Skip to content Skip to footer

Seminar Design your Destiny-Valori vs. Obiective

Seminar Online

Design your Destiny-Valori vs. Obiective

500.00 lei

Durată

5 ore

Teorie și practică

sesiuni de teorie si practica

Preț

300 RON

Obiectivul seminarului

Design your Destiny1

Este seminarul care te pune față în față cu realitatea ta interioară, cu realitatea ta valorică interioară reflectată la exterior prin realitatea vieții tale.

Este seminarul care ne oferă o perspectivă asupra părților fundamentale ale identității noastre, asupra călătoriei noastre în această viață.

În cadrul seminarului parcurgem împreună o călătorie de descoperire a valorilor noastre cele mai înalte și vom vedea cum aceste valori sunt reflectate în viața noastră, în acțiunile noastre, în alegerile noastre de zi cu zi, în obiceiurile și faptele noastre.

Înțelegem cum se crează destinul, cum fiecare valoare a noastră contribuie la acest drum al vieții noastre, înțelegem împreună cum putem să ne creem destinul.

Înțelegem că un destin implacabil, pe care nu îl dorim, este destinul pe care l-am chemat punând în operă sistemul nostru de valori, înțelegem că putem, printr-o tehnică simplă de conștiință umană, să-l schimbăm.

Vei înțelege care este rolul tău în această lume, în realitatea ta, în opera vieții tale! Vei înțelege că poți să schimbi totul!

Un mare învățat a spus:

 • Credințele tale devin Gândurile tale,
 • Gândurile tale devin Cuvintele tale,
 • Cuvintele tale devin Acțiunile tale,
 • Acțiunile tale devin Obiceiurile tale,
 • Obiceiurile tale devin Valorile tale,
 • Valorile tale devin Destinul tău!

Care sunt pașii pe care putem să-i facem pentru a ne crea linia de destin pe care ne-o dorim, să trăim viața spre care tindem, să atingem ceea ce este în valoarea noastră?

Orice alegi să faci te conduce pe drumul vieții tale, conturează o linie de acțiune, conturează Obiceiuri specifice care generează Valorile noastre.

Rolul nostru este să înțelegem profund ceea ce valorizăm, ce ne inspiră cu adevărat, cine suntem noi cu adevărat și care este scopul nostru profund. Rolul nostru este să trăim o viață care să ne inspire, care să ne facă să simțim că trăim ceea ce este cu adevărat relevant pentru noi.

În măsura în care îmbrățișezi viața pe care altcineva dorește să o trăiești, încercând să îmbrățișezi sistemul de valori și referințele altei persoane, diferit de sistemul tău de valori (al unui părinte, profesor, manager, șef de orice fel sau logodnic/logodnică), cu siguranță vei întâlni frustrare în drumul tău, o viață departe de ceea ce este valoros și de interes pentru tine, care să-ți aducă bucurie în tot ce faci.

Design your Destiny4
Ceea ce simțim că ne lipsește la nivel perceptual, ne crează un gol, o foame de a avea ceea ce ne lipsește, pentru exact lucrul care era obiectul sau subiectul lipsei perceptuale.

Golurile perceptuale crează valori

Percepția unui gol perceptual crează un gol de valoare corespondentă egală cu valoarea golului care ne conduce spre obținerea lui până când acoperim acel gol – prin obținerea lui, prin atingerea lui.

În cadrul seminarului vom parcurge un număr de întrebări prin care să putem să identificăm cu precizie care sunt Valorile noastre nucleu, acele valori care ne crează realitatea, care ne trasează linia destinului. Aceste întrebări fac parte dintr-un proces de analiză și de lucru cu sine, procese dezvoltate de specialiști care se ocupă de tehnici profunde de conștiință umană.

Pe măsură ce identific valorile, pot să-mi trasez o viață care să fie în respect față de ele, o viață în care pot să ating ceea ce este cu adevărat în valoarea mea. Vom analiza împreună care sunt obiectivele cele mai potrivite spre care să mergem la nivelul vieții noastre personale.

Odată identificate Valorile Personale, vom înțelege în mod clar care este motivul pentru care am atins sau nu obiectivele pe care ni le-am propus în prezent. Știm cu certitudine în acest moment dacă obiectivele spre care tânjim sunt aliniate sau nu la sistemul nostru de valori.

În cazul în care, deși am făcut eforturi considerabile să atingem acele obiective, nu le-am atins, înțelegem că acele obiective nu sunt în valoarea noastră, sunt obiective pe care ni le-am ales din mediul nostru de viață, de la autorități și modele pe care le apreciem.

Înțelegem că am vrut să fim asemănători cu modele sociale și ne-am pierdut identitatea noastră. În măsura în care obiectivele pe care încercăm să le atingem, deși nu fac parte din sistemul nostru de valori, dorim neapărat să le păstrăm, învățăm cum să legăm obiectivele la valorile noastre și cum să legăm valorile noastre la obiective pe care le-am preluat de la mediul social în care trăim.

Programul include:

Programul se adresează:

 • Sesiune de teorie
 • Sesiune de întrebări și răspunsuri
 • Sesiune de meditație ghidată
 • Programul se adresează celor care doresc sa lucreze cu ei intens.
 • În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi seminarul.

Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.
Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.

Elena Onu

Anglia

Găsirea și vindecarea individuală se petrec mai repede într-o comunitate a oamenilor care se caută, într-un spațiu de Iubire necondiționată pe care Alexandru Antonie îl generează.
Este într-adevăr MAGIC.

Iuliana Corban

București

Mulțumesc din suflet pentru tot ce am creat și tot ce am primit, în acest spațiu minunat în care am simțit pe deplin sentimentul de Acasă și Împreună, sub indrumarea înțeleaptă a lui Alexandru.

Experiența a fost magică, sufletul meu de abia așteaptă următoarea întâlnire.

Laura Babos

Cluj Napoca
alexandru-antonie-produse-online
Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Detalii organizatorice

Seminarul poate fi achiziționat prin apăsarea butonului „Adaugă în coș”.

După finalizarea comenzii, veți găsi seminarul în contul dvs. pe site-ul www.alexandruantonie.ro

500.00 lei

Te invităm să ne conectăm într-un spațiu de iubire!

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

Alexandru Antonie

Go to Top