Skip to content Skip to footer

Vindecarea Somato-Emoțională este o structură de lucru cu sine pe care o recomand tuturor persoanelor care doresc să elibereze tensiunile înscrise la nivelul corpului fizic, tensiuni care pot ajunge să genereze somatizări, modificări celulare denumite boli.

Scopul evenimentului este să pună la dispoziție un cadru de lucru cu sine, prin procese intens transformaționale, prin care să intrăm în contact cu zonele unde sunt înscrise traumele, prin care echilibrăm câmpurile energetice întunecate, intrăm în contact cu momentele traumatice în care am înscris traumele și procesăm acele momente traumatice.

Tehnicile, explicațiile, procesele, meditațiile și cunoașterea mea sunt livrate într-un mod în care fiecare să recunoască puterea ce se află în interior.

Îi asist pe cei cu care lucrez să recunoască în ei propriul terapeut, să își dea seama că, prin practicarea recomandărilor pe care le fac, vor realiza că nu au nevoie de Maeștri sau alte forme postulate care să-i conducă sau să-i guverneze.

Toți cei care vin la cursurile pe care le facilitez realizează că drumul către Acasă / drumul către Sine este prin Iubirea manifestată în toate spectrele de creație.

Metoda ESES este metoda completă pentru identificarea memoriilor traumatice profunde și eliberarea și vindecarea traumelor fizice, vitale, emoționale și mentale. Include regresii de vârstă, regresii în vieți anterioare, regresii în spațiul dintre vieți.

Go to Top