Skip to content Skip to footer

Vindecare Somato-Emoțională Modulul 2 – București

Nivel avansat de lucru cu sine

Vindecare Somato-Emoțională Modulul 2

București - Seminar
8-9 aprilie 2023
orele 9:30-19:30

Înscriete aici!

După ce ne trimiți datele, te vom contacta în cel mai scurt timp.


  close

  Durată

  2 zile

  Teorie și practică

  sesiuni de teorie si practica

  Preț Seminar

  1200 RON
  Vă recomand să practicați intensiv meditațiile propuse la Modulul 1, pentru a ușura procesarea amintirilor pe care le aducem în conștient în timpul proceselor de lucru cu sine pe care le parcurgem la Modulul 2.

  Modulul 2 reprezintă un nivel avansat de lucru cu sine și se adresează celor care au parcurs Vindecarea Somato-Emoțională Modulul 1, fizic în sala de curs sau online.

  Este o structură de lucru cu sine pe care o recomand tuturor persoanelor care doresc să elibereze tensiunile înscrise la nivelul corpului fizic, tensiuni care pot ajunge să genereze somatizări, modificări celulare denumite boli.

  Este o structură care permite conectarea la câmpurile care creează tensiune la nivelul organelor, la nivelul țesuturilor, la nivelul celulelor și dincolo de ele, la nivelul experiențelor traumatice care au condus la înscrierea acestor dezechilibre la  nivel de câmpuri.

  Știm cu toții că orice experiență de viață, trăită la orice nivel de manifestare, rămâne înscrisă în câmp ca o imagine a realității trăite de noi. Toate aceste trăiri pozitive, neutre sau negative din punct de vedere al polarizării emoționale sunt suprascrise peste experiențele pe care le trăim. În acest fel experiențele devin bune sau rele, dorite sau respinse, etc.

  Vindecarea Somato Emoțională este unul dintre cele mai puternic transformaționale programe care pot fi făcute la nivel de lucru cu sine.

  Descoperim astfel care sunt amintirile pe care le avem înscrise la nivelul celulelor și țesuturilor, la nivelul organelor și la nivelul particulelor care fac parte din structura de câmp. Istoria vitală, emoțională și mentală pe care am înscris-o în viața curentă, pe care am moștenit-o din linia transgenerațională, pe care am dezvoltat-o în alte vieți, se descarcă pas cu pas în spațiul conștienței. Devenim astfel conștienți de programele care se desfășoară în interiorul și în afara spațiului corporal și care condiționează toate funcțiile organelor noastre, starea de vitalitate, stările emoționale și toate procesele mentale. Realizăm astfel starea de hipnoza și autohipnoză în care ne desfășurăm propria existență.

  Găsim astfel în câmp:

  • traume sau suferințe pe care noi le-am trăit și le-am înscris ca experiențe personale – traume asociate vieții curente sau vieților anterioare și
  • traume și suferințe care sunt trăite și înscrise de către cei care trăiesc sau au trăit în câmpul comun – traume transgeneraționale.
  body

  Indiferent de natura sursei de programare, indiferent de cine a înscris aceste traume, cum au fost înscrise și de când sunt ele prezente în câmpul nostru, aceste programe, care creează continuu un câmp întunecat, consumă continuu, zi de zi, oră cu oră, minut cu minut, secundă cu secundă, energia noastră de viață, vitalitatea noastră.

  În măsura în care energia noastră se consumă pentru compensarea acestor goluri traumatice, acestor programe întunecate, care videază continuu spațiul de câmp, realizăm că nu mai avem energie și pentru alte activități, pentru alte acțiuni sau manifestări și de multe ori nu mai avem energie să susținem echilibrul energetic la nivel celular, la nivel de țesut sau la nivelul organelor.

   

  În multe situații, lipsa de energie (generată de consumul de resurse energetice pentru a aduce în echilibru efectele dezechilibrelor produse în corp prin prezența programelor traumatice):
  • ne conduce la lipsa dorinței de viață, lipsa dorinței de a trăi sau de a ne manifesta.
  • ne împiedică să mai avem posibilitatea de a ne angaja sau de a susține activități sau acțiuni, de a atinge obiective cu importanță valorică mică sau mare.
  Astfel, activități care sunt simple și ușor de făcut devin adevărate provocări, generând de multe ori nevoia de a renunța în a le duce la îndeplinire.

  Scopul seminarului

  Este să pună la dispoziție un cadru de lucru cu sine, prin procese intens transformaționale, prin care să intrăm în contact cu zonele unde sunt înscrise traumele, prin care echilibrăm câmpurile energetice întunecate, intrăm în contact cu momentele traumatice în care am înscris traumele și procesăm acele momente traumatice.

  Prin această metodă simplă și foarte intensă, putem să accesăm cauzalitatea programelor înscrise în câmpul nostru si le putem schimba, schimbând astfel natura programării și efectele pe care le creează asupra câmpurilor noastre.

  scop
  Înregistrăm astfel un salt calitativ imens din punct de vedere al stării interioare la nivel emoțional, mental, vital și fizic.

  Eliberăm cantități enorme de suferințe și dureri pe care le-am purtat în interiorul nostru pe parcursul vieții, pe care le-am înscris în viața aceasta, în alte vieți și preluate din câmpul transgenerațional.

  Seminarul este structurat în două zile de practică intensivă în care se fac exerciții continuu.

  Vor fi două zile de contact profund cu câmpurile care formează imaginea corpului vostru, două zile în care o să realizați un salt major de percepție și de simțire, un salt în care puteți să eliberați sau să vindecați boli somatizate sau în curs de somatizare.

  Întrucat sunt procese intense pe care le realizăm pe parcursul celor două zile de Practică Intensivă, vă recomand să țineți post înainte cu minim 2 săptămâni de seminar și pe toată perioada Modului 2 de Vindecare Somato Emoțională.

  Seminarul se adresează:

  – celor care suferă de diverse afecțiuni sau boli, oferind posibilitatea echilibrării energetice la nivel de organe, țesuturi, celule și câmpurile care generează dezechilibrele la nivel fizic.

  – celor care doresc să se elibereze, să scape de greutatea emoțiilor și a durerilor pe care le poartă conștient sau inconștient.

  – celor care doresc să înțeleagă mai mult despre modul în care s-au autoprogramat, să identifice programele pe care le-au creat și să le schimbe.

  Prin aceste procese, intrăm în contact cu:

  – momentele în care am creat programele care stau la baza dezechilibrelor fizice

  – momentele din viața noastră când am întărit aceste programe create anterior.

  Detalii organizatorice

  București - Seminar
  8-9 aprilie 2023, orele 9:30-19:30

  ”Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început, dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.

  Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni, însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.”

  Andrada

  „Mulțumesc din suflet pentru tot ce am creat și tot ce am primit, în acest spatiu minunat în care am simțit pe deplin sentimentul de Acasă și Împreună, sub îndrumarea înțeleaptă a lui Alexandru.

  Experiența a fost magică, sufletul meu de abia așteaptă următoarea întâlnire.”

  Mariana

  alexandru-antonie-produse-online
  Alexandru Antonie

  Trainer și Facilitator de proces

  Terapeut și Coach

  Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

  Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

  Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

  Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

  Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

  Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

  Te invităm să ne conectăm într-un spațiu de iubire!

  Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

  Alexandru Antonie

  Go to Top