Skip to content Skip to footer

Durată

8 zile, 3 mese/zi, cazare în camere duble

Teorie și practică

program intensiv de lucru cu sine

Preț

3700 RON, pentru rezervarea locului se achită avans 1850 ron

Vindecarea pe Linia Timpului este lucrarea cea mai amplă și care cuprinde toate spațiile de programare din viața asta, din viețile anterioare, din structura transgenerațională, cuprinde toate câmpurile de programare.

Când vorbim de vindecare pe linia timpului, avem în vedere două aspecte foarte importante: deschiderea și acceptarea celorlalți, dar, în esență, deschiderea și acceptarea mea. Întrebarea este: Când mă accept eu și mă validez și îmi dau voie să mă deschid în raport cu ceilalți, astfel încât să îi aduc în realitatea spațiului meu interior?

Cu cât neacceptarea în raport cu mine este mai mare, cu atât separarea în raport cu ei este mai mare. Nu pot să accept pe cineva care reflectă zona mea de respingere, ceea ce resping la mine voi scoate în afară și la ceilalți. Ca să dau voie cuiva să intre în spațiul meu și să devină parte integrantă din ceea ce sunt, este ca și cum îi dau voie să aibă acces la toate gândurile mele, la toate emoțiile mele, la toate experiențele mele, la tot ce am trăit eu.

Când am un aspect de separare, vinovăție, rușine în raport cu orice s-a întâmplat în trecut sau prezent, indiferent care este momentul acela, dacă eu am cea mai mică rezervă legat de faptul că eu aș fi validat sau nu, în loc să mă deschid și să includ în spațiul meu de conștiență, să dau acces la câmpul meu de conștiință celui de lângă mine, eu de fapt mă separ și din nou creez un spațiu izolator și din nou suntem două camere separate.

Vindecarea pe linia timpului este ieșirea din orice formă de identificare sau orice formă de personalitate sau de credință care este altceva decât iubire față de mine, față de celălalt, față de planul de creație și de Dumnezeu.

Te-ai întrebat vreodată?

 

Când doresc să fac o lucrare pe linia timpului, fie că e vorba de o lucrare în relația dintre mine și mine, în relația dintre mine și ceilalți, în relația dintre mine și planul de creație sau în relația cu Dumnezeu, singurul aspect care are nevoie să fie vindecat și echilibrat este percepția mea în raport cu ei, poziționarea mea în raport cu ei și nu neapărat a celorlalți în raport cu mine, a lui Dumnezeu în raport cu mine sau a spațiului de creație în raport cu mine.

De multe ori, așteptăm ca mediul să se schimbe ca noi să ne schimbăm. În esență, mediul evoluează în ritmul lui, pentru că are propriul sistem de credințe și de valori pe care își bazează realitatea perceptuală de acum.

Dacă aștept ca mediul să se modifice ca eu să mă modific, este ca și cum eu răspund la mediu și aștept ca mediul să genereze un vector de schimbare, ca după aia eu să mă repoziționez în raport cu el.

 

Cum lucrăm în tabără:

   
Vindecarea traumelor legate de abundență din perspectiva lucrului pe Linia Timpului

Abundența, prezența, dar mai ales lipsa ei în viețile noastre, este un subiect extrem de dezbătut în ultimii ani și este o preocupare constantă. Toți ne dorim să trăim o viață plină, liniștită, o viață în care să ne eliberăm de povara grijilor emoționale și financiare.

Când și cum ne-am format convingerile legate de bani?  Unde eram, cu cine, care au fost cuvintele pe care le-am auzit în acele momente și care au fost interpretările pe care le-am făcut? Ce momente din viața noastră ne impactează în mod constant și perpetuează această lipsă pe care o simțim astăzi?

Toate aceste întrebări și multe altele vor fi dezbătute în cadrul taberei, lucrul pe această temă, Vindecarea traumelor legate de abundență fiind oferit ca bonus participanților la tabără.

Vindecarea pe linia timpului înseamnă a modifica perceptual modul în care am înscris realitatea. 

În momentul în care modificăm perceptual modul în care am înscris realitatea, ce facem e să desprindem acea bucată de suflet care a rămas într-o zona de separare între noi și noi. Este ca și cum partea din noi care a avut un comportament negativ din punct de vedere al sistemului este acceptat, integrat în sinele nostru mai mare, în prezența noastră mai mare și bucata de prezență din noi este reintegrată.

Este ca și cum facem o recuperare de suflet, este ca și cum acea bucată din timp o acceptăm.

La nivel planetar există o multitudine de persoane care sunt închise în interiorul spațiului personal.

În același fel aș putea să zic că în interiorul lui Dumnezeu, pe planeta Pământ, există multitudinea de persoane care fiecare trăiește în interiorul spațiului personal pe care îl apară, pentru că în interior există aspecte pe care le acceptă, aspecte pe care le respinge în raport cu el și își creează un spațiu izolator în care se analizează, se poziționează în așa fel încât își dă voie mai mult sau mai puțin să fie vizibil, să fie perceptual văzut, primit, acceptat, înțeles, realizat.

Când ascundem orice, când avem un secret, când este ceva de care ne rușinăm, vom crea un zid de protecție între noi și ceilalți. Acel zid de protecție ne face să trăim în spațiul nostru intim noi cu noi , noi singuri. Fie că vorbim de momentul din prezent, din trecut sau viitor, faptul că avem aspecte care nu sunt rezolvate între noi și noi ne face să ne închidem într-un spațiu perceptual intim.

Dacă ne uităm în spate, realizăm că noi nu mai ținem minte aproape nimic din trecutul nostru sau, dacă ținem minte ceva, sunt doar frânturi. Tot ceea ce ținem minte este ceea ce acceptăm. Ceea ce nu ținem minte este ceea ce respingem.

Ne punem întrebarea:

Cât ținem minte din viața noastră, ca să ne dăm seama cam câte momente de separare între noi și noi există?

Câte evenimente le avem active și prezente în conștientul nostru și câte evenimente sunt inactive și nu se află prezente în conștientul nostru?

Acesta e modul în care putem să măsurăm cam câte spații de separare există în noi sau cât la sută din noi este în afara zonei noastre de conștiență, în afara zonei noastre de acceptare personală. Cu cât e mai mult, cu atât nivelul de conflict este mai mare.

Înțelegi că în momentul în care ai depășit acele programe limitative, o forță imensă te scoate din acel spațiu de suferință și îți deschide un nou drum, o nouă călătorie de integrare de sine la un nivel mai înalt!

În această călătorie profundă și transformatoare, te va însoți cu pricepere și dedicare trainerul și facilitatorul de proces Alexandru Antonie.

Te regăsești în situațiile de mai jos?

   
Dacă da, te invităm în această minunată călătorie de descoperire de sine, ca să:

La finalul taberei:

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Locul desfășurării taberei:

 

Pensiunea Sibiel este amplasată la 18 km de Sibiu și 30 de km de Transalpina. Înconjurată doar de natură, o pădure deasă, cu poteci și pâraie și mărginită de un minunat râu de munte, Pensiunea Sibiel este locul ideal pentru odihna sufletului. Pensiunea se afla chiar la intrarea în munte, la 3 km de Schitul Sibiel și la 12 km de pitorescul sat Crinț.

Camerele sunt decorate unic și sunt amenajate cu mobilier pictat de mână. Aceste elemente sunt completate de un balcon, TV şi baie. Apartamentele au dormitor şi o cameră de zi separată. Accesul la internet Wi-Fi şi parcarea publică sunt disponibile gratuit.

Variante de plată

Pretul taberei este 3700 ron.

Înscrierea se face apăsând butonul „Rezervă loc” sau prin email la adresa [email protected]. În cel mai scurt timp, vei primi toate detaliile cu privire la organizarea și desfășurarea taberei.

Plata se poate face integral, la înscriere, sau în rate, cu achitarea unui avans de 1850 ron la înscriere, pentru rezervarea locului. Diferența de 1850 ron va fi achitată cu minim o săptămână înaintea taberei.

În cazul în care nu mai puteți participa și ați plătit avansul sau toată suma, puteți primi înapoi suma integrală, cu mențiunea de a anunța retragerea pe email cu cel puțin 3 săptămâni înainte de tabără sau puteți folosi suma ca participare la un alt eveniment cu Alexandru.

Puteți achita parțial cu vouchere de vacanță.

Prețul taberei include:

Detalii organizatorice

Numărul de locuri este limitat de capacitatea pensiunii.

Atenție: locul este rezervat după efectuarea plății integrale sau a avansului!

Cazarea se realizează în camere duble sau în apartament cu 2 camere (3 locuri).

Îți recomandăm să ții post cel puțin o săptămână înainte de tabără pentru a atinge niveluri profunde de eliberare și echilibrare.

Îți recomandăm ca pe perioada taberei să nu consumi carne, ouă, lapte, alcool, cafea, tutun, ceai verde, ceai negru, ceai roșu, băuturi carbogazoase și zahăr. Scopul este păstrarea corpului într-un mediu cât mai alcalin si facilitarea procesului de detoxifiere pe toate planurile.

NUMĂRUL LOCURILOR ESTE LIMITAT

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

Alexandru Antonie

Go to Top