Skip to content Skip to footer

Puterile de creatie

Puterea de a lumina este o putere care apare doar în momentul în care începi să îți manifești capacitatea de iubire. Oamenii nu-și vor manifesta niciodată capacitatea de iubire către cei din afara lor până când nu s-au integrat în partea de familie adică până când nu și-au rezolvat problemele în raport cu membrii familiei,mai ales cu cei mai apropiați (părinții). În momentul în care te manifești prin iubire la nivel de familie (partea stângă a corpului) se activează un centru care se luminează. Pe măsură ce luminezi la nivel de familie, partea stângă a corpului tău se luminează. Toți oamenii care au probleme cu partea stângă (îi doare un picior, o mână …) au probleme nerezolvate la nivel de familie. Partea dreaptă a corpului este legătura cu ceilalți. Lumina se activează dacă începi să ai relații de iubire în raport cu semenii tăi. Atunci când simți o greutate mai mare în partea dreaptă a corpului sau partea stângă a corpului aceasta este, la nivel energetic, încărcătura pe care o ai în raport cu familia sau cu semenii.

Puterea de faptă are ca sediu centrul din dreptul inimii. Faptele pe care le faci sunt în măsura deschiderii inimii pe care o ai. În esență, tot ceea ce-și doresc oamenii este să lumineze. Toți vor să fie plăcuți, apreciați, iubiți, adorați. În măsura în care luminezi din inimă ți se dă puterea următoare. Când ai fapte frumoase în raport cu ceilalți, oamenii se deschid către tine și trimit la nivel energetic un fascicol de lumină care te reconectează la ei. Pe măsură ce dăruiești iubire se deschide canalul conectării dintre tine și ei, se recreează un flux și începi să primești.

Dacă te abții să spui un lucru care ar putea schimba viața celor din jurul tău îți apar probleme în jurul gâtului pentru că nu spui ceea ce crezi cu adevărat. Dacă ai spune ceea ce crezi și ceea ce simți, lucrurile s-ar schimba. Blochezi astfel o posibilitate de manifestare a unei altfel de realități în viața ta și a celorlalți. Cunoscând asta, te ajută să devii mai responsabil cu puterile pe care le ai la îndemână pentru a evita să creezi boli sau experiențe dureroase și pentru a lansa în mod conștient și responsabil doar mesaje cu impact pozitiv în viața ta și a celorlalți.

Prin puterea de cuvânt ți se dă puterea de a genera o anumită vibrație. Această vibrație are capacitatea de a atrage din materie particule corespondente. Prin puterea de cuvânt ajungi să înfăptuiești lucruri. Poți să folosești cuvântul într-un sens bun (pentru a-i ajuta pe oameni) sau într-un sens rău (pentru a-i manipula pe oameni). Când informația pe care o oferi îi ajută pe ceilalți, ești ghidat către informații cu deschidere și potențialitate mult mai mare. Când informația pe care o dai nu vine în folosul celorlalți ci doar în folos personal apar blocaje la nivelul gâtului. Cu timpul aceste blocaje se transformă în boli.

Puterea de gând este puterea cea mai fină și îi este dată omului ca să înfăptuiască creația doar în momentul în care ajunge la gradul cel mai înalt de puritate interioră. Responsabilitatea față de gândurile sale este atât de mare încât pur și simplu el este la nivel de Lege și în gând. Când vorbim de Lege, ne referim la Legea lui Dumnezeu. Sfinții Părinți și unii preoți au capacitatea de a-și păstra curățenia până la nivel de gând. Puterea lor devine atât de mare încât unii dintre ei au capacitatea de a înfăptui miracole printr-un singur gând.

Alinierea puterilor de gând, cuvânt și faptă și echilibrarea aspectelor celor mai fine ale ființei te vor transforma într-un puternic factor de atracție. Dintr-o multitudine de potențalități vei atrage în viața ta acea realitate care corespunde cu gradul tău actual de înțelegere și conștientizare. Acest grad determină tipul de experiențe pe care le vei trăi. Cu cât conștiința ta este mai înaltă și este racordată la paliere vibraționale superioare, cu atât vei creea premizele unor experiențe îmbucurătoare de creștere și dezvoltare. Atunci când conștiința omului este racordată la paliere vibraționale inferioare iar viziunea lui asupra lumii este limitată, experiențele pe care le va atrage în viața lui vor fi unele zdruncinătoare de natură să-l trezească din ignoranță și să-l forțeze să evolueze spre planurile superioare.

Leave a comment

0.0/5

Go to Top