Skip to content Skip to footer

SEMINAR ONLINE

Dinamici în relațiile de cuplu

Durată

5:30 ore

Teorie și practică

sesiuni de teorie și practică

Preț

500 RON

Scopul acestui seminar este să abordăm aspecte care au nevoie de multă atenție și înțelegere

De multe ori am fost întrebat:

„Care este motivul pentru care nu am partener, care este motivul pentru care, deși fac tot ce este posibil, o relație de cuplu nu se dezvoltă?”

„Cum să atrag acel partener cel mai potrivit pentru mine, acel suflet pereche?”

 „Care este motivul pentru care partenerul meu are anumite comportamente pe care le manifestă în relația cu mine, manifestări pe care deși nu le doresc, deși le discutăm, ele se repetă?”

„Care este motivul pentru care deși sunt într-o relație care mă împlinește la multe niveluri, un nivel profund nu este satisfăcut?”

„Care este motivul pentru care deși știu că sunt într-o relație care nu-mi oferă ceea ce doresc profund să trăiesc, rămân acolo?”

„Care este motivul pentru care atrag aceeași tipologie de parteneri, care parcă sunt identici sau devin identici la nivel de manifestare, la nivel de cuplu?”

„Care este diferența între ceea ce atrag la nivel de personalitate și ceea ce atrag la nivel de suflet?”

„Care este motivul pentru care deși sunt în cuplu, sunt singur?”

„Care este dimensiunea la care două prezențe se pot conecta?”

„Care este diferența dintre un partener transgenerațional și un partener translife?”

„Care este cel mai bun partener de cuplu pentru mine și unde îl întâlnesc, cum îl atrag?”

„Care sunt cele mai simple două metode care funcționează 100%, prin care pot să îmi vindec rănile și traumele pe care le-am trăit în relațiile de cuplu anterioare?”

„Cât de mult mă afectează relațiile din trecut în tiparul de manifestare între partenerul actual și mine și între mine și partenerul actual?”

„Care este scopul meu în viață, în ceea ce privește relațiile de cuplu?”

„Care este relația de cuplu pe care am nevoie să o dezvolt cel mai mult?”

CONȚINUTUL CONFERINȚEI SE BAZEAZĂ PE EXPERIENȚA DE LUCRU CU MII DE OAMENI ÎN ȘEDINȚE DE TERAPIE ȘI COACHING.

În cadrul conferinței vor fi explicate dinamici subtile de cuplu și vom parcurge împreună exerciții de echilibrare a masculinului cu femininului.

O oră fără iubire, o oră fără trăire este o oră goală, lipsită de viață, o oră în care suntem ca umbrele pe Pământ.

 

Ne vom uita la rolurile noastre, pe care le jucăm continuu în relațiile de cuplu și vom înțelege care sunt pașii pe care îi avem de făcut, fiecare dintre noi, specific pe nivelul nostru de manifestare, pentru a ajunge la trăirea, la nivel de cuplu, a ceea ce ne dorim.

Vom înțelege dacă partenerul de cuplu pe care îl avem este cel care călătorește împreună cu noi prin experiențele vieții sau este partenerul care ne blochează în dezvoltarea noastră.

Analizăm împreună o serie de dependențe de asociere și poziționare pe care le-am dezvoltat și pe care avem nevoie să le depășim ca să fim liberi să trăim libertatea de manifestare în cuplu.

Un partener de cuplu asa cum simți că îți dorești, așa cum simți că meriți, este acolo, în câmpul tău. Ce poți să faci concret și cum poți să faci să devină realitate în viața ta?

Dincolo de relațiile de cuplu din viața ta, dincolo de factorii prin care stăm legați în poziții fixe, se află aspecte profunde care ne cheamă în acel loc, acel moment, în acea experiență cu el sau ea, pe care îi visăm de când eram copii sau poate cu mult timp în urmă.

O să facem un proces de conectare la nivel de suflet, prin care să regăsim sufletul celui sau celei pe care îl/o visam. Realizăm astfel ce ne desparte de a fi împreună și realizăm astfel ce putem face pentru a ajunge împreună cât mai repede, pentru împlinirea noastră profundă.

Am învățat că starea de singurătate, nevoia de a ne ocupa timpul cu dezvoltarea imginii sociale, de a ne implica în activități la nivelul personalității este ceea ce este normal și necesar și firesc. Ne-am mințit și ne mințim continuu.

Firescul este iubirea, trăirea ei, creșterea ei la nivel de interacțiune între mine și mine și între mine și partenerul meu de viață.

Ca să iubesc este nevoie să îmi dau voie, ca să îmi dau voie să iubesc este nevoie să realizez că este el/ea, cel/cea pe care îl/o doresc!

Realizăm ca în interior, în timp s-a produs o ruptură între anumite niveluri ale ființei noastre.

Întrebarea este cum putem face să refacem legătura sau să armonizăm părățile din noi care sunt disociate.

Scopul vieții este să iubim și să ne lăsăm iubiți!

Dincolo de tema aparent simplă a acestei conferințe se află o dinamică care reprezintă însuși Scopul Vieții pe Pământ!

Vă invit să lucrăm împreună prin metode clare de identificare a realității interioare sau exterioare în care ne găsim.

Vă invit să ne regăsim Calea Iubirii, vă invit să vă găsiți Partenerul Iubirii sau să permiteți ca la nivel de cuplu să trăiți expresia iubirii celei mai înalte pe care o puteți dezvolta cu cel drag, cu cea dragă cu care sunteți împreună pe drumul vieții.

Pentru a înțelege care este motivul pentru care unele persoane au și unele persoane nu au, este nevoie să abordăm modelele de programare ale reprezentanților care viețuiesc pe acest Pământ din cele două grupe de manifestare. Programarea din spatele celor două grupe este cea care face diferența.

5 ore și 30 de minute pline de experiențe de înțelegere, echilibrări de sine, de aliniere, de vindecare, de conștientizare a locului unde ești în raport cu Partenerul Iubirii, pașii concreți de făcut.

5 ore și 30 minute de înțelegere și practică de echilibrare și extindere în Iubire, de conectare și reconectare cu Sufletul Celui/Celei pe care îl/o cauți!

Lucrurile simple și profunde nu au nevoie de multă promovare.

Dacă simți că această conferință este locul în care se va produce schimbarea din tine, că vei ajunge la înțelegerea pe care o cauți, că vei ajunge să simți prezența lui/ ei, a celui/celei pe care o cauți, că o să simți cum este să fii conectat/ă la vibrația unității de cuplu pe care o formați, atunci este locul potrivit pentru acest nivel de conștientizare și creștere în Iubire!

Programul include:

 
  • Sesiune de prezentare teoretică 1
  • Sesiune de prezentare teoretică 2
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri
  • Sesiune de meditație ghidată

Programul se adresează:

 
  • celor care doresc sa lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face aceasta minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința.

Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început, dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.
Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.

Elena Onu, Anglia

Mai multe detalii

După achiziționarea conferinței, ai acces imediat și nelimitat la ea în contul tău din site și o poți viziona pe orice device (laptop, tableta, telefon). Conferința durează 5:30 ore.

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare Somato-Emotionala prin Regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato-Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

„Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.”

Alexandru Antonie

Go to Top