Skip to content Skip to footer

Durată

8 zile, 2 mese/zi, cazare în camere duble

Teorie și practică

program intensiv de lucru cu sine

Preț

4300 RON, pentru rezervarea locului
se achită un avans de 2000 RON

 

Vindecarea transgenerațională este o metodă foarte profundă prin care călătorim în trecut și în viitor, în viața noastră și a străbunilor noștri din trecut și a urmașilor noștri din viitor, pentru a armoniza dinamici de câmp care stau la baza realității noastre de ființare.

 

Această tabără este pentru tine dacă:

  • Îți dorești o relație mai bună cu familia ta, mai multă iubire și armonie în relația cu părinții sau cu ceilalți membri ai familiei.
  • Știi că în familia ta a existat un trecut „încărcat”, nevindecat, cu multe pierderi sau suferințe.
  • Ți-ai dat seama că retrăiești istorii de familie (relații, boli sau asemănări de destin).
  • Ai stări emoționale pe care nu ți le poti explica (anxietăți, frici, tristeți, regrete, culpabilități etc) de care vrei să te eliberezi.
  • Simți să lași jos bagajele transgeneraționale.
  • Dorești să Trăiești o Viață Liberă, Aliniată la Adevărul Ființei Tale!
Vindecarea traumelor legate de abundență din perspectiva transgenerațională

Anul acesta, pentru prima dată în cadrul taberei de Vindecare Transgenerațională, vom aborda o temă cu larg interes în rândul oamenilor și anume, Abundența. Prezența, dar mai ales lispa ei din viețile noastre. Exercițiile și practicile pe care le vom face ne vor ajuta să înțelegem și să vindecăm lipsa abundenței pe linie transgenerațională, din perspectiva zestrei de neam.

Adică ceea ce ne-au lăsat străbunii noștri și urmașii noștri ca informație în câmpul nostru comun, la care suntem racordați în fiecare secundă a vieții noastre și ale căror ecouri ne influențează toate deciziile pe care le luăm.

Povestea noastră este povestea unei semințe care s-a trezit la viață pe un sol, sau pe o apă, într-o zonă a Pământului, în sânul unei familii, în pântecul unei mame (la nivel fizic, vital, emoțional și mental) și în pântecul unui tată (la nivel vital, emoțional și mental).

Milioane de semințe plutesc pe deasupra Pământului, așteptând liniștite un pântec care să le primească, să le aducă la viață, să le iubească, să le ghideze pașii, să devină la rândul lor gazde pentru semințe mai tinere care se vor manifesta prin corpuri generate din fluidele de viață a semintelor înaintașe.

Și vedem un câmp imens de semințe, care trăiesc unele împreună cu altele, sau unele mai izolate față de altele, de străluciri diferite, cu valori diferite, cu aspirații diferite. Valuri de semințe coboară pe Pământ în fiecare zi a acestui spațiu de ființare. Semințe noi vin, se fixează într-o structură energo-informațională, generează un corp identic cu corpul seminței mamă și sămânța tată, și ies în lume.

Un Pământ acoperit cu semințe de toate mărimile, de multe culori și care împărtășesc trăirea lor în multe limbi, diferite, exprimând aceeași realitate ființială, însăși existența lor pe Pământ.

Și pe măsură ce petrec mai mult timp pe Pământ, înconjurate de structurile energo-informaționale ale câmpurilor fluidice din care și-au format corpurile, semințele uită de unde au venit și unde vor pleca după această scurtă ședere în corpuri specifice viețuirii pe Pământ.

Și strălucesc tot mai slab în mijlocul acestor pânze energetice care îi impresoară, care le definesc forma. Și forma lor își pierde din strălucire, se închide la culoare. Și sămânța învață că este un om, că trebuie să mănânce, să lucreze, să viseze, să-și înfăptuiască visele, să doarmă, să muncească, și multe alte acțiuni și activități care o țin ocupată cu această realitate pe care o dezvoltă pe suprafața Pământului.

Și în fiecare zi face o nouă călătorie în acest spațiu de creație. În fiecare zi manifestă acțiuni, deprinde capabilități, aptitudini, după modelul social al familiei de semințe care au devenit familii umane. Și sămânța privește prin ochiul omului, acest vehicul energo-informațional cu care se plimbă, cu care experimentează, cu care viețuiește în cadrul spațiului de viață în care s-a întrupat.

Și sămânța a uitat că este o sământă, acum este un om.

Și omul are un nume. Un nume pe care alții l-au ales pentru ea, părinții ei, și trăiește numindu-se după cum a fost numită, uitând numele ei de sămânță, uitând de spațiul din care a venit, uitând de spațiul în care va pleca după ce perioada de experiență planetară se termină.

Și oamenii se privesc unii pe alții, se compară unii pe alții, se analizează unii pe alții, se îmbrățișează sau se atrag unii pe alții, se războiesc sau se resping unii pe alții, după cum le este obiceiul pe care l-au învățat prin prisma familiei în care s-au născut, prin prisma corpurilor energo-informaționale, transgeneraționale pe care le-au primit ca și vehicul.

Și oamenii sunt diferiți unii de alții, așa cum semințele sunt diferite unele de altele.

Același potențial de manifestare și totuși au o linie de viață diferită, au experiențe de viață diferite, au posibilități de accedere către resurse interne al câmpului lor și resurse externe câmpului lor, diferite.

Și realizează, pe măsură ce trăiesc, că nu sămânța trăiește, nu sămânța alege drumul, că omul trăiește prin prisma unității de grup transgeneraționale pe care o formează.

Realizează că sămânța este precum un reactor atomo-nuclear, o baterie, care alimentează un vehicul energo-informațional, de carne, programat cu mii de programe pe care le-a preluat de la familiile genealogice, care la rândul lor le-au luat de la familia lor genealogică, care mai departe le-au luat… pas cu pas…. de la primii oameni care au viețuit și care au format primul răspuns logic, rațional sau irațional, în raport cu spațiul de creație.

Pe parcursul vieții trecem prin multe etape de conștientizare, de definire a realității identitare – etape în raport cu care păstrăm amintiri plăcute și amintiri mai puțin plăcute. Ai nevoie să înțelegi că sunt doar etape din viață și că fiecare etapă ne-a lăsat o amintire.

Ai nevoie să înțelegi că acestea sunt doar amintiri care au nevoie să fie depolarizate, ca să nu mai atragă corespondentul opus, care să le echilibreze.

Este nevoie să înțelegi că, pentru a ieși din acest carusel al valurilor pe plus sau pe minus, pentru a fi în echilibru, tot ce ai de făcut este să te desprinzi emoțional de orice formă de identificare cu identitățile care ai fost sau vei fi în perioadele când erai pe val cu plus sau când erai pe val cu minus.

Este nevoie să înțelegi că amintirile pe care le porți cu tine sunt amintiri transgeneraționale, sunt amintirile care formează acest univers din care ți-ai format un corp, pe care îl predai tot lui.

UNDE ÎNCEPE PARTEA TA DE IDENTITATE CARE ATRAGE EXPERIENȚE DE VIAȚĂ?

Și îți pui întrebarea: Cine ești tu?

Te întrebi care este motivul pentru care, deși lucrezi cu tine de ani de zile, ai făcut cursuri, procese, inițieri, ai citit, ți-ai studiat viața, dinamicile de viață, de cuplu, sociale etc., cu toate acestea s-au schimbat atât de puține în viața ta.

Și răspunsul este acolo!

Ca să poți să fii tu, întreg, în această experiență de viață, este nevoie să procesezi și toată zestrea genealogică lăsată de străbunii tăi.

Asta este responsabilitatea față de tine! Ai o singură responsabilitate!

Să iubești și să fii iubit! Iubirea!

Pentru această responsabilitate minunată pe care o ai față de tine merită să investești fiecare clipă a vieții, să ajungi mai aproape de adevărata ta identitate, acel Eu întreg, care este Iubirea infinită în manifestare.

Toate darurile pe care străbunii ți le-au lăsat vor începe să se deschidă pe măsură ce cureți câmpurile de familie.

Vindecarea traumelor transgeneraționale va aduce vindecarea întregii linii de familie, iar asta înseamnă dezlegarea de orice experiențe traumatice de viață și manifestarea propriului potențial creator.

De acest dar minunat nu te vei bucura doar tu, ci întreaga linie de familie, lăsând urmașilor frumoasa moștenire de a-și împlini cu ușurință destinul și de a utiliza darurile cu care au venit.

Cum vom lucra?

Vindecarea transgenerațională este o metodă foarte profundă prin care călătorim în trecut și în viitor, în viața noastră si a străbunilor noștri din trecut și a urmașilor noștri din viitor, pentru a armoniza dinamici de câmp care stau la baza realității noastre de ființare.

Tabăra este un program intens de practică de curățare și armonizare la nivel de câmpuri.

Prin procesele făcute, intrăm în contact cu acele momente din trecutul sau viitorul nostru, la nivel de câmp personal sau de familie, pentru a permite accesul către forma de realitate perceptuală care este înscrisă în câmp, pentru a o elibera.

Toate realitățile înscrise pe linia timpului sunt realități care stau la baza liniei noastre de destin și linia de destin a familiei de întrupare.

Prin procesele de lucru vom aborda programele care sunt active la nivel transgenerațional, programe care se regăsesc și în corpul nostru suflet. Vom invita străbunii și urmașii noștri pe ambele linii pentru a aduce echilibru în liniile lor de familie și între liniile mamei și tatălui care lucrează în noi.

Vom face curățenie în câmpurile noastre, ale părinților și copiilor noștri, în câmpurile liniilor noastre genealogice, pentru a obține o armonie în iubire la nivelul vieții personale.

Omul este format din două celule care se întâlnesc, una o înghite pe cealaltă și îi oferă spațiu și casă, îi dizolvă pereții și realitatea unei celule începe să se amestece cu realitatea celeilalte celule.

Celula ou care se formează se conectează la tot spațiul informațional conectat la cele 2 linii de familie, linia mamei și linia tatălui, respectiv se conectează la toate programările și înscrierile informaționale.

Câmpul informațional, încărcătura care exista în spate, se descarcă din generație în generație și cu fiecare generație se cheamă la viață toate programele, limitările, condiționările prin care oamenii s-au încătușat sau s-au legat într-o anumită realitate.

Toate experiențele trăite, după ce ființa părăsește corpul fizic, rămân în câmp ca amprente energo-informaționale. Suma tuturor experiențelor trăite de ființele întrupate formează câmpul informațional transgenerațional.

Ca prezența care vine la întrupare să poată să schimbe destinul, are nevoie să iubească programele care îi formează structura.

Dacă nu, într-un mod similar, manifestă ori identitatea mamei sau a tatălui, la nivel de destin, sau a vreunui bunic sau bunică, depinde cu cine creează oglindirea cea mai puternică.

Ai nevoie să te desprinzi din identitatea transgenerațională, ca să poți să te descoperi pe tine. Ca să ajungi în relație cu tine, ai nevoie să te iubești, adică să iubești toate părțile din tine care sunt reprezentate de tot ceea ce până acum ai considerat că ești tu, adică identitățile construite pe linia mamei și tatălui.

Cum te va ajuta această tabără:

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Locul desfășurării taberei:

 

Pensiunea Sibiel este amplasată la 18 km de Sibiu și 30 de km de Transalpina. Înconjurată doar de natură, o pădure deasă, cu poteci și pâraie și mărginită de un minunat râu de munte, Pensiunea Sibiel este locul ideal pentru odihna sufletului. Pensiunea se afla chiar la intrarea în munte, la 3 km de Schitul Sibiel și la 12 km de pitorescul sat Crinț.

Camerele sunt decorate unic și sunt amenajate cu mobilier pictat de mână. Aceste elemente sunt completate de un balcon, TV şi baie. Apartamentele au dormitor şi o cameră de zi separată. Accesul la internet Wi-Fi şi parcarea publică sunt disponibile gratuit.

Variante de plată

Prețul taberei este de 4300 RON.

Înscrierea se face apăsând butonul „Rezervă loc” sau prin email la adresa [email protected]. În cel mai scurt timp, vei primi toate detaliile cu privire la organizarea și desfășurarea taberei.

Plata se poate face integral, la înscriere, sau în rate, cu achitarea unui avans de 2000 ron la înscriere, pentru rezervarea locului. Diferența de 2300 ron va fi achitată cu minim o săptămână înaintea taberei.

În cazul în care nu mai puteți participa și ați plătit avansul sau toată suma, puteți primi înapoi suma integrală, cu mențiunea de a anunța retragerea pe email cu cel puțin 3 săptămâni înainte de tabără sau puteți folosi suma ca participare la un alt eveniment cu Alexandru.

Puteți achita parțial cu vouchere de vacanță.

Prețul taberei include:

Detalii organizatorice

Numărul de locuri este limitat de capacitatea pensiunii.

Atenție: locul este rezervat după efectuarea plății integrale sau a avansului!

Cazarea se realizează în camere duble sau în apartament cu 2 camere (3 locuri).

Îți recomandăm să ții post cel puțin o săptămână înainte de tabără pentru a atinge niveluri profunde de eliberare și echilibrare.

Îți recomandăm ca pe perioada taberei să nu consumi carne, ouă, lapte, alcool, cafea, tutun, ceai verde, ceai negru, ceai roșu, băuturi carbogazoase și zahăr. Scopul este păstrarea corpului într-un mediu cât mai alcalin si facilitarea procesului de detoxifiere pe toate planurile.

NUMĂRUL LOCURILOR ESTE LIMITAT

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

Alexandru Antonie

Go to Top