Skip to content Skip to footer

Terapii Memorii Planetare

Meditații de lucru cu memoriile de câmp înscrise la nivel transgenerațional și translife

TERAPII MEMORII PLANETARE

Terapii Memorii Planetare
Meditatie 1

300 RON

400.00 lei

Terapii Memorii Planetare
Meditatie 2

300 RON

400.00 lei

Terapii Memorii Planetare
Meditatie 3

300 RON

400.00 lei

Terapii Memorii Planetare
Meditatie 4

300 RON

400.00 lei

Terapii Memorii Planetare
Pachet 4 meditatii

1000 RON

1,200.00 lei

Acest pachet de lucru cu sine include 4 meditații care ne conduc progresiv în lucrări energetice la niveluri din ce in ce mai extinse.

Practicate frecvent, aceste meditații aduc schimbări în viața din prezenta întrupare, în viața familiei - la nivel genealogic, la nivel personal - prin modificarea câmpului translife, la nivel planetar - asupra spațiului comun în care trăim împreună experiența vieții.

Aceste meditații pot fi achiziționate prin pachetul integral de 4 meditații sau pot fi achiziționate separat.

Indiferent de varianta de achiziționare aleasă, vă recomandăm ca meditațiile să fie efectuate în ordinea prezentată aici.

 

Când ne gândim la o ființă umană, ne gândim la faptul că are un corp fizic, un corp vital, un corp emoțional și un corp mental, corpuri care împreună formează vehiculul pe care îl preia prezența de lumină și iubire când coboară la întrupare.

Corpurile de mai sus – corpuri care împreună conlucrează pentru definirea imaginii vehiculului fizic pe care prezența de lumină și iubire îl preia pentru a putea să trăiască experiența vieții pe Pământ – sunt corpuri care fac parte din structurile existente la nivelul câmpului planetar.

Aceste corpuri fac parte din structurile de câmp pe care le numim transgeneraționale.

Este ca și cum coborâm la întrupare într-un corp care are deja o formă definită, care are deja un set de programări la nivel mental, emoțional și vital, care fac parte din setul de programe de câmp care au fost lăsate ca moștenire de către cei care au definit imaginea transgenerațională a câmpului de familie.

Dincolo de acest câmp transgenerațional, putem să identificăm un alt camp, câmpul translife.

O prezență de lumină și iubire care a mai coborât la întrupare are deja un număr de experiențe de viață în alte corpuri, care fac parte din familii genealogice identice pentru anumite corpuri sau din familii genealogice diferite.

Am putea spune că, în măsura în care ne-am întrupat în mai multe vieți, în familii genealogice diferite, la nivel de corp de lumină și iubire am unificat mai multe linii genealogice. Este ca și cum în structura noastră avem o suită de imagini de corpuri transgeneraționale care oferă o perspectivă extinsă de conștiință prin unificarea tuturor experiențelor lor în imaginea experiențială asociată corpului translife.

Fiecare nouă experiență pe care o aducem în câmpul translife unește în interiorul câmpului unificat translife mai multe linii transgeneraționale.

46
52

Putem astfel spune că, la nivel extensiv, purtăm în interiorul nostru imaginea fiecărei linii transgeneraționale în parte și că suntem reprezentanții lor întrupați.

Am putea spune astfel că, la nivel de câmp translife, toate liniile genealogice sunt liniile noastre de familie și că, în fapt, toți reprezentanții liniilor genealogice sunt de fapt reprezentanți ai liniei noastre genealogice extinse

Înțelegem astfel că la acest nivel nu mai poți spune că există persoane trăitoare pe Pământ care să fie în afara liniei genealogice extinse. Putem să spunem astfel că de fapt toți sunt rudele noastre, raportate la imaginea corpului translife.
53

În momentul în care ajungi la acest nivel de percepție, realitatea extinsă capătă un alt nivel de reprezentare. Întelegi că, în esență, toate evenimentele care se întâmplă pe pământ se întâmplă între rudele tale translife și că tu ești podul de legătura între ele. Prin faptul că unești în interiorul tău aceste linii, ești reprezentantul acestor câmpuri, care poate oricând să echilibreze conflictele sau poziționările diferite de cele de iubire, în interiorul sistemului de manifestare.

În momentul în care ne conectăm la corpul planetar, găsim aceeași structură pe care o regăsim la ființa umană. Este un sistem de câmpuri care păstrează o arhivă a tuturor celor care au trăit înaintea noastră, a tuturor celor care trăiesc în același timp cu noi și urmele energetice ale tuturor celor care vor trăi pe această planetă, după experiența noastră de întrupare.

Toată această arhivă de câmp generează fluctuații la nivel fizic, la nivel vital, la nivel de programare emoțională și mentală. Regăsim aceste programe mai active în anumite zone ale lumii și mai puțin active la nivelul altor zone ale lumii.

Este o lucrare care se adresează în primul rând:
  • tuturor celor care au deja experiență la nivel de câmpuri,
  • tuturor celor care simt o chemare de lucru la acest nivel,
  • celor care doresc să facă o lucrare la un alt nivel de conștiență decât nivelul pe care l-au practicat deja.
Este un nivel de lucru care cere:
  • prezență,
  • coerență în practica pe câmpuri,
  • echilibru personal,
  • deschiderea de a integra niveluri de conștiență extinsă.
Aceste procese de lucru pe care le realizăm ne fac să conștientizăm că funcționăm ca o unitate de câmp, un câmp în care semănăm continuu propria manifestare la nivel de gând, vorbă, faptă și radianță din Inimă, un câmp din care culegem continuu manifestarea tuturor celor întrupați în acest moment la nivel planetar, alături de toate efectele celor care au manifestat voințe înainte de acest moment al realității Planetei Pământ și a tuturor celor care vor manifesta această realitate în viitor.
Suntem co-creatori în planul de manifestare, indiferent de modul în care contribuim la construirea realității câmpului comun.
51

Vom întelege că există realități care converg și care crează linii dominante de voință comună, care va genera un tip de manifestare în planul fizic, și că există realități create care se opun liniei dominante. Înțelegem astfel că o cantitate de energie direcționată într-un scop comun generează un răspuns mai apropiat sau mai depărtat în timp ca manifestare în planul realității. Realizăm că suntem co creatori în planul de manifestare, indiferent de modul în care contribuim la construirea realității câmpului comun.

Vă invit să parcurgem împreună etape de conștientizare despre noi, despre planul de creație, despre cine suntem și cine nu suntem la nivel de manifestare.

Terapii Memorii Planetare
Meditatie 1

300 RON

400.00 lei

Terapii Memorii Planetare
Meditatie 2

300 RON

400.00 lei

Terapii Memorii Planetare
Meditatie 3

300 RON

400.00 lei

Terapii Memorii Planetare
Meditatie 4

300 RON

400.00 lei

Terapii Memorii Planetare
Pachet 4 meditatii

1000 RON

1,200.00 lei

Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni, însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.”

Robert

”Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început, dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.

Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni, însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.”

Andrada

„Mulțumesc din suflet pentru tot ce am creat și tot ce am primit, în acest spatiu minunat în care am simțit pe deplin sentimentul de Acasă și Împreună, sub îndrumarea înțeleaptă a lui Alexandru.

Experiența a fost magică, sufletul meu de abia așteaptă următoarea întâlnire.”

Mariana

Mulțumesc din suflet pentru tot ce am creat și tot ce am primit, în acest spatiu minunat în care am simțit pe deplin sentimentul de Acasă și Împreună, sub îndrumarea înțeleaptă a lui Alexandru.

Eliza

alexandru-antonie-produse-online
Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Te invităm să ne conectăm într-un spațiu de iubire!

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

Alexandru Antonie

Go to Top