Skip to content Skip to footer

NEW CONCEPT

EVOLUTION
COACHING
SYSTEM

 

Un program complex de formare în coaching,
acreditat cu diplomă emisă de Ministerul Muncii
și Ministerul Educației Naționale.

19-21 Aprilie 2024

Locație fizică: Suceava

Acreditare

Specialist în Activitatea de Coaching

Durată

6 luni

Teorie și practică

360 ore

Preț

1230 RON / modul

NEW CONCEPT

Evolution Coaching System

Următoarea grupă de coaching în formatul de pregătire intensivă începe in 19-21 Aprilie 2024, la Suceava.

În noul format, poți obține diploma de acreditare repede, urmând pașii de formare și practicând intens toate tehnicile predate de lucru cu sine și cu clientul.

Pe parcursul formării, faci multă practică prin care ajungi să înțelegi care sunt transformările prin care trece clientul pe care îl asiști, observând propria transformare interioară în călătoria de lucru cu sine.

Includem în program tehnici terapeutice de lucru pe linia timpului, regresii de vârstă, tehnici de echilibrare a programelor transgeneraționale.

Pentru a fi un bun coach, este nevoie să fii un bun client.

Vei putea să facilitezi un proces de explorare cu un client doar în zonele pe care tu le-ai procesat și integrat. Din acest motiv, programul de formare este structurat în așa fel încât să înțelegi natura realității clientului prin propria observare a dinamicilor prin care treci la nivel personal.

Ajungi la Evolution Coaching System ca să lucrezi intens cu tine, să faci un salt calitativ imens la nivel perceptual și la nivel de poziționare, în toate aspectele vieții pe care ești dispus să le procesezi.

 

Tehnicile, explicațiile, procesele, meditațiile și cunoașterea mea sunt livrate într-un mod în care fiecare să recunoască puterea ce se află în interior.

Îi asist pe cei cu care lucrez să recunoască în ei propriul terapeut, să își dea seama că, prin practicarea recomandărilor pe care le fac, vor realiza că nu au nevoie de Maeștri sau alte forme postulate care să-i conducă sau să-i guverneze.

Toți cei care vin la cursurile pe care le facilitez realizează că drumul către Acasă / drumul către Sine este prin Iubirea manifestată în toate spectrele de creație.

Alexandru Antonie – Coach, Terapeut, Trainer

EVOLUTION COACHING SYSTEM ESTE PROGRAMUL DE FORMARE ÎN COACHING ȘI TERAPIE DEZVOLTAT DE TERAPEUTUL ALEXANDRU ANTONIE, SINGURUL DIN ROMÂNIA CARE UTILIZEAZĂ METODE ȘI INSTRUMENTE DE LUCRU LA NIVEL DE CÂMP CU CLIENȚII.
ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ TUTUROR CELOR CARE DORESC SĂ LUCREZE CA TERAPEUȚI, COACHI, TRAINERI ȘI FACILITATORI DE PROCESE DE VINDECARE PENTRU EI, PENTRU FAMILIA LOR SAU PENTRU CLIENȚII LOR.

Ce este unic la această formare?

Coaching-ul este metoda de lucru cu sine prin care oamenii își redobândesc puterea.
Învață o profesie nouă care îți va oferi independența financiară și emoțională într-un domeniu în plină dezvoltare!

Evolution Coaching – drumul către evoluția ta

Ce am primit la cursul de coaching cu și prin Iubire ținut de Alexandru Antonie nu e o formare, este o transformare. Am descoperit părți din mine pe care le uitasem, comportamente pe care nu eram conștientă că le manifest și nici de ce. Acest curs este o călătorie a descoperirii de Sine, a înțelegerii profunde a ceea ce noi numim viață, suflet, manifestare, complet în afara judecării, total în afara credințelor sau limitărilor rigide.

Am format impreuna cu toti colegii un organism viu de impreuna simtire, schimband continuu realitatile, perceptiile, paradigmele. Acest curs a fost o Bucurie prin accesarea Iubirii pe noi paliere, si pe culmile fericirii, si in vaile durerii. Eu, asa cum sunt, m-am oglindit perfect in toti ceilalti, intelegand la final ca toti suntem Unul si ca bucuria lui Unul este fara masura, fara limita, fara scop… doar Este.

Beatrice Șerpe

București

Evolution Coaching System pe scurt:

Acreditare Ministerul Educației și Ministerul Muncii ca Specialist în Activitatea de Coaching

  2 traineri cu rezultate excepționale

  6 module cu frecvență lunară (un modul durează 3 zile)

  6 luni de formare și practică

  360 ore de teorie și practică supervizată

  o comunitate activă de practică

  primul modul: 19-21 Aprilie 2024, Suceava;

Pentru cine este potrivită formarea în coaching „Evolution Coaching System”:

Ce este unic la Evolution Coaching System, ce aduce în plus formarea ECS?

În cadrul celor 6 luni de formare, în afara proceselor de dezvoltare a abilităților de coaching, vei învăța cum să lucrezi cu tine și cu clienții la nivel de câmpuri subtile. Evolution Coaching System este singura școală de coaching din România care îi învață pe participanți despre lucrul la nivel de câmp energetic: cum se face susținerea la nivel de câmpuri, cum se protejează coach-ul să nu se devitalizeze în timp, cum se menține spațiul de lucru curat (energetic), cum se face o curățare de câmp.

Fiecare modul al Școlii de Coaching respectă structura precizata de ANC pentru a oferi acreditare viitorilor coach-i. În EVOLUTION COACHING, numim coach-terapeuți pe cei care susțin procesele la acest nivel, pentru că acolo unde se termină coaching-ul (așa cum îl cunoști) începe terapia, adică facilitarea vindecării.

În Evolution Coaching, atunci când însoțești un client într-un proces de coaching, prioritar este asigurarea unui spațiu curat energetic în care se desfășoară sesiunea. Prin metodele utilizate ne asigurăm că clientul are suficient de multă energie înainte de a începe lucrul cu sine și multă energie pe perioada schimbării vieții personale.

Trainerul Scolii

Pentru cine este potrivită formarea în coaching „Evolution Coaching System”:

Vei sonda adânc în subconștient

pentru a scoate la suprafață balaurii interiori și a-i transforma în aripi. Și vei învăța să faci asta și cu alți oameni.

Vei intra în comunitatea caldă a cursanților

și absolvenților de ECS.

Vei avea ocazia să exersezi

cât de mult (sau cât de puțin) dorești, în ritmul propriu.

Vei fi parte dintr-un mediu activ de creștere

și lucru cu sine.

Înveți o metodă unică de lucru,

care te diferențiază de majoritatea coach-ilor din domeniu, cu rezultate deja împărtășite de sute de cursanți.

Ai parte de 10 luni de descoperire de sine,

într-un grup suportiv, din care vei ieși transformat.

Înveți cum să obții si să păstrezi

starea interioară de bine.

Înveți să comunici mai eficient și autentic,

iar relațiile tale se îmbunătățesc profund.

NUMĂRUL LOCURILOR ESTE LIMITAT

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile

Detalii organizatorice:

 

Formarea este compusă din 6 module organizate lunar, însumând peste 130 ore de Teorie și Practică supervizată.

Un modul durează 3 zile (vineri, sâmbătă și duminică) între orele 09:30 – 19:30.

Programarea Modulelor 2, 3, 4, 5 și 6 va fi anunțată participanților înainte de începerea Modulului 1, precum și programarea antrenamentelor supervizate de Alexandru.

Până la finalizarea Școlii, participanții vor avea cel puțin 240 de ore de practică în Coaching și Terapie.

Examenul Final constă în: probă scrisă tip grilă & probă orală

Variante 1

5900

Plată integrală înainte de începerea formării.

Variante 1

1230

Plata per modul, lunar.

Care este programul celor 3 zile?

Cursul se desfășoara între vineri si duminica, orele 9:30-19:30. Pauza de prânz este între orele 13:30-15:00 și mai sunt câteva pauze de odihnă și servit ceai.

Cursul este online sau în sală?

Cursul se desfășoară în sală, locația va fi anunțată după confirmarea plății.

Pot obține factură?

Da, factura va fi emisă la începutul lunii următoare după efectuarea plății. Dacă dorești factura pe persoană juridică, te rog să menționezi CUI-ul firmei.
    Go to Top