Skip to content Skip to footer

Echilibrarea emisferelor cerebrale

Seminar

Echilibrarea emisferelor cerebrale

500.00 lei

Durată

5 ore

Teorie și practică

sesiuni de teorie si practica

Preț

500 RON

Obiectivul seminarului

Creierul are o structură multipolară, o structură cu o multitudine de centri de control, de coordonare, cu centri specifici, responsabili pentru tot managementul sistemic care are loc la nivelul corpului fizic.

Prin intermediul Creierului, au loc miliarde de procese prin care noi conștientizăm care este realitatea spațiului în care trăim, un spațiu cu rol de colectare a influxurilor nervoase de la nivelul tuturor organelor de simț.

Putem spune că realitatea de la nivelul fiecărei celule este adunată sistemic pe structuri, pe funcții ce sunt aduse la nivelul unui spațiu de colectare, control, analiză și generare de influxuri de răspuns motor sau de altă natură. Este ca și cum am spune că creierul este un centru de management la nivelul corpului fizic prin intermediul circuitelor neuronale responsabile.

În același timp, la nivelul creierului intrăm în contact cu realitatea de la nivelul dublurii noastre vitale, a corpului vital care animă fiecare celulă. De asemenea, la nivelul creierului se realizează conexiunea între zona conștientă și zona mai puțin conștientă a realităților din trecut, prezent și viitor.

Este ca și cum ne imaginăm o minge cu mai multe straturi, fiecare strat reprezentând un nivel de realitate: fizic, vital, emoțional, mental și al corpului de lumină și iubire care încarcă forma cu prezența sa radiantă. Cele două emisfere cerebrale sunt responsabile de gestiunea acestor impulsuri de natură electro-magnetică prin care sunt descărcate realități informaționale, de orice natură.

Cum recunoști momentele de echilibru, momentele in care Conștientul este conectat la Infinitul Spațiu de Resurse care se află dincolo de zona Conștientă?

Ce înseamnă Echilibrarea Emisferelor Cerebrale prin Practica Energetică

Amintește-ți acele momente când un gând inexplicabil, o idee incredibilă a apărut ca un fulger în mintea ta și te-a ghidat spre răspunsurile pe care le căutai. Nu știai de unde a venit acea intuiție, dar ai ascultat-o și ai urmat-o, surprins fiind de conexiunea ei cu momentul prezent.

Rezultatele întotdeauna se dovedesc surprinzător de frumoase atunci când ne urmăm intuiția.

Ei bine, aceste stări de vârf nu sunt fenomene enigmatice sau imprevizibile, ci sunt legate de tiparele foarte specifice ale activității creierului. Prin armonizarea care se crează între cele două emisfere, informațiile care sunt structurate pe benzi de frecvență specifice, dispuse sub formă sferică, spațială, în clustere de frecvențe specifice, asemănătoare, se alinează cu informațiile logice asociate într-o formă liniară, structurată, dispusă logic, cu sens. Este ca și cum hazardul, spațiul și timpul, capătă un sens liniar, logic.

Imaginați-vă că se întâmplă un eveniment la care asistă 1 milion de persoane, o revoluție sau un eveniment marcant din istorie. Și fiecare persoană, în funcție de educația sa, de pregătire, de nivelul logic pe care îl manifestă, de starea emoțională în care se află, de sistemul valoric la care se raportează, de pregătirea profesională, de tipul de experiență pe care le-a experimentat anterior, de cultura, de memorie și voință, și mulți alți parametri pe care îi putem lua în considerare, înscrie acea realitate în câmpul sau. Revoluția, așa cum o vede fiecare, este surprinsă de sistemul de senzori prin care este definită realitatea, de fiecare în felul sau.

 • Și să ne imaginăm că toate acele realități sunt stocate pe un hard imens, o bază de date experiențială cu miliarde de parametri. Și imaginați-vă că toate acele informații sunt stocate pe niveluri de frecvență, pe baza unui sistem de catalogare emoțional, pe bază de culoare, gust, miros, etc.
 • Și toate acele informații sunt stocate pe un hard, precum o bibliotecă informațională. Și că, pe aceeași bandă de frecvență, avem informații conflictuale, analize care ne pot trimite perceptual în poziții polare opuse.
 • Și ne imaginăm că cerem unei persoane să trieze acele informații, să le catalogheze, să le analizeze și să emită un raport de stare. Pe baza unui milion de înregistrări ale unei realități care, deși este aceeași, este înregistrată într-un milion de feluri, diferite.
 • Și ne imaginăm ca este nevoie să integreze acel răspuns de analiză într-o singură frază care să aibe sens și care să oglindească realitatea specifică a ceea ce s-a întâmplat.

Întrebarea este: care este realitatea unificată, care este sensul, direcția, care este raportul care poate fi generat?

 • Și persoana care crează raportul se numește conștient. Și el are rolul să identifice informațiile conflictuale, să destructureze și să elimine tot ce este mai puțin relevant pentru proces, asa cum înțelege el că este relevant. Are rolul să unifice toate acele frecvențe specifice de înregistrare într-o singură ecuație de stare, o singură frecvență.
 • Și la capătul acestei trieri și analize, această persoană, numită Conștient, generează raportul de stare, afirmând: Realitatea este...!
 • O realitate în care a filtrat date, a omis înscrieri, a șters anumite părți, a sărit alte informații, a anulat manifestări polare opuse și în final a afirmat că: Realitatea este...!
 • Faptic, Conștientul a rămas doar cu 5% din tot ce s-a întâmplat și își crează o imagine a Realității pe baza acestui canal perceptual de 5% din volumul de date analizate.

Să ne imaginăm acum că extindem banda Conștientului și îi permitem să opereze cu mai mulți parametri, să reducă omisiunile, să permită și altor realități să existe independent de sistemul de valori la care face referire, indiferent la normalitatea considerată normală. Să ne imaginăm că banda lui este de 10%.

În acel moment generează un raport în care spune: Realitatea este….!, mult diferită de ceea ce a afirmat anterior, deși se raportează tot la aceeași bază de analiză, la aceleași informații primare. Sincronizarea emisferelor cerebrale ne permite să aducem la nivelul Conștientului acele filtre care ne formează structura de selecție. Acele filtre în baza cărora facem trierea.

Este ca și cum între cele două emisfere cerebrale avem o sită prin care curge fluxul informațional. Și la început avem 5% dintre găurile sitei libere, permițând curgerea naturală a fluxului energo-informațional, apoi 7%, apoi 10%, apoi … , în funcție de antrenament.

Și pe măsură ce sunt tot mai multe găuri eliberate, mai multă energie curge în creier, avem acces la mai multe informații din trecut, la amintiri din viitor, la mai multe resurse din câmpul prezentei întrupări, din câmpul trans-generațional, din campul trans-life. Și pe măsură ce eliberăm canale, înregistrăm o creștere a energiei personale, o creștere a energiei vitale, o capacitate de memorare mai mare, o plajă mai largă de atenție, o voință mai puternică, o conștientă mai largă, mai extinsă, în care putem mai mult, și avem cu ce.

Avem la dispoziție o bibliotecă imensă, o bibliotecă planetară, și dincolo de ea, acea memorie extinsă despre care se vorbește. Persoanele care manifestă capacități extinse de înțelegere și de manifestare accesează ușor stările alfa, theta și delta.

80

Scopul acestui seminar

Scopul acestui seminar de explicații și practică este de a clarifica rolul celor două emisfere, modul în care ele lucrează separat, să identificăm două zone care crează o barieră între spațiul conștient și spațiul de memorii de dincolo de conștient și ce putem face să curățăm acele filtre care se află la granița perceptuală.

Prin exerciții specifice antrenăm curgerea informațională dintre spațiul responsabil de analiză și control cu spațiul responsabil cu memoria extinsă. Este ca și cum eliberăm acele tensiuni care ne blochează accesul la trecut, prezent și viitor, astfel încât putem accesa resurse de la nivelul transgenerațional și trans-life.

Prin practicarea acestor exerciții eliberăm acele bariere perceptuale pe care le-am creat pe parcursul timpului, bariere, filtre, membrane de separare care ne împiedică să aducem la nivel conștient amintiri, resurse din câmp, memorii din trecut și viitor.

Programul include:

Programul se adresează:

 • Sesiune de teorie
 • Sesiune de întrebări și răspunsuri
 • Sesiune de meditație ghidată
 • Programul se adresează celor care doresc sa lucreze cu ei intens.
 • În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi seminarul.

Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.
Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.

Elena Onu

Anglia

Găsirea și vindecarea individuală se petrec mai repede într-o comunitate a oamenilor care se caută, într-un spațiu de Iubire necondiționată pe care Alexandru Antonie îl generează.
Este într-adevăr MAGIC.

Iuliana Corban

București

Mulțumesc din suflet pentru tot ce am creat și tot ce am primit, în acest spațiu minunat în care am simțit pe deplin sentimentul de Acasă și Împreună, sub indrumarea înțeleaptă a lui Alexandru.

Experiența a fost magică, sufletul meu de abia așteaptă următoarea întâlnire.

Laura Babos

Cluj Napoca
alexandru-antonie-produse-online
Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Detalii organizatorice

Conferința poate fi achiziționată prin apăsarea butonului „Adaugă în coș”.

După finalizarea comenzii, veți găsi conferința în contul dvs. pe site-ul www.alexandruantonie.ro

500.00 lei

Te invităm să ne conectăm într-un spațiu de iubire!

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

Alexandru Antonie

Go to Top