Skip to content Skip to footer

Metoda de eliberare de sub influența și predestinarea vieții pe care o crează cele doua linii de familie la nivel de câmp asupra copiilor Vindecarea în Pântecul Mamei reprezintă un pas major în procesul de lucru cu sine, de eliberare din matrixul vieții, emoțional, mental și la nivel de câmp pe care îl crează prezența subconștientului celor 2 linii de familie.

Stima de sine reprezintă modul în care te percepi, modul în care te poziționezi în raport cu tine, la nivel interior și la nivel exterior. Prin natura noastră umană căutăm continuu să atingem obiective prin care să acoperim acele nevoi din interiorul nostru sau din afara noastră. Între stima de sine și atingerea obiectivelor, indiferent de natura lor, există o legătură profundă, o legatură care este condiționată de natura programării noastre.

Corpul fizic este creat de câmpul transgenerațional, care este format din suma tuturor direcțiilor de manifestare, a emisiilor pe care le lasă prezențele de lumină după ce părăsesc corpul și pleacă. Aceste amprente energetice rămân în câmp și imprimă în realitatea câmpului de familie propriile emanații. Modul în care suntem programați la nivel transgenerațional creează niște efecte în viața noastră care, de multe ori, la alt nivel de ființare pe care îl avem, adică la nivelul sufletului cu care ocupăm acest corp, crează niște conflicte care ne fac să ne separăm de însăși viața pe care o avem.

Regresia în vieţi anterioare ajută la identificarea cauzelor care stau la baza unor evenimente care se derulează în viața unui om. Întâlnim influențe la nivel fizic și influențe la nivelul stării interioare a omului, stări care îl afectează în mod pozitiv sau negativ. În momentul în care într-o viață anterioară am trăit o traumă care nu a fost echilibrată și integrată în iubire, acele trăiri traumatice se perpetuează în viața sau viețile următoare, până în momentul în care ecoul pe care îl crează nu îl mai afectează pe sufletul întrupat.

În cadrul seminarului parcurgem împreună o călătorie de descoperire a valorilor noastre cele mai înalte și vom vedea cum aceste valori sunt reflectate în viața noastră, în acțiunile noastre, în alegerile noastre de zi cu zi, în obiceiurile și faptele noastre. Este seminarul care ne oferă o perspectivă asupra părților fundamentale ale identității noastre, asupra călătoriei noastre în această viață. Care sunt pașii pe care putem să-i facem pentru a ne crea linia de destin pe care ne-o dorim, să trăim viața spre care tindem, să atingem ceea ce este în valoarea noastră?

Când vorbim de dinamici de relații, ne referim la totalitatea programărilor pozitive sau negative, programări care ne aduc împreună sau care ne separă la nivel de relații de familie, la nivel de relații sociale. Toate dinamicile de relaționare au în spate sisteme de programare pe care le manifestăm în mod conștient sau inconștient. Indiferent că sunt conștiente sau inconștiente, aceste programe creează realități care sunt dorite sau nu, care ne aduc bucurie sau nu.

La nivel de câmpuri venim gata programați cu o mulțime de programe care formatează viața noastră în așa fel încât să închidem bucle energetice din trecut ale părinților noștri sau ale generațiilor din spate. Scopul întâlnirilor dintre oameni este de a oglindi, conștientiza și elimina orice manifestare care este în afara spectrului de frecvență al iubirii și de a exprima potențialul cel mai înalt al sufletului lor, care este iubirea.

Seminarul de echilibrare energetică are în vedere Lucrul cu Sine prin exerciții energetice specifice, prin care intrăm în relație cu noi, cu fiecare celulă, cu fiecare organ, cu fiecare funcție din corp. Corpul fizic este fundamentat și structurat în baza programelor care se manifestă la nivelul corpului vital ce susține formarea și menținerea în formă a corpului fizic. Seminarul de echilibrare energetică are în vedere Lucrul cu Sine prin exerciții energetice specifice, prin care intrăm în relație cu noi, cu fiecare celulă, cu fiecare organ, cu fiecare funcție din corp.

Un seminar care se bazează pe metoda Timeline Healing Processes, în care veți conștientiza care sunt programele pe care subconștientul le depozitează și care vă creează destinul. În măsura în care simțiți că sunteți pregătiți să conștientizați care sunt programele pe care subconștientul le depozitează și care vă creează destinul, vă aștept cu drag să vă alăturați. Este un seminar de practică de curățare la nivel de câmpuri în care vom face procese de curățare și armonizare de câmpuri.

Seminarul “Vindecarea Programelor din Camp” ne va oferi o imagine de ansamblu despre modalitatile prin care putem facem curățenie în câmpurile noastre, câmpurile părinților noștri, ale copiilor noștri, în câmpurile liniilor noastre genealogice, pentru a obține armonie în iubire la nivelul vieții personale. Călătoria prin viață poate să fie Conștientă sau în afara spațiului de Conștiență. Indiferent de natura ei, călătoria care ne-a adus în punctul în care ne aflăm în acest moment poate fi reprezentată printr-o multitudine de trăiri care se află stocate în câmpul nostru informațional.

Go to Top