Skip to content Skip to footer

Durată

6 zile, 2 mese/zi, cazare în camere duble

Teorie și practică

program intensiv de lucru cu sine

Preț

4300 RON, pentru rezervarea locului se achită avans de 2000 RON

 

Devenirea este o tabără care se adresează tuturor celor care doresc să elibereze programe și forme energetice manifestate deja la anumite niveluri ale ființei noastre.

Această tabără este pentru tine dacă:

  • Dorești să îți gestionezi emoțiile și să iți îmbunătățești capacitatea de a lua decizii.
  • Dorești să îți dezvolți obiectivele, să îți dezvolți motivația și să îți îmbunătățești starea de spirit.
  • Dorești să te relaxezi și să îți găsești liniștea interioară și să îți îmbunătățești starea de sănătate.
  • Dorești să te adaptezi mai bine la schimbările din viața ta.
  • Dorești să înveți să te bucuri mai mult de viață și să îți transformi viața într-o călătorie plină de satisfacții.
  • Dorești să înveți să îți folosești mai bine energia, să îți îmbunătățești stilul de viață și să îți îmbogățești trăirile spirituale.
  • Dorești să trăiești o viață liberă, aliniată la adevărul ființei tale!

Scopul taberei

Scopul acestei tabere este să scoată în evidență unde în viața noastră, în câmpurile noastre, păstrăm amintirea Iadului perceptual sau a Raiului perceptual.

Zonele din suflet care păstrează amintirea Iadului perceptual trăit de caracter sunt precum găurile negre care absorb energia și vitalitatea caracterului în acea viață.

Odată identificate aceste programe care rulează în câmpul nostru, putem să le echilibrăm manifestând mai multe tehnici de lucru cu corpul, pe care le vom pune în practica.

De asemenea, scopul acestei tabere este să ne eliberăm de nevoia de apartenență la câmpurile întunecate, de asociere cu suferința și durerea care este blocată la nivelul lor.

Scopul taberei este activarea Corpului de Iubire și Lumină, activarea memoriilor aflate înscrise la nivel de suflet – raportat la prezența existentă în corpul fizic. Pe măsură ce lucrăm cu programarea corpului suflet din viața prezentă, ne desprindem de atracția magnetică a Pământului și putem să intrăm în contact cu corpurile suflet specifice tuturor vieților trecute și viitoare.

Odată adus acest potențial înscris la nivel de suflet, din fiecare întrupare, vom genera un val de armonizare profundă care ne permite ieșirea din magnetismul tuturor trăirilor pe care le-am creat vieți după vieți și intrăm în curgerea frecvenței de iubire a corpului duh.

Realizăm astfel că, la nivelul structurilor interne, păstram amintirea legăturilor cu toate planetele sistemului solar. Observăm că păstrăm în câmpul nostru energia separării sau cea a conectării cu toate planetele sistemului solar, care ne permite formarea corpului fizic.

Prin ieșirea din magnetismul Pământului și a celorlalte planete ale sistemului solar, ne aflăm într-un moment în care, prin intermediul corpului de iubire și lumină, putem să intrăm în interiorul Soarelui, unde ne conectăm la totalitatea ființelor de Iubire care generează fluxul de viață, fluxul de iubire, care este emis de Soare și care este generatorul și susținătorul vieții pe Pământ.

Pe măsură ce avansăm în lucrul cu sine, activăm corpul specific care ne permite accesarea Soarelui și a sorilor interiori de la nivelul fiecărei planete a sistemului solar.

Odată cu căderea din Raiul perceptual, ființa umană și-a început călătoria de întoarcere în frecvența iubirii, pentru a-și armoniza corpul duh – corpul cu care “a căzut”, cu planul de duh – acel spațiu de învățare în corpul duh, de unde a coborât în procesul de cădere.

Devenirea este un proces de întoarcere la starea inițială de conectare și de comunicare cu sine, ceilalți, planul de creație și Dumnezeu.

Pentru a acumula iubire la nivelul corpului duh, omul parcurge cicluri de întrupare în care acumulează, prin intermediul trăirii în corpul suflet, mai multă iubire. Iubirea pe care o manifestă într-o viață se descarcă la final în corpul duh, amplificându-i radianța sau întunecândul.

Fiecare treaptă experențială este trăită de caracterul pe care îl manifestăm în aceste vieți cu rolul de a învăța ce este procesul vieții și arta de iubi.

Recomandările taberei

 

Întrucât este tabăra în care ne înălțăm cel mai mult la nivel de corpuri, tabăra în care explorăm zone înalte vibrațional, vom face multe exerciții de eliberare emoțională – 3 ore în fiecare zi.

Avem în vedere activarea corpului planetar, pentru compensarea și armonizarea programelor care lucrează asupra prezentului nostru din toate viețile anterioare sau viitoare în care am trăit.

Vă invit să participați la această tabără doar în măsura în care aveți în vedere să țineți post până la începutul ei.

Vă recomandăm ca pe perioada taberei să nu consumați carne, ouă, lapte, alcool, cafea, tutun, ceai verde, ceai negru, ceai roșu, băuturi carbogazoase și zahăr. Scopul este păstrarea corpului într-un mediu cât mai alcalin si facilitarea procesului de detoxifiere pe toate planurile.

Cum te va ajuta această tabără:

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Locul desfășurării taberei:

 

Pensiunea Sibiel este amplasată la 18 km de Sibiu și 30 de km de Transalpina. Înconjurată doar de natură, o pădure deasă, cu poteci și pâraie și mărginită de un minunat râu de munte, Pensiunea Sibiel este locul ideal pentru odihna sufletului. Pensiunea se afla chiar la intrarea în munte, la 3 km de Schitul Sibiel și la 12 km de pitorescul sat Crinț.

Camerele sunt decorate unic și sunt amenajate cu mobilier pictat de mână. Aceste elemente sunt completate de un balcon, TV şi baie. Apartamentele au dormitor şi o cameră de zi separată. Accesul la internet Wi-Fi şi parcarea publică sunt disponibile gratuit.

Variante de plată

Pretul taberei este 4300 ron.

Înscrierea se face apăsând butonul „Rezervă loc” sau prin email la adresa [email protected]. În cel mai scurt timp, vei primi toate detaliile cu privire la organizarea și desfășurarea taberei.

Plata se poate face integral sau în rate, cu achitarea unui avans de 2000 RON la înscriere, pentru rezervarea locului. Pentru diferența de 2300 RON se poate opta pentru achitare integrală cu minim o săptămână înaintea taberei sau achitarea în 3 rate, a câte 800/800/700 ron fiecare rată.

În cazul în care nu mai puteți participa și ați plătit avansul sau toată suma, puteți primi înapoi suma integrală, cu mențiunea de a anunța retragerea pe email cu cel puțin 3 săptămâni înainte de tabără sau puteți folosi suma ca participare la un alt eveniment cu Alexandru.

Puteți achita parțial cu vouchere de vacanță.

Prețul taberei include:

Detalii organizatorice

Numărul de locuri este limitat de capacitatea pensiunii.

Atenție: locul este rezervat după efectuarea plății integrale sau a avansului!

Cazarea se realizează în camere duble sau în apartament cu 2 camere (3 locuri).

Îți recomandăm să ții post cel puțin o săptămână înainte de tabără pentru a atinge niveluri profunde de eliberare și echilibrare.

Îți recomandăm ca pe perioada taberei să nu consumi carne, ouă, lapte, alcool, cafea, tutun, ceai verde, ceai negru, ceai roșu, băuturi carbogazoase și zahăr. Scopul este păstrarea corpului într-un mediu cât mai alcalin si facilitarea procesului de detoxifiere pe toate planurile.

NUMĂRUL LOCURILOR ESTE LIMITAT

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile
 

 

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

Alexandru Antonie

Go to Top