Skip to content Skip to footer

CONFERINȚĂ ȘI SEMINAR ONLINE

Dinamici de relații (familie, cuplu, poziționare socială)

Teorie și practică

sesiuni de teorie și practică

Preț conferință

500 RON

Preț seminar

1000 RON

Preț pachet

1200 RON

Obiectivul seminarului

 

Vindecarea transgenerațională este o metodă foarte profundă prin care călătorim în trecut și în viitor, în viața noastră și a străbunilor noștri din trecut și a urmașilor noștri din viitor, pentru a armoniza dinamici de câmp care stau la baza realității noastre de ființare.

Vindecarea intergenerațională este vindecarea generațiilor care se cunosc, iar vindecarea transgenerațională este vindecarea generațiilor îndepărtate, a celor care nu mai sunt în viață.

Moștenirea intergenerațională se face în mod direct, conștient, și reprezintă partea văzută a icebergului, iar moștenirea transgenerațională se referă la tot ceea ce este păstrat secret, ascuns, nespus, neștiut, neformulat și care, cu cât este mai ascuns, cu atât este mai activ în subconștientul familiei.

Toate aceste suferințe ascunse, neformulate, rămân active în câmpul nostru de familie și sunt resimțite în mod confuz, fiind exprimate de-a lungul vieții prin suferințe pe care nu ni le putem explica: tristeți, stări de anxietate, fobii, frici, regrete, vinovății…

Când vorbim de dinamici de relații, ne referim la totalitatea programărilor pozitive sau negative, programări care ne aduc împreună sau care ne separă la nivel de relații de familie, la nivel de relații sociale.

Toate dinamicile de relaționare au în spate sisteme de programare pe care le manifestăm în mod conștient sau inconștient. Indiferent că sunt conștiente sau inconștiente, aceste programe creează realități care sunt dorite sau nu, care ne aduc bucurie sau nu.

În momentul în care realizez că ceea ce trăiesc este altceva decât ceea ce doresc, este momentul în care conștientizez că doresc să produc o schimbare. Și schimbarea se produce doar dacă modificam modelul de programare care a creat realitatea pe care nu o mai dorim.

În acest moment este nevoie sa identificăm care este realitatea prezentului în care trăim și care este realitatea la care dorim să ajungem, ca experiență de viață. Distanța între cele două reprezintă modificarea programelor de câmp.

Când vorbim de relații, vorbim de 4 tipuri de relații pe care le putem dezvolta:

Modelul de programare interior pe care l-am dezvoltat în această viață, modelul transgenerațional, modelul translife, ne permit să putem trăi un tip de experiență specific.

De multe ori, modelul de viață care e atras în urma sumei programărilor de câmp este un model care nu satisface nevoia noastră, care nu se potrivește cu aspirația noastră.

Atunci când la nivel profund dorim să trăim o anumită experiență, când dorim să atragem anumite persoane, iar la nivel exterior trăim experiențe diferite de ce ne dorim sau atragem persoane în viața noastră împreună cu care trăim experiențe diferite de ceea ce considerăm că este potrivit pentru noi, intrăm în conflict cu realitatea din jurul nostru, intrăm în conflict cu noi, intrăm în conflict cu Divinitatea.

Energia de viață cu care ne manifestăm până în momentul în care înregistrăm conflictul scade ca și intensitate și din punct de vedere al cantității, astfel că ajungem să simțim:

Este momentul în care mulți dintre noi ne retragem energetic din relația cu exteriorul, într-un spațiu interior în care căutăm să trăim starea pe care o dorim trăită la nivel exterior. Ne retragem într-o cameră interioară, într-o lume interioară care împlinește nevoia noastră. Și pas cu pas ne retragem din lumea în care trăim, din relațiile pe care le-am creat, din realitatea pe care am atras-o pe baza programărilor de câmp.

Respingem partenerul de cuplu, îl legăm de noi, exact în modelul de realitate pe care nu îl dorim. Faptul că plecăm din relație din punct de vedere fizic, nu înseamnă că suntem liberi de acea experiență. Împreună cu următorul partener vom reproduce identic și la fel acel context de relaționare pe care l-am respins, pe care l-am legat din punct de vedere energetic și emoțional.

Toate persoanele pe care le-am legat energetic, prin toată respingerea pe care am proiectat-o asupra lor, rămân alături de noi, devin parte din viitoarele experiențe pe care le vom trăi în această viață și în viețile următoare. Atragem astfel continuu realități identice, conjuncturi similare, comportamente asemănătoare manifestate de noi față de noi, de noi față de cei din jur, de cei din jur față de noi.

Prin modelul de lucrul cu sine pe care îl propunem în cadrul conferinței si seminarului, identificăm realitatea de poziționare pe care o avem în raport cu noi și în raport cu persoane care au jucat un rol reprezentativ în relație cu noi, în cadrul unor experiențe pe care le-am înregistrat perceptual pozitive sau negative.

Odată identificat rolul pe care îl jucăm sau pe care alții îl joacă, identificăm modelele de construcții pe care le-am creat ca tipare de poziționare, ceea ce ne permite să înțelegem cum realizăm efectele pe care nu le mai dorim în viața noastră.

La pasul următor:

Pas cu pas parcurgem etape de conștientizare profundă a rolurilor pe care le jucăm la nivel feminin și masculin, a rolurilor pe care le jucăm la nivel de familie, la nivel de cuplu, la nivel social.

Pas cu pas realizăm că rolurile pe care le-am jucat ne-au ținut în modele specifice de realitate, de experiență, pe care suntem acum pregătiți să le părăsim.

Conferința și Seminarul crează spațiul de procesare a dramelor pe care le-am trăit la nivel de familie, de procesare a acelor amintiri care fac parte din experiențele traumatice pe care le-am trăit în relație cu noi din perioada copilăriei, cu mama, cu tata, cu frați și surori.

Spațiul de procesare ne permite eliberarea și echilibrarea acelor traume pe care le-am trăit la nivelul relațiilor de cuplu, la nivelul relațiilor de iubire sau lipsa ei, în experiențele de viață pe care le-am parcurs.

Spațiul de procesare ne permite să parcurgem etape de procesare a traumelor pe care le-am înscris la nivelul interacțiunilor cu membrii comunității în care am crescut, în relație cu prieteni și prietene, în relație cu angajatori sau angajați.

Această lucrare profundă te conectează la tine. Astfel identifici unde te afli, care este poziția emoțională pe care o păstrezi activă la nivel de câmp.
Te aștept cu drag să parcurgem împreună acest proces de conectare la noi înșine.

Te aștept cu drag să realizezi poziția în care stai și care sunt pașii pe care îi putem face pentru a modifica realitatea interioară și exterioară.

Te aștept să facem împreună pașii schimbării pentru a ajunge să manifestăm relații autentice de iubire față de noi și față de toți cei din jurul nostru.

Este un proces de lucru extrem de profund, care aduce atât de multe rezultate transformaționale.

Programul include:

  • Sesiune de prezentare teoretică 1
  • Sesiune de prezentare teoretică 2
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri
  • Sesiune de meditație ghidată

Programul se adresează:

  • celor care doresc să lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința și seminarul.

Detalii organizatorice

După achiziționarea produselor, ai acces imediat și nelimitat la ele în contul tău din site și le poți viziona pe orice device (laptop, tableta, telefon).

 

”Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început, dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.

Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni, însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.”

Andrada

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Go to Top