Skip to content Skip to footer

PROCESE DE VINDECARE ȘI ECHILIBRARE LA NIVEL DE ORGANE

Vindecare Somato – Emoțională

Pachet de seminarii înregistrate

Durată

8 ore teorie, 6 ore practică

Teorie și practică

sesiuni de teorie și practică

Preț

1500 RON

Acest pachet include 8 ore de prezentări teoretice si 6 ore de practică intensivă înregistrate în timpul a 2 seminarii, susținute în Iași și București.

Informația si procesele de lucru sunt distincte, acoperind mai multe paliere de înțelegere și de lucru cu sine. Sunt prezentate mecanismele prin care înscrierile din viața prezentă, influențele transgeneraționale și translife ne modelează realitatea trăită la nivel corpului fizic. Procesele practice vizează cele mai importante organe ale corpului: plămânii, inima, stomacul, ficatul, pancreasul, rinichii, intestinul, anusul, zona sexuală.

 
Scopul explicațiilor și al proceselor practice este de a facilita conectarea la traumele trăite și nevindecate de noi în viața asta, de noi în alte vieți sau de prezențele din linia transgenerațională, traume existente în câmp și care se concretizează la nivelul corpului fizic prin tensiuni, disfuncții celulare, perturbări funcționale sau boli ale organelor, ale sistemelor.
 
Prezența acestor traume în câmpul nostru ne consumă energia de viață, ajungând în timp să priveze corpul de energia de care are nevoie pentru funcționarea lui optimă. De multe ori, lipsa de energie ne conduce la lipsa dorinței de viață, la lipsa dorinței de a trăi sau de a ne manifesta, ne împiedică să mai avem posibilitatea de a ne angaja sau de a susține activități sau acțiuni, de a atinge obiective cu importanță valorică mică sau mare. Astfel, activități care sunt simple și ușor de făcut devin adevărate provocări, generând de multe ori nevoia de a renunța în a le duce la îndeplinire. 
 
Seminarul se adresează celor care suferă de diverse afecțiuni sau boli și oferă posibilitatea echilibrării energetice la nivel de organe, țesuturi, celule și câmpurile care generează dezechilibrele la nivel fizic. Seminarul se adresează celor care doresc să se elibereze, să scape de greutatea emoțiilor și a durerilor pe care le poartă conștient sau inconștient.

Scopul seminarului este:

Care sunt factorii care contribuie la deformarea organului?

Există 3 tipuri de programare:

1. Programe pe care le-ai creat în viața curentă, adică tot ce ai creat din momentul în care ai preluat corpul și până în 2023;
2. Programe care provin din mediul transgenerațional;
3. Programe care provin din experiența translife, a vieților anterioare.

Celula este locul în care influențele tuturor acestor programări se întâlnesc, se activează și se manifestă la anumiți timpi, în funcție de anumiți triggeri emoționali, la anumite evenimente care sunt specifice pentru fiecare om în parte. Lucrând cu fiecare organ în parte, te conectezi la programarea existentă la nivelul fiecărui organ și poți șterge toate influențele și informațiile care există la nivelul lui, din trecut, prezent și viitor.

body

Când intri într-un spațiu în care e foarte multă durere și suferință, dacă opui cea mai mică rezistență, toată acea durere se somatizează. Este necesar să dai drumul la tot. Atunci când somatizezi, este nevoie să te întorci și să cureți toate emisiile care au afectat funcționarea la acel nivel. Câmpul se menține echilibrat pe măsura menținerii echilibrului tău pe cât mai multe paliere.

Prin emisia continuă de lumină și iubire pe care o faci, transformi realitatea acelui spațiu în direcția dorită de tine.

Cu cât investești mai mult timp în procesul de schimbare, cu atât culegi mai multe rezultate, pentru că emiți continuu în jurul tău, ca un fel de baliză, realitatea ta. Toate celelalte realități care nu sunt în acord cu tine vin să se echilibreze. Tot ce ai nevoie să faci este să menții aceeași emisie de iubire, indiferent de câte elemente vin către tine.

Detalii organizatorice

 

După achiziționarea seminarului, ai acces imediat și nelimitat la ea în contul tău din site și îl poți viziona pe orice device (laptop, tabletă, telefon).

Seminarul durează 14 ore în total, 8 de teorie și 6 de practică.

 

”Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început, dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.

Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni, însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.”

Andrada

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

Alexandru Antonie

Go to Top