Skip to content Skip to footer
Practică energetică – Conferință online

Eliberarea copiilor avortați din câmpul de familie

500.00 lei

Durată

5:30 ore

Teorie și practică

sesiuni de teorie si practica

Preț

500 RON
Această conferință este rezultatul experienței de lucru de sute de ore cu clienții mei în practica terapeutică individuală și de grup, atât femei cât și bărbați.

Procesele de lucru care fac parte din tema conferinței sunt rezultatul experienței personale de lucru în cadrul căreia m-am conectat la copiii avortați din câmpul meu personal, m-am conectat la copiii avortați pe care i-am găsit în câmpul transgenerațional și am lucrat cu mine ca și copil avortat rămas captiv în câmpul mamei mele din aceea întrupare.

Procesele pe care le-am făcut lucrând în câmpul energetic, al meu personal, la nivelul familiei transgeneraționale și la nivel extins, la nivelul altor linii de familie transgeneraționale, mi-au permis să descopăr anumite realități de câmp care diferă de modul în care este prezentată situația copiilor avortați de către diverse sisteme de influență, în special de natură religioasă.

Din perspectiva lucrului pe câmpuri, credințele și judecățile existente deja la nivel colectiv de sute de ani sunt de natură să faciliteze apariția, menținerea și amplificarea unor sentimente de vinovăție, de durere, de suferință, de nevoie de pedeapsă asociate cu situația de avort, la nivel de cuplu, de familie sau social. Aceste sentimente joacă un rol esențial în crearea unor legături la nivel energetic cu prezența care coboară la întrupare și conduc la menținerea ei în captivitate în cîmpul personal al părinților sau în câmpul familiei transgeneraționale, până când un părinte sau o altă persoană face lucrări de dezlegare și eliberare a ei din câmp, moment în care ea își poate continua drumul evolutiv.

Din acest motiv, doresc să aduc anumite clarificări care pot conduce la o înțelegere logică a ceea ce se întâmplă real la nivel energetic în situația de avort. De asemenea, doresc să aduc precizări cu privire la modalitățile prin care fiecare dintre noi poate realiza procese de eliberare a copiilor avortați din câmp și odată cu asta, eliberarea câmpului transgenerațional de capsule energetice care sunt surse  de suferință și durere.

Astfel, în contextul lucrărilor realizate până acum, am identificat legături între prezența copiilor avortați din câmp și:
 • Probleme de sănătate, boli grave, cancere
 • Incapacitatea de a mai face copii, după săvârșirea unor avorturi
 • Stări de devitalizare, lipsă de energie la nivel fizic, vital, emoțional, mental
 • Stări de tristețe, suferință, durere emoțională, singurătate
 • Lipsa de dorință de a mai trăi
Nevoia de a trăi experiența avortului ca o soluție la contextul actual de viață are în spate un complex de factori printre care regăsim:
 • sentimentele și proiecțiile mentale pe care părinții le au față de apariția unui viitor copil în viața lor,
 • viziunea partenerilor referitoare la relația lor care poate sau nu integra prezența unui copil,
 • viziunea personală a părinților referitoare la viața lor actuală și modul în care această viziune include sau nu apariția unui copil,
 • proiecțiile pe care alți terți le fac față de părinți și viitorul copil,
 • experiențele și programările la nivel transgenerațional referitoare la apariția unor copii în familie,
 • factori sociali, economici, financiari, de mediu, care țin de stima de sine.
m-T9THJMIIMPM-unsplash
Decizia avortului este o soluție

Astfel, de multe ori, decizia avortului apare ca o soluție în contexte de viață în care unul dintre părinți sau ambii:

 • nu doresc să continue relația și simt că un copil ar crea o legătură cu un partener nedorit în viața lor sau ar fi un obstacol în crearea unei noi relații parteneriale,
 • pun pe prim plan alte experiențe (dezvoltare profesională, dorința de a călători, crearea unei siguranțe materiale, financiare, obținerea unei case etc),
 • doresc să preîntâmpine eventuale dificultăți sau suferințe legate de posibile probleme de sănătate ale copilului,
 • sunt foarte tineri, chiar adolescenți sau diferența de vârstă între parteneri este foarte mare,
 • sunt influențați de terțe persoane care își impun perspectiva asupra apariției unui copil în viața lor.
hipoenelembarazo
Procesul întrupării unei prezențe de lumină și iubire

Întruparea unei prezențe de lumină și iubire are în vedere două componente esențiale: noul corp fizic și prezența de lumină și iubire care coboară la întrupare.

Corpul fizic este creat pe baza elementelor chimice puse la dispoziție de cei parteneri aflați în relație și  este influențat de programările care există în câmpul transgenerațional și care sunt manifeste și transmise prin cei 2 parteneri, ca reprezentanți ai liniilor transgeneraționale.

Acest corp fizic servește ca vehicul pentru prezența de lumină și iubire care coboară din spațiile de sus pentru a avea o nouă experiență de întrupare. Corpul fizic este pentru prezența care coboară un mijlocitor de interconectare cu spațiul fizic de aici.

Prezența de lumină și iubire se conectează treptat la corpul care se dezvoltă intrauterin, la început foarte puțin, datorită diferenței de vibrație care există între frecvența corpului fizic și frecvența prezenței care coboară. Astfel, la începutul sarcinii, putem vorbi de un complex de celule care se dezvoltă treptat și la care prezența de lumină și iubire se conectează la început sporadic.

Pe măsură ce sarcina înaintează, conectarea este din ce în ce mai mare, atât la corpul fizic cât și la prezențele de lumina și iubire ale părinților.

Pe măsură ce conectarea este din ce în ce mai mare, prezența de lumină și iubire se face tot mai mult simțită de către părinți, fie la nivel fizic, prin diverse mișcări ale corpului fizic, fie prin tot felul de comunicări la nivel subtil, în vis sau telepatic.

Pe măsură ce conectarea dintre prezența care coboară și părinți este din ce în ce mai mare, putem vorbi de crearea unei legături energetice între cei 3, însoțită de un complex de emoții, gânduri, sentimente etc.

Ce reprezintă avortul?

Avortul, ca proces, înseamnă eliberarea din corpul mamei a acelor elemente care formează corpul fizic. Când corpul fizic este eliminat, este ca și cum corpul de lumină și iubire nu mai are un mijlocitor de interconectare cu spațiul fizic de aici.

De ce?

Pentru că corpul de lumină și iubire, când se conectează la corpul copilului care se formează în pântecul mamei, captează informații prin intermediul acelor unități senzoriale pe care corpul copilului le dezvoltă, cu alte cuvinte intră în contact cu mediul intern al mamei și cu tot ceea ce se întâmplă în această lume, pe acest palier vibrațional, prin intermediul corpului fizic care se afla în interiorul pântecului mamei.

Atâta vreme cât corpul fizic nu mai există, nu mai există receptorii prin care să facă captarea de realitate din câmpul mamei și din mediul ambiental. Și asta e tot.

pantec-mare_prima-conf1
18
Crearea legăturilor energetice prin care prezența de lumină și iubire este menținută captivă în câmp

Ce este esențial de înțeles pentru eliberarea fiecăruia de formele traumatice este că traumele care se înscriu de jur împrejurul copilului la nivelul corpului de lumină și iubire sunt în speță traumele de respingere în raport cu propria persoană a mamei, în raport cu partenerul, în raport cu mediul în care se întâmplă, în raport cu anturajul, cu evenimentele care se întâmplă în paralel și în același timp vinovăția față de copil sau respingerea lui pentru că copilul poate să complice o situație.

Avem o sumă de proiecții sau programe negative care generează de jur împrejurul copilului un câmp de forță. Când copilul se conectează la realitatea spațiului care îl înconjoară, el – în loc să intre în contact cu iubirea mamei – va simți continuu golul, durerea, suferința, sentimentul de singurătate pe care le trăiește continuu într-o buclă închisă. El emite continuu starea de prezență pe care o trăiește, iar mediul din jur îi răspunde prin realitatea câmpurilor care sunt înscrise în jurul lui.

Pe măsură ce el emite lumină și iubire și culege că mediul este de fapt unul de singurătate, durere, suferință, el continuu se hrănește cu răspunsul în oglindă al trăirilor pe care le primește și, în momentul acela, el înregistrează că mediul și viața reprezintă doar acele emoții negative care sunt acolo. La un moment dat, începe să emită ceea ce primește ca răspuns din partea oglinzii și începe să fie un emițător al spațiului realității în care stă.

Și copilul, în loc să fie un difuzor de lumină și iubire, devine un difuzor de tristețe, durere, suferință, lipsă, devine un focar de lipsă de energie. În loc să genereze lumină și iubire, el începe să absoarbă lumina și iubirea pentru că toate aceste disfuncții, emisii pe negativ, au nevoie continuu să fie compensate pentru ca corpul / câmpul mamei să nu intre într-o distrugere.

Probleme de sănătate grave sunt generate de prezența copiilor avortați în câmp

În câmpul meu, țin aceste prezențe energetice captive, indiferent unde sunt, mai aproape de corpul fizic sau mai departe de corpul fizic.

Prezențele suprapuse pe corpul fizic crează somatizări și consumă energia organelor pe care sunt suprapuse. Ele ies pe planul de conștiință să fie procesate, însă dacă nu sunt procesate, acele organe peste care ele se suprapun se devitalizează și apare boala.

În foarte multe cazuri, cancerele care apar, care sunt forme celulare deformate, au în spate prezențe din câmp a unor copii avortați, fie ai noștri, fie ai celor care i-au avortat înaintea noastră, care au rămas în câmpul comun și s-au mutat pe noi.

Cauzele nu sunt neapărat chimice sau traume din viața asta, ci o prezență a unui copil avortat care se află în câmpul respectiv.

Când eliberezi acel copil, câmpul începe să se echilibreze, să se vindece, uniformizeze, și contrapartea fizică care are în spate structura energetică are tendința să intre în normalitate, celulele care aveau o tendință de a se deforma și a crea boala se întorc în structura de bază pentru că nu mai au ce oglindi din punct de vedere energetic ca conflict și dispare cancerul.

Sunt foarte multe cazuri în care multe dintre cancere s-au rezolvat aproape instantaneu după ce s-au făcut eliberările de copii avortați.

Migrarea copiilor avortați în câmpul transgenerațional

Când mama sau tata poartă în interior copii avortați și nu îi eliberează pe perioada vieții și se naște un alt copil, când prezența de lumină și iubire preia corpul fizic la naștere, în foarte multe cazuri, copiii avortați sunt atrași de câmpul mult mai puternic energetic care apare în câmpul comun, datorită prezenței de lumină pe care o are viitorul copil, iar capsula energetică în care stă copilul avortat se mută pe următorul copil.

Sunt foarte multe situații când copiii migrează în câmp de la părinte către copil, se mută din punct de vedere transgenerațional pentru că sunt atrași de potențialul mai mare de lumină și iubire care cumva îi dezleagă.

Din acest motiv, există mulți băieți care au în interiorul lor copii avortați, pentru că se mută câmpul transgenerațional mai departe pe următoarea generație. Suntem cu toții purtători de copii avortați în câmpul nostru.

În subconștientul transgenerațional există toți copiii care au fost prinși captivi la nivel de prezență de lumină și iubire, la nivel de suflet, care n-au plecat și care n-au fost eliberați.

Asta înseamnă că mama duce mai departe câmpul transgenerațional, copilul il duce mai departe și toți copiii rămân captivi în câmp, până în momentul în care un reprezentat din câmp face lucrări de eliberări a copiilor avortați.

17
Eliberarea copiilor avortați din câmp

Dacă părinții care i-au legat pe copii în câmp nu mai sunt, copiii rămân  flotanți în câmpul transgenerațional. Ei au fost legați, părintele a plecat, dar legătura lor magnetică a rămas ca proiecție în câmpul de familie, așa cum a fost înscrisă când au fost respinși.

Eu, ca reprezentant de câmp transgenerațional, mă pot întoarce să luminez ceea ce ei au lăsat ca amprentă. Luminez structura de programare care închide în spațiul interior prezența de lumină și iubire care nu se poate înălța.

Pe măsură ce consum componenta de frustrare, durere, suferință, pot elibera acel copil. Când ard acel câmp de forță, când lucrurile se desfac și forța scade ca intensitate, se creează ca un fel de fantă de ieșire, un canal, iar prezența de lumină se înalță și pleacă din câmp. În momentul eliberării, se creează un tunel de ieșire din spațiul energetic și copilul urcă și iese în spațiul de lumină și iubire care se află în afara câmpului meu de conștiență, în afara cuștii mele perceptuale, este preluat de prezențele de lumină și iubire și ajutat să se ridice.

Scopul lucrărilor privind copiii avortați este să ne depășim orice construcție emoțională pe care am făcut-o în jurul acelui eveniment, îndreptată către noi, către copil, către partener, anturaj, mediu, către orice complex de motivații sau voințe care ne-au facut să ajungem în acest punct.

Avem nevoie să ardem toate trăirile pe care le-am avut post eveniment ca să putem rescrie informația așa cum s-a înscris în câmpul nostru.

A lucra cu copiii avortați este o asumare foarte mare pentru că a elibera un copil avortat înseamnă că cineva trebuie să îl scoată prin conștientul lui.

Reprezentatul transgenerațional care își asumă să parcurgă procesul de eliberare a copilului avortat din câmpul personal sau de familie trăiește următoarele procese de conștientizare:

 • este conștient de prezența copilului avortat din câmp înaintea procesului de eliberare,
 • este conștient de fiecare etapă a procesului de eliberare pe măsură ce dezleagă structura de câmp a copilului avortat din câmpul personal sau câmpul transgenerațional,
 • este conștient de starea de eliberare pe care o simte la nivel de câmp după procesul de desprindere a copilului avortat din câmp,
 • este conștient de starea de iubire pe care o resimte când se conectează la locul pe care îl ocupa copilul avortat în câmp, pe măsură ce dizolvă toate tensiunile, durerile, suferințele pe care le echilibrează după procesul de eliberare.

Când îți asumi procesarea și eliberarea, devii conștient de cantitatea de energie pe care o au aceste prezențe și înțelegi cumulul de suferință din jurul lor. Atunci înțelegi cu adevărat ce ai purtat în interiorul tău.

Influența perceptelor religioase sau morale privind avortul
Din punct de vedere religios sau al formării morale, spunem că am luat viața cuiva. Însă când facem un avort, nu luăm viața nimănui, este un conflict care se crează în interiorul nostru și apar foarte vinovății, dureri, suferințe inutile care sunt create și menținute pentru că nu se dă o explicație logică asupra evenimentului în sine. Cel care vine la întrupare este o prezență de lumină și iubire, cel care pleacă asemenea.

Tu, ca prezență din planul acesta, nu poți să omori o prezență de lumină și iubire, tot ce poți să faci e să împiedici dezvoltarea unui corp fizic care ar fi vehicul pentru prezența de lumină și iubire. Toate vinovățiile care sunt proiectate în sensul că am luat viața cuiva, că merităm să fim pedepsiți, că nu mai merităm iubirea lui Dumnezeu, sunt forme de autopedeapsă personală pe care noi le dezvoltam pentru a ne autopedepsi pentru ceeea ce am făcut.

Prezența de lumină și iubire care coboară nu poate fi înlăturată sau afectată în niciun fel de actul îndepărtării părții fizice, avortul reprezentând pentru ea doar dispariția suportului fizic care servea ca suport pentru conectarea cu spațiul fizic de aici.

Durerea care apare la avort de multe ori nu ține de gestul de a avorta în sine, cât ține de încălcarea unor valori care țin de spiritualitate care derivă din anumite precepte cum că ai încalca o lege, legea lui Dumnezeu, care te împiedică să faci acte de cruzime de genul asta și că niciodată nu o să mai ajungi în împărăția lui Dumnezeu sau că Dumnezeu o să se separe de tine sau că o să suferi niște pedepse.

Dumnezeu este doar Iubire. Dacă voia să împiedice din fașă orice comportament de genul asta, nu existau. Dacă ele există, există pentru ca oamenii să înțeleagă că există și aceste tipuri de  manifestări, oamenii au nevoie să înțeleagă prin ce trece un copil avortat, care sunt durerile și suferințele pe care le vor avea după ce fac avortul și care este cumulul de trăiri emoționale pe care le ai tu ca și purtător în interiorul tău de sarcini pe care le-a făcut altcineva.

Dacă Dumnezeu nu voia să o lase ca o experiență pe care noi să o trăim și să o înțelegem, o scotea, o eradica, pur și simplu nu exista. Dar pentru că a lăsat-o să o înțelegem, înseamnă că e nevoie să o trăim, să o experimentam, și noi – prin actul nostru de conștiență și de creștere din punct de vedere spiritual – avem nevoie să facem alegerea ce păstrăm din toate tipurile de manifestări pe care le putem face prin gând, vorba, faptă, radianță din inimă și ce nu.

Close-up of smiling female holding red heart

Detalii organizatorice

După achiziționarea conferinței, ai acces imediat și nelimitat la ea în contul tău din site și o poți viziona pe orice device (laptop, tableta, telefon). Conferința durează 5:30 ore.

500.00 lei

”Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început, dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.

Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni, însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.”

Andrada

„Mulțumesc din suflet pentru tot ce am creat și tot ce am primit, în acest spatiu minunat în care am simțit pe deplin sentimentul de Acasă și Împreună, sub îndrumarea înțeleaptă a lui Alexandru.

Experiența a fost magică, sufletul meu de abia așteaptă următoarea întâlnire.”

Mariana

alexandru-antonie-produse-online
Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Te invităm să ne conectăm într-un spațiu de iubire!

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

Alexandru Antonie

Go to Top