Skip to content Skip to footer

Evolution Somato-Emotional System

EVOLUTION
SOMATO-EMOTIONAL
SYSTEM

Metodă completă pentru vindecarea memoriilor traumatice
din câmpul energetic și corpul fizic

BUCUREȘTI, 6 - 8 Octombrie 2023, Modul 1

Înscriete aici!

După ce ne trimiți datele, te vom contacta în cel mai scurt timp.

  close

  Durată

  3 luni

  Teorie și practică

  3 module a cate 3 zile

  Preț

  1330 RON / modul sau plata integrală la începutul formării
  Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare

  Evolution Somato-Emotional System

  Practica terapeutică, dublată de literatura de specialitate, identifică 3 direcții de lucru cu sine:

  1. Ceea ce programăm în viața asta, la nivel de gânduri, emoții, stări pe care le manifestăm și care țin de viața noastră actuală
  2. Moștenirile transgeneraționale pe care corpul fizic și energetic le primește la naștere și le păstrează până la moarte
  3. Relația cu viețile anterioare.

  ESES este singurul program de lucru cu sine care:

  • aprofundează și ghidează în explorarea vieților anterioare in scopul vindecării
  • trasează legăturile între viețile anterioare, viața actuală si moștenirea transgenerațională
  • te conduce la momentul cauzal al înscrierii traumelor
  • îți oferă instrumente de lucru practice pentru eliberare

  Înscriete aici!

  După ce ne trimiți datele, te vom contacta în cel mai scurt timp.

   close
   Sunt Alexandru Antonie, Terapeut, Coach și Trainer

    

   La fel ca și tine, am mers pe multe drumuri ale cunoașterii întru desăvârșire și autorealizare.

   Am renunțat la multe „plăceri” ale vieții pentru a reuși să ajung la conștientizări profunde și mi-am dedicat întreaga existență creșterii interioare.

   Am explorat multe științe și multe filozofii și am destructurat și restructurat de nenumărate ori piesele jocului vieții.

   Am ajuns prin mii de ore de practică și explorare a universului interior la conștientizări care schimbă profund sensul vieții oamenilor.

   Lucrând cu clienții mei am pătruns și mai adânc în universul traumelor și al problemelor care „stau în calea omului”.

   Aceasta mi-a permis să văd prin rezultate ce funcționează și ce nu funcționează și să-mi rafinez tehnicile de lucru pentru ca cei cu care lucrez să vadă în viața lor rezultate imediate.

   Te invit să parcurgem împreună un drum de creștere în Pace și Iubire!

   Metoda ESES este metoda rapidă și completă pentru a identifica și vindeca memoriile traumatice profunde care te împiedică să îți trăiești viața la cele mai înalte niveluri de armonie și împlinire.

   Ce este unic la această formare?

   În timp ce terapiile tradiționale se concentrează asupra nivelului mental, ESES este metoda holistică care face posibilă eliberarea și vindecarea traumelor fizice, vitale, emoționale și mentale.

   Lucrăm cu finalizarea momentelor traumatice nefinalizate, înscrise la nivel de câmp, eliberarea energiilor și a prezențelor atașate, eliberarea copiilor avortați, închiderea istoriilor transgeneraționale.

   Metoda ESES este o sinteză creativă a psihologiei freudiene și jungiene, a metodei doctorului Reich, a psihodramei, psihologiei spirituale și formelor de vindecare șamanice.

   De asemenea, cuprinde tehnici de lucru la nivel de câmpuri, lucrul în corpurile subtile și alte metode dezvoltate de terapeutul Alexandru Antonie în ședințele de lucru individuale din practica terapeutică.

   Înscriete aici!

   După ce ne trimiți datele, te vom contacta în cel mai scurt timp.

    close

    Acest program este pentru tine dacă

    • ești implicat în lucrul cu sine în mod profund
    • ești terapeut / profesionist care lucrează cu clienții pentru tratarea și vindecarea traumelor profunde
    • ai suferit mult și dorești să te eliberezi de sub influența experiențelor și amintirilor dureroase
    • dorești să înțelegi multitudinea de influențe și factori care îți determină viața și comportamentele
    • ești interesat de vindecarea pe toate planurile pentru a-ți trăi adevărata viață și împlinire
    • vrei să capeți mai multă cunoaștere privind aspectele subtile, energetice, ale vieții
    • te interesează viețile anterioare si intrauterine și vrei să afli cum poți lucra cu ele
    • ești în căutare spirituală și intuiești că viața înseamnă mult mai mult decât ce se vede

    Metode de lucru

    • Regresia în vieți anterioare
    • Regresia în spațiul dintre vieți - Bardo
    • Întoarcere în spațiul de Acasă
    • Vindecare intrauterină
    • Integrarea părților de suflet
    • Lucrul cu ghizii spirituali
    • Vindecarea traumelor din corpul fizic și corpurile subtile
    eses-metode-lucru
    • Reconcilierea-iertarea-finalizarea situațiilor neterminate
    • Lucrul cu câmpurile subtile
    • Lucrul cu respirația
    • Lucrul cu corpul
    • Terapia prin culoare
    • Harta traumelor
    • Poduri de conectare la situațiile neîncheiate
    Calea către Împlinirea de Sine!

    Lucrul cu Sine

    În cursul vieții noastre, realizăm că există foarte multe aspecte care țin de viața de zi cu zi, poziționări pe care le avem în raport cu noi, istorii care se află în interiorul câmpului nostru de conștiință și care crează în realitatea noastră perceptuală realități care sunt dorite sau sunt dorite mai puțin.

    Vedem că sunt multe aspecte care au nevoie de atenția noastră, care ne împiedică să ne manifestăm cum ne-am dori să o facem, să ne aliniem cu noi, în viziunea mai înaltă.

    În momentul în care dorim să avem o viață mai bună, să ne manifestăm diferit, începem să ne punem întrebări și căutăm căi de a modifica, într-un fel sau altul, realitatea perceptuală, începem să lucrăm cu noi înșine.

    Înscriete aici!

    După ce ne trimiți datele, te vom contacta în cel mai scurt timp.

     close
     eses-calatoria
     Singurul program de formare în care vei călători în propriile regresii în vieți anterioare și care te învață cum să ghidezi alți oameni

     Călătoria sufletului prin vieți

     În conformitate cu cercetări desfășurate pe parcursul mai multor ani de nenumărați specialiști, prin utilizarea regresiei în vieți anterioare s-a identificat faptul că întreaga experiență care este dobândită la nivelul unei vieți este preluată de sufletul care se destrupează.

     Viața pe care sufletul a trăit-o este precum un film în care sunt înregistrate toate experiențele perceptual pozitive și perceptual negative din acea experiență de viață.

     Toate aceste experiențe atrag asupra acelui suflet – din câmpul de conștiință care ne conține – energie pozitivă și negativă, care încarcă acele evenimente în funcție de frecvența la care au fost trăite la nivel perceptual.

     Odată cu ieșirea din viața care a fost finalizată, toate aceste percepții care au la bază energie diferită de energia iubirii devin precum activatori de experiențe în viețile care urmează. Este ca și cum orice experiență pe care nu am integrat-o în iubire constituie o experiență care va chema un tip identic de energie în viața viitoare, care va cauza o serie de evenimente similare cu acelea pe care nu le-am integrat în iubire.

     Toate experiențele pozitive atrag experiențe pozitive și prin repetarea lor crește cantitatea de bucurie de viață și de iubire a sufletului. Toate experiențele negative perceptual atrag experiențe negative identice și, prin repetarea lor, sufletul este antrenat să repete ceea ce a înregistrat ca experiență negativă. Această repetiție este realizată până când ființa întrupată, prin actul de conștiență, alege să se manifeste diferit, alegând să acționeze sau să reacționeze în mod diferit.

     Prin transferul de informație între vieți are loc un transfer de calități pozitive și negative pe care sufletul le-a dezvoltat, calități care sunt puse la dispoziția sa, în noua experiență de viață, pentru a depăși ceea ce nu a reușit să depășească ca obstacol emoțional, mental sau spiritual și, prin aceste depășiri de obstacole perceptuale, să dea o nouă direcție și un sens nou vieții sale.

     Înscriete aici!

     După ce ne trimiți datele, te vom contacta în cel mai scurt timp.

      close

      Care este scopul final?

      Scopul final al acestor întrupări este acceptarea și iubirea a tot ceea ce este, definirea unei identități libere de atașamente, identitate pregătită să ajute alte suflete să parcurgă și ele drumul evoluției și dezvoltării de sine.

      Este ca și cum cei mai mari în iubire predau celor mai mici în iubire sau celor care nu-și aduc aminte de iubire în actul de întrupare în care se găsesc ca experiență.

      Echipa Viata Vie este precum zanele cele bune care iti calauzesc pasii.
      Cuvintele sunt putine pentru a descrie aceasta resetare, schimbare profunda ce a avut loc in interiorul meu in timpul acestor formari, tabere.
      Aici am cunoscut oameni frumosi care au aceeasi directie de mers cu mine si, cel mai important, aici am invatat sa simt Iubirea cu adevarat.
      Recomand cu toata inima, dati-va sansa de a va elibera si de a trai viata in pace, armonie si iubire!

      Eugenia Șerbulea

      București

      Aceste sesiuni au fost experiențe minunate pe care le-am îmbrățișat, iar pe lângă răspunsurile practice, profunde și autentice prezentate de Alexandru, am fost încântată, fermecată de valsul delicat al subtilităților, al simțirii relevate într-o manieră muzicală unică și personală care te invită, pur și simplu, la un dans interior, într-un spațiu magic creat de prezența radiantă de iubire a lui Alexandru.
      Autenticitatea, profunzimea, practica, informațiile, iubirea… atribute care încearcă să surprindă o descriere! Nu întotdeauna cuvintele ne pot ajuta…
      Mulțumesc, Alexandru!

      Monica Nicolae

      București

      Am reușit să-l cunosc pe Alexandru și să încep să mă cunosc atunci cand am crezut mai puțin: la o lună și o săptămână după o operație de cancer de sân. Medicii mă pregateau să mor iar el m-a însoțit spre Viața Vie.
      Alexandru, îți multumesc cu recunoștință infinită, nu pentru faptul că am scăpat de moarte, ci pentru că m-ai invatat să trăiesc, să iubesc, să mă iubesc, să-L cunosc pe Dumnezeul Iubirii Adevărate. ‘Lumea’ mea este un miracol de iubire și prin/cu tine am ajuns la ea.
      Prețuiesc fiecare întâlnire și lucrare cu tine și cu oamenii frumoși și minunați pe care i-am întâlnit în toate activitățile organizate de tine.

      Daniela Mitran

      București

      Cum te poate ajuta regresia în vieţi anterioare să rezolvi probleme din viaţa actuală?

      Regresia în vieţi anterioare ajută la identificarea cauzelor care stau la baza unor evenimente care se derulează în viața unui om. Întâlnim influențe la nivel fizic și influențe la nivelul stării interioare a omului, stări care îl afectează în mod pozitiv sau negativ. În momentul in care într-o viață anterioară am trăit o traumă care nu a fost echilibrată și integrată în iubire, acele trăiri traumatice se perpetuează în viața sau viețile următoare, până în momentul în care ecoul pe care îl crează nu îl mai afectează pe sufletul întrupat. În momentul în care trauma din viața anterioară nu-l mai afectează atât de puternic în viața pe care o trăiește, sufletul este pregătit să confrunte evenimentul traumatic, să confrunte situația care l-a făcut să sufere.

      În acel moment, sufletul găsește o cale prin care să retrăiască ceea ce s-a întâmplat, fie accesând memoriile dintr-o viață anterioară printr-un proces de regresie, fie aducând în viața prezentă o situație similară cu cea din trecut pe care o va depăși în mod diferit decât a făcut-o anterior.

      Prin procesul de regresie, clienții au ocazia să se confrunte cu orice eveniment din trecut. Este ca și cum te-ai intoarce la o cauză primară care generează pe linia timpului o suită de evenimente similare.

      Singura diferență este că această cauză primară nu-și are rădăcina în această viață ci se extinde la nivelul mai multor vieți.

      În momentul în care te întorci la cauza primară, îți schimbi percepția asupra ei prin aducerea în iubire a tot ce s-a intamplat, efectele asupra tuturor celorlalte experiențe care au apărut ca efect în viețile viitoare se schimbă. Este ca și cum ai schimba trecutul pe care este construit viitorul.

      Și tot ce ai de facut este să mergi în acel trecut care te afectează, în mod conștient, să parcurgi din nou acele evenimente pe care le-ai cadrat ca fiind rele sau având conotație negativă, să descarci identitatea ta de trăirea în suferința cu care s-a îmbrăcat, să o iubești până când tu cel din acel moment este doar iubire.

      Și în momentul în care tu cel de atunci ești doar iubire, tot ce urmează după tine poate să fie doar imaginea ta pe care ai lăsat-o să existe pe linia timpului, adică iubirea pe care o emiți.

      Formarea ESES durează 3 luni și cuprinde 3 module, un modul pe lună.
      Fiecare modul durează 3 zile, de vineri până duminică, zilnic între 9:30-19:30.

      Descrierea modulelor

      Modulul 1
      Eliberarea programelor somato-emoționale prin regresie în viețile anterioare – un modul de 3 zile, intensiv, în care:
      • Explorezi regresia ca proces activ de psihodramă;
      • Karma;
      • Tipare de manifestare;
      • Practici exerciții de regresie pentru a retrăi experiența vieților trecute și pentru a înțelege cum se reflectă aceste vieți în situația lor de acum;
      • Înveți să-ți observi și să-ți simti corpul în căutarea urmelor lăsate de traume trecute, lucrând cu blocaje și tensiuni în diferitele părți ale corpului și psihicului;
      • Identifici fraze cheie;
      • Afli cum se facilitează o explorare în viețile anterioare: stabilirea pașilor în accesarea vieților anterioare;
      • Înveți cum să faci interviul cu clientul pentru identificarea aspectelor ce se cer eliberate/integrate în vederea pregătirii lui pentru sesiuni de vindecare somato-emoțională;
      • Explorezi momentele cheie din istoria clientului, în căutarea „problemelor neterminate`` la nivel fizic, vital, mental și emoțional.
      • Identifici traume nevindecate la momentul morții.
      Modulul 2
      Lucrul cu Spiritul și tranziția în spațiul dintre vieți (Bardo) – un modul de 3 zile, intensiv, în care:
      • Lucrezi cu reconciliere și iertare - confruntarea personajelor din viața anterioară;
      • Transformarea emoțiilor înghețate;
      • Procesul iertării;
      • Lucrezi cu mediere și invocarea spiritelor ajutătoare și a ghizilor spirituali;
      • Lucrezi cu grupuri de spirite și alte fragmente de suflete blocate în câmpuri;
      • Eliberezi imprinturile de la nivelul fizic, vital, emoțional și mental.
      • Explorezi regresia ca psihodrama, reflectată la nivelul vieții dintre vieți (interlife / bardo);
      • Lucrezi cu momentul trecerii către moartea corpului fizic și desprinderea spiritului de planurile materiale. Tranziția în planurile de dincolo de viață;
      • Treci în revistă viața care s-a terminat;
      • Finalizezi situațiile și problemele neterminate cu persoane de pe pământ, în perioada de staționare în bardo;
      • Integrezi fragmentele de suflet pierdute în cazul morții traumatice;
      Modulul 3
      Modul Avansat - Regresia spirituală în viața dintre vieți, lucrul cu amintirile corpurilor și vindecarea energetică a corpului subtil – un modul de 3 zile, intensiv, în care explorezi:
      • Tărâmul spiritual – spațiul spiritual, spirite care decid să intre în spațiul fizic;
      • Regresia spirituală în viața dintre vieți
      • Revizuirea vieții anterioare cu ajutorul ghidului spiritual;
      • Experiența spiritului în pântecul mamei și nașterea - influența vibrațională a mamei pe perioada intrauterină și naștere
      • Lucrul cu respirația pentru eliberarea blocajelor din corp;
      • Terapie prin culoare pentru vindecarea structurilor de câmp;
      • Strategii de lucru cu programele din corp utilizând recuzita și tehnici psihodramatice;
      • Limbajul corpului;
      • Scanarea energetică pentru identificarea aspectelor neîncheiate;
      • Explorarea amintirilor corpului;
      • Eliminarea credințelor din viețile anterioare care nu te mai ajută și lasă amprente în viața curentă;
      • Transformarea amintirilor corpului din vieți anterioare;

      Variante de plată

      Varianta 1

      3460
      Plată integrală înainte de începerea formării.
      Cumpără

      Varianta 2

      1330
      Plata per modul / lunară
      Cumpără

      Te invităm să ne conectăm într-un spațiu de iubire!

      Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

      Alexandru Antonie

      Go to Top