Skip to content Skip to footer

In timpul taberei dedicate integrarii partilor de suflet vom explora conceptul si modalitatile integrarii partilor pierdute din noi, pentru a atinge o stare de echilibru si armonie interioara reala, autentica.

Devenirea este o tabără care se adresează tuturor celor care doresc să elibereze programe și forme energetice manifestate deja la anumite niveluri ale ființei noastre. Scopul acestei tabere este să scoată în evidență unde în viața noastră, în câmpurile noastre, păstrăm amintirea Iadului perceptual sau a Raiului perceptual. Zonele din suflet care păstrează amintirea Iadului perceptual trăit de caracter sunt precum găurile negre care absorb energia și vitalitatea caracterului în acea viață. Odată identificate aceste programe care rulează în câmpul nostru, putem să le echilibrăm manifestând mai multe tehnici de lucru cu corpul, pe care le vom pune în practica. De asemenea, scopul acestei tabere este să ne eliberăm de nevoia de apartenență la câmpurile întunecate, de asociere cu suferința și durerea care este blocată la nivelul lor.

Vindecarea transgenerațională este o metodă foarte profundă prin care călătorim în trecut și în viitor, în viața noastră si a străbunilor noștri din trecut și a urmașilor noștri din viitor, pentru a armoniza dinamici de câmp care stau la baza realității noastre de ființare.

Tabăra este un program intens de practică de curățare și armonizare la nivel de câmpuri. Prin procesele făcute, intrăm în contact cu acele momente din trecutul sau viitorul nostru, la nivel de câmp personal sau de familie, pentru a permite accesul către forma de realitate perceptuală care este înscrisă în câmp, pentru a o elibera.

La nivel de câmpuri venim gata programați cu o mulțime de programe care formatează viața noastră în așa fel încât să închidem bucle energetice din trecut ale părinților noștri sau ale generațiilor din spate. Scopul întâlnirilor dintre oameni este de a oglindi, conștientiza și elimina orice manifestare care este în afara spectrului de frecvență al iubirii și de a exprima potențialul cel mai înalt al sufletului lor, care este iubirea.

Go to Top