Skip to content Skip to footer

Viata, actul tau de creatie

Vindecarea incepe prin constientizarea naturii gandurilor, vorbelor, faptelor si radiantei din Inima care formeaza realitatea vietii noastre. Suntem inconjurati de multe informatii in care credem si aceasta credinta da viata informatiilor. Creem realitati doar prin faptul ca anumite perceptii sunt adevarate. Harta nu este totusi teritoriul decat in momentul in care dispare diviziunea si separarea. Odata inlaturate aceste filtre care ne traduc realitatea in conformitate cu sistemele noastre de valori si modele arhetipale, dispar multe dintre credintele noastre care faceau ca anumite informatii sa fie adevarate.

Pe masura ce inlaturi aceste informatii din sistemul tau de valori, incepi sa te aliniezi cu adevaratul generator de suflu de viata, Sufletul. In momentul in care intri in contact cu sufletul tau, intri in contact cu acea parte din tine care stie cine esti, stie care este misiunea ta personala, stie care este motivul pentru care intalnesti oameni si situatii. Sufletul tau stie…
Dincolo de orice apreciere mentala, care se bazeaza strict pe un bagaj minim de experiente si intelegeri, apare Lumina Infinita a sufletului care radiaza in campul cuantic de constiinta atat de multa viata incat poate sa dea viata oricarei forme de informatie.

Sufletul este infinit ca si putere de manifestare.
Sufletul este legat de corpul Creatorului prin porti luminice de mare intensitate prin care Creatorul (Dumnezeu Adevarat) descarca infinita viata din Viata Lui Infinita. Descarca Viata Vie prin care sufletul devine un potential creator de viata la un nivel experiential care-i permite sa inteleaga natura creatiei, a spatiului scoala in care se defineste.

Noi nu suntem doar corpul fizic. Noi suntem mult, mult mai mult…
Noi nu suntem emotiile. Emotiile sunt doar polarizari ale energiei Iubirii…
Noi nu suntem mintea. Mintea este doar un spatiu de proiectie in care realizam modificarile din campul cuantic (holografic) ca urmare a interactiunii sufletului cu alte suflete sau cu elemente constituente ale spatiului scoala.

De fiecare data cand facem o echilibrare perceptuala are loc un salt cuantic al contiintei prin faptul ca, constientizam ca adevarul este mai mult decat cel pe care l-am inregistrat anterior, prin perceptia noastra. De fiecare data este mult mai mult, constiinta devine mult mai mare. Constiinta este experienta sufletului. Constiinta reprezinta dimensionalitatea la care sufletul a ajuns ca experienta de constientizare a naturii vietii, a actului de creatie, a potentialitatii sale de creator.

Leave a comment

0.0/5

Go to Top