Skip to content Skip to footer

PRACTICĂ ENERGETICĂ

Regresii în viețile anterioare

Durată

5:30 ore

Teorie și practică

sesiuni de teorie și practică

Preț

500 RON

Obiectivul seminarului

 

Acest seminar te pune față în față cu o realitate extinsă. O să parcurgem împreună o călătorie de înțelegere asupra modului în care viețile anterioare se aștern precum mărgelele pe un colier, fiecare viață așezându-se, din punct de vedere al valorii vibraționale și de trăire, exact pe poziția valorică oferită prin prisma trăirilor pe care le-am avut.

Înțelegem că am avut atât vieți fericite, în care am fost înconjurați de oameni care ne-au iubit, în care am manifestat aptitudini și calități deosebite, vieți în care am ocupat funcții și poziții sociale deosebit de importante, cât și vieți în care am suferit, în care am fost singuri, în care am fost săraci și lipsiți de bucuria vieții. Această conferință îți va oferi o perspectivă nouă asupra tipurilor de memorii care sunt înscrise la nivel celular. Înțelegem faptul că suntem sponsorizați cu trăiri profunde atât de natură transgenerațională, cât și de natură translife.

Fiecare dintre aceste memorii ne influențează în viața prezentă.

În cadrul seminarului, vom înțelege prin proprie experiență cum putem să accesăm memoriile din viețile anterioare și viitoare, cum să le aducem în planul conștient și să lucrăm asupra acelor memorii pentru a modifica impactul pe care îl au asupra vieții prezente.

Pe măsură ce vom lucra asupra acelor memorii care sunt în câmpul nostru de manifestare, viața noastră se va schimba în mod simțitor, în fiecare aspect pe care l-am conștientizat și l-am luminat cu iubire.

Acest seminar îți va oferi o perspectivă nouă asupra tipurilor de memorii care sunt înscrise la nivel celular.

Viețile anterioare sunt pentru viața prezentă precum zilele anterioare în raport cu ziua de astăzi. Toate au o continuitate!

Când vorbim de karma, vorbim de efectele unei cauzalități. Este ca și cum fiecare acțiune pe care o facem la nivel de gând, de vorbă, de faptă și de radianță din inimă generează un efect.

Este ca și cum ai privi în oglindă, o oglindă cu niveluri de profunzime. Cu cât este mai adâncă imaginea din oglindă cu atât evenimentul care s-a petrecut este mai departe în timp, în raport cu momentul prezent. În momentul în care eu mă uit în profunzimile oglinzii mă uit în profunzimile trecutului și interferez cu ceea ce există la acel nivel, în acel timp, la nivel de creație.

Este ca și cum zilele de ieri au creat ceea ce este astăzi. Fiecare cuvânt pe care l-am spus, fiecare faptă pe care am făcut-o, fiecare gând pe care l-am avut, fiecare alegere a contribuit la ceea ce este astăzi. Trecutul generează imaginea prezentului, care contribuie la fundamentarea viitorului.

La fel cum ziua de astăzi contribuie la formarea unui viitor, la trăirea unui viitor, viața de astăzi contribuie la formarea vieții viitoare, la fundamentarea unei experiențe într-o viitoare întrupare.

Așa cum viața prezentă este fundamentul pentru o viață viitoare, tot așa viețile trecute sunt fundamentul pentru viața prezentă. Este ca și cum efectul este viața prezentă, cauza este în viața sau viețile anterioare.

Este ca și cum extindem linia cauzalității și în loc să căutam cauzele situațiilor în care ne aflăm, pozitive sau negative, la nivel perceptual, în viața prezentă, căutăm aceste cauze în viețile anterioare.

Este ca și cum noi ne aflăm pe o cale parcursă din momentul în care ne-am întrupat pentru prima oară și până în momentul prezent. O cale pe care sunt înscrise toate gândurile pe care le-am avut până acum, toate experiențele prin care am trecut, experiențe care generează în momentul prezent un efect care ne place sau pe care îl respingem.

În momentul în care avem o poziție față de efectele din prezent, intrăm în legătura cu cauzalitățile din trecut și brusc corpul nostru fizic somatizează efectele create în trecut.

Scopul nostru este să ne demagnetizăm de prezent și să iubim fiecare experiență din trecut pentru a aduce, orice cauzalitate, orice intenție avută în trecut, în iubire.

Pentru a iubi trecutul este nevoie să-l accesăm, să-l aducem în prezent, în spațiul de conștiență, și să modificăm parametrii care formează realitatea de atunci.

Scopul acestei conferințe de practică este să ne conectăm la experiențele din viețile anterioare, să le aducem în conștient, să intrăm în legătură cu experiențele care s-au petrecut, să înțelegem ce s-a întâmplat, să observăm care este poziția noastră perceptuală în raport cu ce s-a întâmplat, să ardem cu iubire tot ce am înregistrat ca și poziție, în raport cu acea experiență și să ne demagnetizăm.

Observăm prin practică că putem să accesăm experiențe triste din alte vieți pe care le purtăm ca pe niște poveri emoționale în viața prezentă. Sau putem, de asemenea, să accesăm experiențe frumoase, pline de stare de bine, de bucurie, de iubire, care sunt precum sorii în câmpurile noastre.

Scopul nostru este să aducem în iubire fiecare experiență, prin practică!

Programul include:

  • Sesiune de prezentare teoretică 1
  • Sesiune de prezentare teoretică 2
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri
  • Sesiune de meditație ghidată

Programul se adresează:

  •  celor care doresc sa lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința.

Detalii organizatorice

După achiziționarea seminarului, ai acces imediat și nelimitat la ea în contul tău din site și o poți viziona pe orice device (laptop, tableta, telefon). Seminarul durează 5:30 ore.

 

”Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început, dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.

Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni, însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.”

Andrada

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Go to Top