Skip to content Skip to footer

CONFERINȚĂ ONLINE

Vindecare pe linia timpului – Practica energetica

Durată

5 ore

Teorie și practică

sesiuni de teorie și practică

Preț

500 RON

Vindecare pe linia timpului – Practica energetica

Conflictul apare între ceea ce trăiesti la nivelul identificării cu câmpul de familie si ceea ce trăiesti la nivel de Prezență a ceea ce esti Tu.

Când doresc să fac o lucrare pe linia timpului, fie că e vorba de o lucrare în relația dintre mine și mine, în relația dintre mine și ceilalți, în relația dintre mine și planul de creație sau în relația cu Dumnezeu, singurul aspect care are nevoie să fie vindecat și echilibrat este percepția mea în raport cu ei, poziționarea mea în raport cu ei și nu neapărat a celorlalți în raport cu mine, a lui Dumnezeu în raport cu mine sau a spațiului de creație în raport cu mine.

De multe ori, așteptăm ca mediul să se schimbe pentru ca noi să ne schimbăm. În esență, mediul evoluează în ritmul lui, pentru că are propriul sistem de credințe și de valori pe care își bazează realitatea perceptuală de acum și modul evolutiv în care avansează. Dacă eu aștept ca mediul să se modifice, pentru ca eu să mă modific, este ca și cum eu răspund la mediu și aștept ca mediul să genereze un vector de schimbare, spre plus sau spre minus, ca după aia eu să mă repoziționez în raport cu el.

Vindecarea pe linia timpului înseamnă ca, prin repoziționarea mea, să desfac legăturile care sunt de respingere în relația dintre mine și mine sau în relația dintre mine și ceilalți, să renunț la acele poziții de forță sau la acele relații magnetice pe care le-am creat și, prin simplul fapt că renunț la acele poziții magnetice și relații, să pot să mă repoziționez, să mă actualizez și să pot să îmi ofer o altă experiență.

Dacă mă identific cu personalitatea creată pe baza programărilor transgeneraționale sau din cursul acestei vieți, voi crea un spațiu de conștiență în care voi accepta doar ceea ce este potrivit cu sistemul de valori pe care l-am preluat de la mediul de informare și voi respinge ceea ce mediul de informare îmi spune că este nepotrivit.

Am nevoie să trăiesc experiențe prin care să mă deprogramez sau să mă repoziționez pentru că, de fiecare dată când ader la sistemul de credințe al mamei sau tatălui, voi vedea prin prisma ochilor lor, voi percepe prin prisma modelului lor perceptual, voi analiza prin prisma sistemului lor de gândire și mă voi raporta la realitate prin sistemul lor.

CEA MAI PUTERNICĂ METODĂ DE TRANSFORMARE PERSONALĂ

Vindecare pe linia timpului

Practica acestei conferinte este precum un duș de Lumina și Iubire, care spală Câmpul Informațional!

CINE ARE DREPTATE DIN PUNCT DE VEDERE AL SISTEMULUI, AL MODELULUI DE PERCEPȚIE ȘI MODELULUI DE PROGRAMARE DIN SPATELE PERCEPȚIEI ?
Întrebarea este: Este sistemul lor cel mai potrivit?

Percepția se face prin prisma unui model de programare. Dacă n-ai avea un model de programare, ai înregistra realitatea exact așa cum este ea, fără să o încarci pozitiv sau negativ, fără să îi dai un sens. De fiecare dată când îi dai un sens, poți să spui că privești din sensul de programare și traduci acea realitate prin sensul de programare.

Când doresc să fac o vindecare pe linia timpului, am nevoie să mă duc în acel loc, în acel moment, în acel timp care este timpul de acum și să anulez valorea pe care i-am dat-o evenimentului ca fiind potrivit sau nepotrivit, în sistem sau în afara sistemului, că este în sistemul de valori sau de credințe al altcuiva sau al meu, adică am nevoie să îl depolarizez, să îl descarc de orice sens și semnificație pe care i-am dat-o. De fiecare dată când îi dau unui eveniment un sens si o semnificație, sensul pe care l-am dat este de fapt adevărul meu parțial pe care l-am proiectat asupra evenimentului.

Pentru că fiecare om privește realitatea din unghiul lui, din zona lui de trăire, de percepție, îi dă un anumit sens, și așa dăm sens la toate evenimentele din viața noastră. Când dau un sens unui eveniment, îl încarc cu o semnificație și dacă îi dau o semnificație, acea semnificație rămâne înregistrată în câmpul meu. Dacă este o semnificație de validare, voi accepta în zona de conștiență acel eveniment ca fiind conform cu modelul meu de credințe, de validare, de percepție. Dacă iese din zona mea de validare, îl voi respinge ca fiind ceva nepotrivit. Dacă am un comportament care nu este potrivit în raport cu sistemul meu de analiză, voi zice că eu nu sunt potrivit, comportamentul nu este potrivit și voi respinge acel eveniment sau pe mine din acel eveniment. Dacă altcineva se manifestă prin prisma acelui eveniment, îl resping pe el pentru că el este neconform sau n-a făcut ceva în direcția pe care mi-o doresc.

Indiferent din ce model privesc, care e sistemul la care ader, modelul de proiecție pe care îl fac asupra fiecărui eveniment va rămâne cuantificat în timp și spațiu ca un model foarte clar definit, ca un sistem foarte clar de analiză, pe pozitiv sau negativ. Sensul evenimentelor pe care le trăiesc la nivel personal și încărcătura pe care o dau fiecărui eveniment apar prin prisma modelului meu de percepție.

Diferența este de poziționare, interpretarea este prin prisma modelului pe care îl inscriu. Înscriu în interiorul meu evenimente care au o conotație pozitivă și înscriu în interiorul meu evenimente care au conotație negativă pentru mine, în anumite etape de vârstă.

Dacă în interiorul meu există evenimente înscrise pozitiv și negativ, îmi pun întrebarea: Cine le-a înscris? Dacă le-am înscris eu, care e motivul pentru care le mențin?
 

Le mențin și le accept prin prisma unor credințe. Dacă credințele nu ar fi acele sisteme proiective prin care dau conotație unui eveniment ca fiind pozitiv și negativ, ar fi neutre toate și dacă ar fi neutre, n-aș avea motiv de anulare, de separare, de scoatere în afara sistemului personal a mea sau a altor prezențe.

Vindecarea pe linia timpului reprezintă vindecarea poziției mele pe care am ocupat-o eu în raport cu mine, cu ceilalți, planul de creație, cu Dumnezeu în fiecare moment al vieții mele.

 

Dacă doresc să fac vindecare pe linia timpului, am nevoie să deparametrizez de încărcătura și sensul, în primul rând emoțional, mental, vital, de orice model și să încarc acel eveniment care se află în arhiva mea cu o altă energie.

Dacă mențin un model de separare, culeg separare. Semeni acceptare, culegi acceptare. Intrebarea este: ce semeni in câmpul tău ca să știi ce culegi, în raport cu tine, cu ceilalți, cu planul de creație și cu Dumnezeu?

Vindecarea pe linia timpului nu înseamnă neapărat că trebuie să vindec ceva, nu înseamnă că sunt bolnav sau cineva nu este potrivit.

Vindecarea înseamnă a modifica perceptual modul în care am înscris realitatea. În momentul în care modific perceptual modul în care am înscris realitatea, ce fac e să desprind acea bucată de suflet care a rămas într-o zonă de separare între mine și mine. Este ca și cum partea din mine care a avut un comportament negativ din punct de vedere al sistemului este acceptată, integrată în sinele meu mai mare, în prezența mea mai mare și bucata de prezență din mine este reintegrată, este ca și cum fac o recuperare de suflet, este ca și cum acea bucată din timp o accept.

Problema nu este dacă tu ești bolnav sau nu. Problema este cât de mult te separi de tine sau de ceilalți.
 

Bolile reprezintă de fapt aspecte de separare sau de conflict între noi și noi și între noi și ceilalți. În momentul în care rezolvăm acele conflicte, dispar și bolile. Ăsta e motivul pentru care vindecarea pe linia timpului reprezintă deblocarea acelei energii care a fost înscrisă în acel moment, eliberarea momentului de înscriere, eliberarea câmpului care este generat în jurul acelui eveniment și recalibrarea sistemului care include toate aceste evenimente cu noi parametri de funcționare.

Când ies în spațiul identitar de lumină și iubire, indiferent de modelul de credințe în care am coborât, al corpului pe care îl ocup, al familiei în care m-am născut, aceste spații de interpretare nu mai sunt relevante. Tot ce este relevant este nivelul de iubire în raport cu mine, cu ceilalți, cu planul de creație și Dumnezeu.

Când mă duc în spațiul identitar care reflectă nivelul de iubire pe care îl practic în relația dintre mine și mine, cu ceilalți, cu planul de creație si Dumnezeu, ăsta este singurul aspect relevant în tot procesul. Când ies din acest spațiu de judecată că sunt potrivit sau sunt nepotrivit, conform sau neconform, atunci renunț la nevoia de a face parte dintr-un sistem valoric sau de referință al adevărurilor care oricum sunt parțiale și mă duc pe un adevăr global ca adevărul lui Dumnezeu care include în spațiul lui de acceptare toate modelele de referință care fac parte din adevăruri reduse.

Modul în care suntem programați la nivel transgenerațional creează niște efecte în viața noastră care, de multe ori, la alt nivel de ființare pe care îl avem, adică la nivelul sufletului cu care ocupăm acest corp, crează niște conflicte care ne fac să ne separăm de însăși viața pe care o avem.

Scopul acestei Conferințe este să schimbe ceva în noi, să creeze un impuls de transformare. Și pe măsură ce repetăm practica, schimbăm pas cu pas fiecare amintire care ne-a amprentat, desfacem legăturile prin care ne-am legat, desfacem legăturile cu care am fost legați și strălucim. Strălucim în Lumină și Iubire! Liniște, Pace și Iubire!

Dacă ne uităm în spate, realizăm că noi nu mai ținem minte aproape nimic din trecutul nostru sau, dacă ținem minte ceva, sunt doar frânturi.
  • Tot ceea ce ținem minte este ceea ce acceptăm.
  • Ceea ce nu ținem minte este ceea ce respingem.
 
Ne punem întrebarea:
  • Cât ținem minte din viața noastră ca să ne dăm seama cam câte momente de separare între noi și noi există?
  • Câte evenimente le ai active și prezente în conștientul tău și câte evenimente sunt inactive și nu se află prezente în conștientul tău?
  • Ăsta e modul în care poți să măsori cam câte spații de separare există în tine sau cât la sută din tine este în afara zonei tale de conștiență, în afara zonei tale de acceptare personală. Cu cât e mai mult, cu atât nivelul de conflict este mai mare.

Înțelegi că poți schimba tot ce este înscris în câmpul tău, că poți schimba programarea care îți crează destinul, că poți atrage în viața ta imaginea schimbării pe care ai produs-o în câmp.

Înțelegi că în momentul în care ai depășit acele programe care te țineau în acea realitate oglindă, o forță imensă te scoate din acel spațiu de suferință, din acel mediu de durere și îți deschide un nou drum, o nouă călătorie de integrare de sine la un nivel mai înalt.

Mai multe detalii

După achiziționarea conferinței, ai acces imediat și nelimitat la ea în contul tău din site și o poți viziona pe orice device (laptop, tableta, telefon). Conferința durează 5:30 ore.

Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început, dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.
Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.

Elena Onu, Anglia

Alexandru Antonie

Trainer si Facilitator de proces

Terapeut si Coach

Fondatorul Programului de formare in coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emotionala prin regresii in vieti anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personala, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferinte si seminarii in sala si online, mii de participanti

Sedinte unu-la-unu cu mii de oameni din tara si din strainatate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferinte, tabere si emisiuni TV.

„Fiecare client pe care l-am asistat in procesul de vindecare si care a dorit sa se elibereze de limitari, conditionari si traume ce-l impiedicau sa se iubeasca si sa iubeasca, a inceput sa-si manifeste propria esenta, Iubirea.”

Alexandru Antonie

Go to Top