Skip to content Skip to footer

Pachete promoționale conferințe și meditații

Iti poti alege conferintele dorite in pachete de 4 sau 8 conferinte
sau poti achizitiona pachetul integral de 17 conferinte, acum la pret special!

Pachete promoționale
conferințe și meditații

Oferta speciala pana in 10 iunie 2022!

Esti pregatit pentru schimbare?
Pachetele promoționale
Conferințele sunt mini-seminarii de 5 ore și jumătate în cadrul cărora sunt tratate intensiv teme într-un format care să poată fi inclus în practica zilnică de lucru cu sine.
Ești pregătit pentru schimbare?

Ai acces la un program profund de lucru cu sine care atinge multe aspecte ale ființei tale.

Vei primi zeci de ore de prezentări tematice și meditații la care ai acces nelimitat!

Îți creezi propriul pachet personalizat de conferințe care corespund cel mai bine nevoilor tale actuale.

Conferintele care fac parte din oferta promotionala sunt:

Daca dai click pe imagine, vei merge la pagina de prezentare detaliata

Meditatiile din oferta promotionala sunt:

Daca dai click pe imagine, vei merge la pagina de prezentare detaliata

Daca platesti cu cardul, ai acces imediat la conferinte/meditatii in contul tau din site-ul www.alexandruantonie.ro.

Daca platesti prin transfer bancar, te rugam sa ne trimiti dovada platii la mail: [email protected], iti vom da acces la produse in cel mai scurt timp.

Accesul la conferințe este nelimitat și se poate face de pe orice device.

Poți revedea prezentările și poți repeta meditațiile ori de câte ori dorești!

Ofertă valabilă până în 24 aprilie 2022!

Te invităm să ne conectăm împreună într-o lucrare de lumină și iubire pentru curățarea spațiului energetic personal și colectiv si pentru eliberarea sufletelor rămase captive în spații de suferință, respingere, singurătate, lipsa de iubire.

Prin lucrarea personală asupra câmpului familial, transgenerațional, translife, resimțim o creștere rapidă a vitalității, o stabilizare a sistemului imunitar și o regenerare celulară care face ca multe boli să dispară.

De asemenea, apar stări de ușurare, de eliberare, o liniște interioară care nu exista înainte, un sentiment de pace și iubire care crește ca intensitate pe măsură ce câmpurile se eliberează de ultimele influențe emoționale, energetice ale prezențelor și programărilor din câmp.

Esti pregatit pentru schimbare?
Pachetele promoționale
Dacă vă iubiți câtuși de puțin, dacă vă doriți să vă vindecați sufletul, să vă întregiți, să vă vindecați neamul, să aveți un viitor mai bun, dumneavoastră și urmașii, îndrăzniți, dati-va voie să experimentați un program dintre cele enumerate, concepute și facilitate de domnul Alexandru Antonie și echipa Viață Vie!
Poate fi o conferință, un curs de weekend, școala de Coaching “Evolution Coaching System”, programul de vindecare prin regresii în vieți anterioare și viitoare “Evolution Somato Emotional System” sau o tabără de opt zile într-o locație frumoasă, amplasată într-un colț mirific al naturii.
Nu veți mai fi aceeași persoană, nici cei dragi din câmpul de familie, prieteni, colegi, vecini etc. Urmările continuă în timp.
Și nu vă veți dori să vă opriți să experimentați noi și noi ipostaze ale sinelui vostru care dorește să evolueze, pentru binele său superior, al celor apropiați, al întregii Creații.

Eugenia Serbulea

Imi place foarte mult felul în care Alexandru spune lucrurilor pe nume.
Mereu cursurile lui îmi aduc mai multă înțelegere care mă ajută să reduc judecățile la adresa mea sau a celorlalți, să văd lucrurile mai în profunzime, să înțeleg ce simt și gândesc, și motivul pentru care simt și gandesc intr-un anumit fel.
De multe ori am unele idei și simt intr-un anume fel, pentru care nu am o explicație logică, pur și simplu simt și știu ca lucrurile sunt așa. Și pentru că nu am o explicație logică, încep să mă îndoiesc de ideile și autenticitatea sentimentelor care mă încearcă, deoarece cei din jurul meu manifestă altceva decât îmi doresc eu să manifest.
Și de multe ori ma întreb dacă sunt pe calea mea sau am luat-o razna? 😅 Ca și atunci când mergi pe stradă…știi ca ai pornit din punctul A și te trezești în punctul B și nu știi nimic din “drumul” de la A la B.
Pentru mine, Alexandru umple acest “gol” să zic așa și mă ajută să îmi explic eu mie de ce anume simt și gândesc anumite lucruri, fapt ce imi aduce siguranță și încredere în propria simțire și gândire.
Eu sunt foarte recunoscătoare că am posibilitatea să trăiesc intr-o realitate din care Alexandru face parte.

Bianca

TU! Vino din simpla curiozitate si vei descoperi ca de fapt a fost chemarea sufletului tau care isi dorea sa il vezi, sa il auzi, sa il simti.
DA! Metodele lui Alexandru Antonie nu doar ajuta, ci aduc in viata ta un instrument de armonizare a intregii tale fiinte.
Alegi sa experimentezi viata !
EU sunt tare recunoscatoare de ghidarea lui Alexandru.
EL are ceva inedit ce daruieste, are iubire, har, dar si puterea de A FI !
Multumesc si voi reveni cu mare drag.

Lidia

alexandru-antonie-produse-online
Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Te invităm să ne conectăm într-un spațiu de iubire!

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

Alexandru Antonie

Go to Top