Skip to content Skip to footer

Durată

8 zile, 2 mese/zi, cazare în camere duble

Teorie și practică

program intensiv de lucru cu sine

Preț

4300 RON, pentru rezervarea locului
se achită un avans de 2000 RON

Vă invităm la o tabără specială dedicată integrarii părților de suflet.
Vom explora conceptul integrării părților de suflet, un proces esențial pentru a atinge o stare de echilibru și armonie interioară. Fiecare parte a sufletului tău are o poveste, o înțelepciune și o putere unică. Prin acest eveniment, vei învăța cum să recunoști și să integrezi aceste aspecte pentru a trăi o viață mai plină și mai autentică.

Despre tematica evenimentului

 

Să ne imaginăm că facem o călătorie plecând din momentul în care ne aflăm către momentul nașterii noastre. O călătorie imaginară în care reconstituim pas cu pas evenimentele care s-au întâmplat, locurile pe care le-am vizitat, oamenii pe care i-am întâlnit, trăirile pe care le-am avut, emoția fiecărei trăiri pe care am înregistrat-o în fiecare moment din viața noastră.

Și pe măsură ce parcurgem șirul de amintiri, o reconstituire pas cu pas a firului evenimentelor din viața noastră, simțim tot mai multă relaxare, pace și iubire sau tensiune, durere și suferință, în măsura emoțiilor pe care le-am traversat în acele momente. Realizăm că viața noastră, la nivel emoțional, a înregistrat suișuri și coborâșuri, câștiguri și pierderi, bucurie și tristețe, un amalgam de emoții și trăiri care fac parte din experiențele noastre personale.

Realizăm că toate acele experiențe au rămas înscrise în câmpul nostru, cu fiecare detaliu, având culoarea emoțională și intensitatea trăirii cu care au fost înscrise. Fiecare dintre aceste experiențe rămân ca un martor viu al trăirii, precum o copie a realității perceptuale, o copie fidelă a tranzițiilor emoționale prin care am trecut.

Acest spațiu informațional pe care îl numim subconștient reprezintă locul de unde ne hrănim, locul din care reacționăm. Obiceiurile create la nivel de gând, acele gânduri repetitive pe care le-am avut perioade lungi de timp, creează patern-uri de gândire.

 

Repetiții mentale, voci care repetă continuu, în mintea noastră, adevărurile pe care le-am trăit, pe care le-am înscris. Și acele gânduri repetitive, gânduri similare cu cele pe care le-am înscris atunci, ne angrenează în viziunea realității de altă dată.

Este ca și cum trăim aceeași realitate continuu la nivelul repetițiilor mentale. Și repetițiile mentale sunt însoțite de cuvintele care au fost spuse, de emoțiile pe care le-am trăit în acel moment. Este ca și cum, în timp ce rulăm gândurile din trecut, simțim emoția acelor momente.

Este ca și cum ne aflăm din nou în acele momente și brusc avem comportamente asemănătoare cu cele pe care le-am avut în trecut. Trecutul se trăiește pe sine în prezent! Imaginați-vă câmpul informațional precum un nor de particule care înconjoară omul, care pătrunde structura umană. Este ca și cum omul este construit în acest nor informațional.

Lucrul cu Sine reprezintă cea mai puternică formă de transformare personală și cea care lasă cele mai profunde transformări, în timpul cel mai scurt. Și întrebarea este de ce? Pe măsură ce călătorim pe Linia Timpului către trecut, ne oprim cu atenția asupra momentelor care au cea mai mare strălucire, momente în care am trăit Liniștea, Bucuria, Pacea, Armonia Interioară, momente în care am simțit Iubirea, momente în care am fost iubiți și am iubit.

Această tabără este pentru tine dacă:

  • vrei să înțelegi cum să accesezi starea de conștiința extinsă;
  • doreșți să-ti identifici părțile de suflet pierdute;
  • îți doreșți să afli cum să comunici cu părțile de suflet pierdute;
  • te interesează recuperarea, vindecarea și integrarea părților de suflet pierdute;

Și pe măsură ce petrec mai mult timp pe Pământ, înconjurate de structurile energo-informaționale ale câmpurilor fluidice din care și-au format corpurile, semințele uită de unde au venit și unde vor pleca după această scurtă ședere în corpuri specifice viețuirii pe Pământ.

Și strălucesc tot mai slab în mijlocul acestor pânze energetice care îi impresoară, care le definesc forma. Și forma lor își pierde din strălucire, se închide la culoare. Și sămânța învață că este un om, că trebuie să mănânce, să lucreze, să viseze, să-și înfăptuiască visele, să doarmă, să muncească, și multe alte acțiuni și activități care o țin ocupată cu această realitate pe care o dezvoltă pe suprafața Pământului.

Și în fiecare zi face o nouă călătorie în acest spațiu de creație. În fiecare zi manifestă acțiuni, deprinde capabilități, aptitudini, după modelul social al familiei de semințe care au devenit familii umane. Și sămânța privește prin ochiul omului, acest vehicul energo-informațional cu care se plimbă, cu care experimentează, cu care viețuiește în cadrul spațiului de viață în care s-a întrupat.

Imaginați-vă câmpul informațional precum un nor de particule care înconjoară omul, care pătrunde structura umană. Este ca și cum omul este construit în acest nor informațional.

Prin intermediul exercițiilor de Armonizare Energetică, aducem Lumină și Iubire în toate momentele în care ne-am dorit să primim mai multă iubire, în toate momentele în care ne-am simțit singuri, în toate momentele în care ne-am dorit să fim luați în brațe, să fim iubiți și acceptați.

Lucrul cu Sine prin intermediul exercițiilor de Armonizare Energetică reprezintă cea mai puternică formă de transformare personală și cea care lasă cele mai profunde transformări, în timpul cel mai scurt. Și întrebarea este de ce? Pe măsură ce călătorim pe Linia Timpului către trecut, ne oprim cu atenția asupra momentelor care au cea mai mare strălucire, momente în care am trăit Liniștea, Bucuria, Pacea, Armonia Interioară, momente în care am simțit Iubirea, momente în care am fost iubiți și am iubit.

Stând în contact cu noi, cei din acele momente, pe măsură ce ne conectăm la trăirea pe care am avut-o în acele experiențe de viață, trăirea, energia, starea de bine din acel moment se proiectează pe Conștient. Este ca și cum între Câmpul Realității de acum și Câmpul Realității de atunci se crează un tunel energetic prin care curg undele de Lumină și Iubire.

Și aceste unde schimbă Totul! Aceste unde scaldă toate experiențele dintre cele două momente cu Lumină și Iubire. Și undele trec prin spații mai întunecate înscrise în Câmpul Realității noastre, din Câmpul Informațional și echilibrează tot ce este altceva decât Iubire.

Este ca și cum ne imaginăm că la capetele unui tunel se aprind două focuri, care încep să curgă unul către celălalt, focuri care ard spațiile interioare ale tunelului, care ard emoțiile înscrise, care aduc în Lumină toate acele experiențe pe care le-am înscris în întuneric, în lipsa Luminii, în lipsa Iubirii.

Cum vom lucra?

Tabăra este un program intens de practică de curățare și armonizare la nivel de câmpuri.

Prin procesele făcute, intrăm în contact cu acele momente din trecutul sau viitorul nostru, la nivel de câmp personal sau de familie, pentru a permite accesul către forma de realitate perceptuală care este înscrisă în câmp, pentru a o elibera.

Toate realitățile înscrise pe linia timpului sunt realități care stau la baza liniei noastre de destin și linia de destin a familiei de întrupare.

Prin procesele de lucru vom aborda programele care sunt active la nivel transgenerațional, programe care se regăsesc și în corpul nostru suflet. Vom invita străbunii și urmașii noștri pe ambele linii pentru a aduce echilibru în liniile lor de familie și între liniile mamei și tatălui care lucrează în noi.

Vom face curățenie în câmpurile noastre, ale părinților și copiilor noștri, în câmpurile liniilor noastre genealogice, pentru a obține o armonie în iubire la nivelul vieții personale.

Cum te va ajuta această tabără:

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Locul desfășurării taberei:

 

Pensiunea Sibiel este amplasată la 18 km de Sibiu și 30 de km de Transalpina. Înconjurată doar de natură, o pădure deasă, cu poteci și pâraie și mărginită de un minunat râu de munte, Pensiunea Sibiel este locul ideal pentru odihna sufletului. Pensiunea se afla chiar la intrarea în munte, la 3 km de Schitul Sibiel și la 12 km de pitorescul sat Crinț.

Camerele sunt decorate unic și sunt amenajate cu mobilier pictat de mână. Aceste elemente sunt completate de un balcon, TV şi baie. Apartamentele au dormitor şi o cameră de zi separată. Accesul la internet Wi-Fi şi parcarea publică sunt disponibile gratuit.

Variante de plată

Prețul taberei este de 4300 RON.

Înscrierea se face apăsând butonul „Rezervă loc” sau prin email la adresa [email protected]. În cel mai scurt timp, vei primi toate detaliile cu privire la organizarea și desfășurarea taberei.

Plata se poate face integral, la înscriere, sau în rate, cu achitarea unui avans de 2000 ron la înscriere, pentru rezervarea locului. Diferența de 2300 ron va fi achitată cu minim o săptămână înaintea taberei.

În cazul în care nu mai puteți participa și ați plătit avansul sau toată suma, puteți primi înapoi suma integrală, cu mențiunea de a anunța retragerea pe email cu cel puțin 3 săptămâni înainte de tabără sau puteți folosi suma ca participare la un alt eveniment cu Alexandru.

Puteți achita parțial cu vouchere de vacanță.

Prețul taberei include:

Detalii organizatorice

Numărul de locuri este limitat de capacitatea pensiunii.

Atenție: locul este rezervat după efectuarea plății integrale sau a avansului!

Cazarea se realizează în camere duble sau în apartament cu 2 camere (3 locuri).

Îți recomandăm să ții post cel puțin o săptămână înainte de tabără pentru a atinge niveluri profunde de eliberare și echilibrare.

Îți recomandăm ca pe perioada taberei să nu consumi carne, ouă, lapte, alcool, cafea, tutun, ceai verde, ceai negru, ceai roșu, băuturi carbogazoase și zahăr. Scopul este păstrarea corpului într-un mediu cât mai alcalin si facilitarea procesului de detoxifiere pe toate planurile.

NUMĂRUL LOCURILOR ESTE LIMITAT

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

Alexandru Antonie

Go to Top