Skip to content Skip to footer

CONFERINȚĂ ONLINE

Vindecare pe linia timpului

Durată

5 ore

Teorie și practică

sesiuni de teorie și practică

Preț

500 RON

Vindecare pe linia timpului

Conflictul apare între ceea ce trăiești la nivelul identificării cu câmpul de familie și ceea ce trăiesti la nivel de Prezență a ceea ce ești Tu.

Te-ai întrebat vreodată:

 • cât de mult te reprezintă viața pe care o ai?
 • dacă primești la naștere o moștenire transgenerațională?
 • în ce măsură poți avea o viață care să te reprezinte pe tine?
 • ce poți face ca să te stabilizezi, să te liniștești profund, să îți găsești pacea interioară?
 • cum poți depăși destinul și influențele familiei?

Majoritatea conflictelor personale vin din faptul că prezența de lumină și iubire, care intră în corpul fizic la naștere, ajunge să se identifice cu el.

Majoritatea persoanelor care se conectează în interior au sentimentul că viața asta este o poveste pentru că există un defazaj între:

 • ceea ce eu percep la nivel de simțuri legat de corpul transgenerațional;
 • ceea ce percep la nivel de simțuri legat de corpul de lumină și iubire cu care eu călătoresc;
 • ceea ce trăiesc la nivel perceptual legat de mediul în care mă manifest.

Există niște defazaje care vin din faptul că realitățile pe care noi le oglindim sunt diferite pentru fiecare situație în parte.

CEA MAI PUTERNICĂ METODĂ DE TRANSFORMARE PERSONALĂ

Vindecare pe linia timpului

Practica acestei conferințe este precum un duș de Lumină și Iubire, care spală Câmpul Informațional!

Corpul fizic este creat de câmpul transgenerațional, care este format din suma tuturor direcțiilor de manifestare, a emisiilor pe care le lasă prezențele de lumină după ce părăsesc corpul și pleacă. Aceste amprente energetice rămân în câmp și imprimă în realitatea câmpului de familie propriile emanații.

Pe măsură ce mă identific cu corpul, hrănesc fiecare celulă. Aceste celule formează un corp care seamănă cu mama și cu tata pentru că ei l-au făcut, cu energia lor. În momentul în care eu dau energie acelor celule, dau energie programelor din spate, adică dau energie câmpului care generează această imagine și eu mențin această imagine vie.

Dacă în câmpul de familie în care intru, rămân active prezențe ale membrilor de familie care nu mai sunt în corp fizic, dar au avut o prezență pregnantă în câmpul de familie, atunci eu hrănesc cu energie acea imagine.

Cu cât mă identific mai tare cu acea energie care îl fundamentează pe el ca prezență, ca personalitate, cu atât stabilizez mai tare imaginea lui.

Când ies din această identitate, acela e momentul în care pot să schimb și încep să nu mai semăn, din punct de vedere comportamental, emoțional, mental și ușor, ușor modific și la nivel fizic.

Stând în contact cu noi, cei din acele momente, pe măsură ce ne conectăm la trăirea pe care am avut-o în acele experiențe de viață, trăirea, energia, starea de bine din acel moment se proiectează pe Conștient. Este ca și cum între Câmpul Realității de acum și Câmpul Realității de atunci se creează un tunel energetic prin care curg undele de Lumină și Iubire.

Și aceste unde schimbă Totul! Aceste unde scaldă toate experiențele dintre cele două momente cu Lumină și Iubire. Și undele trec prin spații mai întunecate înscrise în Câmpul Realității noastre, din Câmpul Informațional și echilibrează tot ce este altceva decât Iubire.

Este ca și cum ne imaginăm că la capetele unui tunel se aprind două focuri, care încep să curgă unul către celălalt, focuri care ard spațiile interioare ale tunelului, care ard emoțiile înscrise, care aduc în Lumină toate acele experiențe pe care le-am înscris în întuneric, în lipsa Luminii, în lipsa Iubirii.

Faptul că semănăm cu bunica, de exemplu, reprezintă un potențial puternic care este în câmp și care s-a exprimat mai departe în câmpul de familie ca să fie consumat vectorul de direcție pe care l-a dat ea.

Fiecare persoană care se exprimă prin câmp generează o direcție. Propriile mele credințe, toată existența mea dă o direcție câmpului de familie pentru că eu dau o direcție vieții.

Când eu am un vector de forță și generez un câmp de putere foarte mare care mă duce acolo, atunci când eu plec, energia pe care am sădit-o în câmpul de familie, ca un obiectiv personal al familiei, rămâne ca un vector de prezență care este o forță ce nu se oprește doar la mine, ci am dat un impuls câmpului de familie să se ducă acolo. Eu am plecat, a venit altcineva și a preluat acea energie. Dacă energia este similară (și de obicei sufletele se aseamănă pe proiecția pe care o iau), materializează și duc mai departe programul de viață al celui care a fost în spate.

Dacă e pe distrugere, e pe distrugere, dacă e pe creație, e pe creație, dacă e spre creștere, e spre creștere.

Modul în care suntem programați la nivel transgenerațional creează niște efecte în viața noastră care, de multe ori, la alt nivel de ființare pe care îl avem, adică la nivelul sufletului cu care ocupăm acest corp, crează niște conflicte care ne fac să ne separăm de însăși viața pe care o avem.

Scopul acestei Conferințe este să schimbe ceva în noi, să creeze un impuls de transformare. Și pe măsură ce repetăm practica, schimbăm pas cu pas fiecare amintire care ne-a amprentat, desfacem legăturile prin care ne-am legat, desfacem legăturile cu care am fost legați și strălucim. Strălucim în Lumină și Iubire! Liniște, Pace și Iubire!

Ce vom face la conferință:

 
 • vom lucra prin metoda de Vindecare pe Linia Timpului asupra istoriilor de familie, asupra momentelor de traumă din familie;
 • lucrăm intens pentru echilibrarea programelor din câmpul transgenerațional și din câmpul personal;
 • identificăm care sunt acele momente în care ne-am separat de noi, de ceilalți, în care am lăsat bucăți din sufletul nostru, bucăți care emit continuu în câmpul nostru aceeași suferință – pe care o trăim continuu, bucăți care atrag continuu evenimente similare cu cele înscrise în acele momente înainte de separarea de sine;
 • înțelegem care sunt evenimentele de familie cu încărcătură negativă care ne influențează viața într-un mod pe care nu-l dorim, programe pe care le repetăm continuu conștient sau inconștient;
 • eliberăm părțile de suflet care sunt blocate în câmpul de forțe ale suferințelor trăite, pentru a le echilibra, a le vindeca cu iubire și a le integreza în noi;
 • conștientizăm că dimensiunea noastră este dimensiunea subconștientului personal, dimensiunea subconștientului trangenerațional și mai mult decât atât.
 
 

Te invit în această minunată călătorie de descoperire de sine, ca să:

 
 • înțelegi care sunt membrii de familie care emit continuu un câmp de programare negativ, un câmp de durere și suferință;
 • te conectezi cu membrii familiei transgeneraționale care au lăsat o amprentă energetică grea în câmpul de familie și să susții procese de echilibrare a câmpului de familie și a memoriei de câmp;
 • te conectezi cu membrii familiei transgeneraționale care au lăsat o amprentă energetică înaltă în câmpul familiei și să simți susținerea câmpului lor înalt, de iubire, care te va însoți în fiecare clipă a vieții;
 • vei înțelege că poți schimba orice încărcatură din câmpul personal și din câmpul de familie, schimbând astfel destinul familiei;
 • te conectezi la momentele din viața ta în care ai suferit și în care te-ai separat de tine, înțelegând că ești mult mai mult decât ceea ce știai că ești;
 • integrezi părțile de suflet personal și transgenerațional în spațiul de conștiență și să echilibrezi această energie creând posibilitatea unui destin diferit, a unei linii de viață diferită de tot ce ai trăit până acum.
 

Înțelegi că poți schimba tot ce este înscris în câmpul tău, că poți schimba programarea care îți creează destinul, că poți atrage în viața ta imaginea schimbării pe care ai produs-o în câmp.

Înțelegi că în momentul în care ai depășit acele programe care te țineau în acea realitate oglindă, o forță imensă te scoate din acel spațiu de suferință, din acel mediu de durere și îți deschide un nou drum, o nouă călătorie de integrare de sine la un nivel mai înalt.

 

Mai multe detalii

După achiziționarea conferinței, ai acces imediat și nelimitat la ea în contul tău din site și o poți viziona pe orice device (laptop, tableta, telefon). Conferința durează 5:30 ore.

Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început, dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.
Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.

Elena Onu, Anglia

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emotionala prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Sedințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

„Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.”

Alexandru Antonie

Go to Top