Skip to content Skip to footer

SEMINAR ONLINE

Echilibrare energetică – Tehnici de lucru cu sine

Durată

5 ore

Teorie și practică

sesiuni de teorie și practică

Preț

500 RON

CONFERINȚĂ ONLINE

Echilibrare energetică – Tehnici de lucru cu sine

Conferința de echilibrare energetică are în vedere Lucrul cu Sine prin exerciții energetice specifice, prin care intrăm în relație cu noi, cu fiecare celulă, cu fiecare organ, cu fiecare funcție din corp.

Corpul fizic este fundamentat și structurat în baza programelor care se manifestă la nivelul corpului vital ce susține formarea și menținerea în formă a corpului fizic. De asemenea, este structurat pe programarea existentă la nivelul corpului emoțional si mental.

Conferința de echilibrare energetică are în vedere Lucrul cu Sine prin exerciții energetice specifice, prin care intrăm în relație cu noi, cu fiecare celulă, cu fiecare organ, cu fiecare funcție din corp. În cadrul conferinței practice, vom lucra asupra fiecărui organ care se manifestă în corpul nostru, asupra sistemelor care întrețin viața și capacitatea de manifestare în acest plan (sistem digestiv, respirator, circulator, limfatic, nervos, osos, etc).

Pe măsură ce lucrăm asupra tuturor sistemelor care susțin funcționarea corpului fizic, pe măsură ce lucrăm asupra organelor care asigură realizarea funcțiilor specifice ale fiecărui sistem, aducem la suprafață, la nivelul conștient, toate programele și structurile energo-informaționale care stau la baza disfuncțiilor sau a dezechilibrului care se manifestă în corpul nostru fizic.

Ce înseamnă Lucrul cu Sine prin Tehnici de Echilibrare Energetică

Majoritatea dintre noi suntem pe Calea Transformării Personale prin lucrări emoționale și mentale, prin diete, regimuri și exerciții fizice simple sau complexe, după natura pregătirii noastre. Conferința practică de Echilibrare Energetică are în vedere lucrul la nivelul energetic pe fiecare zonă și sistem din structura noastră.

Știm cu toții că la baza realității este energia. O energie calibrată pe frecvențe diferite, programată și încărcată informațional și emoțional, prin care noi manifestăm realitatea interioară și exterioară zonei noastre de conștiență. Este ca și cum suntem conectați la anumite surse de energie care se află în afara spațiului nostru vital, de la care preluăm energie, o modulăm funcțional și o transformăm în combustibil pentru a forma realitatea noastră perceptuală.

 

Este ca și cum suntem alimentați continuu cu un fluid de viață pe care îl utilizăm pentru a mișca vehiculul cu care ne manifestăm în acest spațiu de realitate, vehicul format din corpurile fizic – vital – emoțional – mental. În măsura în care folosim în mod armonios această energie, în măsura în care respectăm Legea Iubirii în raport cu noi, ceilalți, planul de creație și Dumnezeu Adevărat, creația noastră interioară și exterioară este armonioasă și fluidul de viață curge continuu, asigurând un echilibru profund între interiorul și exteriorul zonei de conștiență.

În momentul în care noi, cei care au viețuit înaintea noastră, cei care viețuiesc după noi au încălcat Legea Iubirii la nivel de manifestare prin gând, vorbă, faptă și radianță din Inimă, fluxul de viață se oprește acolo unde a fost oprit și o cantitate mai mică de energie ajunge la celule și către mediul exterior, astfel realitatea noastră interioară și exterioară suferă modificări în raport cu normalitatea de funcționare.

Este ceea ce numim boală interioară și dezechilibre sistemice la nivel planetar, boală exterioară. Această conferință de practică intensă este adresată celor care sunt dispuși să depășească spațiul perceptual al realității în care se găsesc și tuturor celor care doresc să obțină rezultate în Lucrul cu Sine la nivel profund.

Scopul acestei Conferințe Intense de Lucru cu Sine este să ofere o serie de exerciții energetice de curățare și armonizare care, pe măsură ce sunt repetate de mai multe ori, aduc echilibrare la nivelul ființei dumneavoastră și armonizarea multor arii ale vieții.

Pentru a beneficia cât mai mult de tehnicile de lucru propuse, vă recomand să țineți post cât mai multe zile înainte de conferință și pe perioada practicării Lucrului cu Sine prin metodele și tehnicile propuse.

Rolul acestei conferințe practice de lucru cu sine este:

  • să aducă armonie acolo unde armonia lipsește;
  • să aducă energie acolo unde energia a fost împiedicată să ajungă;
  • să dizolve zidurile de separare create în planurile de percepție și să creeze armonie interioară și exterioară prin reconectarea eului nostru cu Corpul de Iubire și prin realizarea unei reconectări sistemice cu planul de creație în care ființează corpurile noastre.

Programul include:

  • Sesiune de teorie
  • Sesiune de meditație ghidată

Programul se adresează:

 
  •  celor care doresc sa lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința.

 

Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.
Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.

Elena Onu, Anglia

 

Mai multe detalii

După achiziționarea conferinței, ai acces imediat și nelimitat la ea în contul tău din site și o poți viziona pe orice device (laptop, tableta, telefon). Conferința durează 5 ore.

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare Somato-Emoțională prin Regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Te invităm să ne conectăm într-un spațiu de iubire!

„Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.”

Alexandru Antonie

Go to Top