Skip to content Skip to footer

La nivel de câmpuri venim gata programați cu o mulțime de programe care formatează viața noastră în așa fel încât să închidem bucle energetice din trecut ale părinților noștri sau ale generațiilor din spate. Scopul întâlnirilor dintre oameni este de a oglindi, conștientiza și elimina orice manifestare care este în afara spectrului de frecvență al iubirii și de a exprima potențialul cel mai înalt al sufletului lor, care este iubirea.

Metoda de eliberare de sub influența și predestinarea vieții pe care o crează cele două linii de familie la nivel de câmp asupra copiilor Vindecarea în Pântecul Mamei reprezintă un pas major în procesul de lucru cu sine, de eliberare din matrixul vieții, emoțional, mental și la nivel de câmp pe care îl crează prezența subconștientului celor 2 linii de familie. Cumulul de programe înregistrate în subconștient se transmite viitorului copil încă din timpul în care el se află în Pântecul Mamei. Tehnica de lucru „Vindecare în Pântecul Mamei” are rolul de a șterge toată această programare încă din sursă.

Vindecarea pe linia timpului înseamnă ca, prin repoziționarea mea, să desfac legăturile care sunt de respingere în relația dintre mine și mine sau în relația dintre mine și ceilalți, să renunț la acele poziții de forță sau la acele relații magnetice pe care le-am creat și, prin simplul fapt că renunț la acele poziții magnetice și relații, să pot să mă repoziționez, să mă actualizez și să pot să îmi ofer o altă experiență. Percepția se face prin prisma unui model de programare. Dacă n-ai avea un model de programare, ai înregistra realitatea exact așa cum este ea, fără să o încarci pozitiv sau negativ, fără să îi dai un sens. De fiecare dată când îi dai un sens, poți să spui că privești din sensul de programare și traduci acea realitate prin sensul de programare.

Când vorbim de dinamici de relații, ne referim la totalitatea programărilor pozitive sau negative, programări care ne aduc împreună sau care ne separă la nivel de relații de familie, la nivel de relații sociale. Toate dinamicile de relaționare au în spate sisteme de programare pe care le manifestăm în mod conștient sau inconștient. Indiferent că sunt conștiente sau inconștiente, aceste programe creează realități care sunt dorite sau nu, care ne aduc bucurie sau nu. Cand realizez că ceea ce trăiesc este altceva decât ceea ce doresc, este momentul în care doresc să produc o schimbare.

Acest seminar te pune față în față cu o realitate extinsă. O să parcurgem împreună o călătorie de înțelegere asupra modului în care viețile anterioare se aștern precum mărgelele pe un colier, fiecare viață așezându-se, din punct de vedere al valorii vibraționale și de trăire, exact pe poziția valorică oferită prin prisma trăirilor pe care le-am avut. În cadrul seminarului, vom înțelege cum putem să accesăm memoriile din viețile anterioare și viitoare, cum să le aducem în planul conștient și să lucrăm asupra acelor memorii pentru a modifica impactul pe care îl au asupra vieții prezente.

Scopul seminarului este să pună la dispoziție un cadru de lucru cu sine, prin procese intens transformaționale, prin care să intrăm în contact cu zonele unde sunt înscrise traumele, prin care echilibrăm câmpurile energetice întunecate, intrăm în contact cu momentele traumatice în care am înscris traumele și procesăm acele momente traumatice. Scopul explicațiilor și al proceselor practice este de a facilita conectarea la traumele trăite și nevindecate de noi, care se concretizează la nivelul corpului fizic prin tensiuni, disfuncții celulare, perturbări funcționale sau boli ale organelor, ale sistemelor.

Această conferință este rezultatul experienței de lucru de sute de ore cu clienții, în practica terapeutică individuală și de grup, atât femei cât și bărbați.

Creierul are o structură multipolară, o structură cu o multitudine de centri de control, de coordonare, cu centri specifici, responsabili pentru tot managementul sistemic care are loc la nivelul corpului fizic. Scopul acestui seminar este de a clarifica rolul celor două emisfere, modul în care ele lucrează separat, de a identifica două zone care creează o barieră între spațiul conștient și spațiul de memorii de dincolo de conștient și de a clarifica ce putem face să curățăm acele filtre care se află la granița perceptuală.

Go to Top