Skip to content Skip to footer

Meditație
Gratuită
ghidată de
Alexandru Antonie

Te invitam sa vizionezi un extras din Meditatia Gratuita ”Vindecarea programelor din campul energetic”.
Dupa ce te inregistrezi, poti viziona Meditatia Gratuita Ghidata de Alexandru Antonie integral, in contul tau de pe site.

Alexandru Antonie

“Sunt Terapeut, Coach si Trainer și am lucrat în format individual și de grup cu mii de oameni. Mi-am dorit să creez un cadru de manifestare și conectare la un nivel de vibrație cât mai înalt la care să se poată racorda un număr cât mai mare de oameni. Din acest motiv am generat o serie de proiecte pornind de la conferințe până la cursuri, tabere de o săptămână și programe de formare de câteva luni în care oamenii să experimenteze cele mai profunde și avansate stări de conștiință umană.

In calitate de practician, am testat pe parcursul anilor fel de fel de tehnici si metode care mi-au oferit, fiecare dintre ele, perspective de vindecare, armonizare si intelegere asupra dinamicilor emotionalo-mentalo-energetice din campul meu si din campul de familie.

Metodele mele de lucru îmbină tehnici de coaching, tehnici de echilibrare mentală și emoțională, de vindecare transgenerațională și prin regresii în vieți anterioare, vindecare pe linia timpului (curățarea câmpurilor de programările venite pe linie de familie), transe terapeutice, meditații ghidate și multe alte metode de lucru pe care le-am dezvoltat ca urmare a miilor de ore de lucru unu-la-unu cu clienții mei.”

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Este responsabilitatea noastră de a ne elibera de toate condiționările care ne împiedică să trăim plenar iubirea.

Este responsabilitatea noastră față de Iubire!

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

Alexandru Antonie

Go to Top