Skip to content Skip to footer

La nivel de câmpuri venim gata programați cu o mulțime de programe care formatează viața noastră în așa fel încât să închidem bucle energetice din trecut ale părinților noștri sau ale generațiilor din spate. Scopul întâlnirilor dintre oameni este de a oglindi, conștientiza și elimina orice manifestare care este în afara spectrului de frecvență al iubirii și de a exprima potențialul cel mai înalt al sufletului lor, care este iubirea.

Această meditație a fost concepută cu intenția de a susține într-un mod noninvaziv și holistic demersurile terapeutice în perioadele de infecții virale.

Prin repetarea frecventă a meditației, corpul energetic al omului este menținut în parametri integri și stabili și crește capacitatea organismului de a se proteja de orice factor extern perturbator.

Este o meditatie care se adreseaza celor care doresc sa elibereze programe si forme energetice manifestate deja la anumite niveluri ale fiintei noastre. Centrii energetici sunt precum niste Sori care lumineaza in campul nostru, generand ceea ce numim realitate.

Scopul seminarului este să pună la dispoziție un cadru de lucru cu sine, prin procese intens transformaționale, prin care să intrăm în contact cu zonele unde sunt înscrise traumele, prin care echilibrăm câmpurile energetice întunecate, intrăm în contact cu momentele traumatice în care am înscris traumele și procesăm acele momente traumatice.

4 meditații de lucru cu memoriile de câmp care ne conduc progresiv în lucrări energetice la niveluri din ce în ce mai extinse.

Te invitam sa vizionezi gratuit meditatia ”Vindecarea programelor din campul energetic”

Go to Top