Skip to content Skip to footer

MEDITAȚIE

Meditație terapeutică Anti-Covid

Durată

2 ore

Teorie și practică

sesiuni de teorie și practică

Preț

500 RON

Meditație terapeutică Anti-Covid

 

Recomandată pentru stimularea și recuperarea funcționalității plămânilor și prevenirea infecțiilor virale.

Această meditație a fost concepută cu intenția de a susține într-un mod noninvaziv și holistic demersurile terapeutice în perioadele de infecții virale.

Prin repetarea frecventă a meditației, corpul energetic al omului este menținut în parametri integri și stabili și crește capacitatea organismului de a se proteja de orice factor extern perturbator.

Beneficiile acestei meditații sunt:

  •  relaxare și detensionare corporală;
  •  stimularea sistemului imunitar;
  • curățare energetică a plămânilor;
  •  refacerea și stimularea funcției respiratorii;
  •  eliberarea oricăror memorii celulare traumatice;
  •  creșterea rezistenței organismului la infecții.
corp

Rolul nostru este să unim într-un singur spațiu de conștiență, într-o singură realitate, toate realitățile parțiale asociate benzilor de frecvență specifice fiecărei realități în parte. 

În cadrul meditației se lucrează asupra fiecărui organ care se manifestă în corpul nostru, asupra sistemelor care întrețin viața și capacitatea de manifestare în acest plan (digestiv, respirator, circulator, limfatic, nervos, osos, etc).

Pe măsura ce lucrăm asupra tuturor sistemelor care susțin funcționarea corpului fizic, pe măsură ce lucrăm asupra organelor care asigură realizarea funcțiilor specifice ale fiecărui sistem, aducem la suprafață, la nivelul conștient, toate programele și structurile energo-informaționale care stau la baza disfuncțiilor sau a dezechilibrului care se manifestă în corpul nostru fizic.

Avem în vedere că corpul fizic este fundamentat și structurat în baza programelor care se manifestă la nivelul corpului vital ce susține formarea și menținerea în formă a corpului fizic. De asemenea, este structurat pe programarea existentă la nivelul corpului emoțional și mental.

Programul include:

  • Sesiune de meditație ghidată
 
 
 

Programul se adresează:

  • Programul se adresează celor care doresc să lucreze cu ei intens.

 

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi meditația.

Detalii meditație

După achiziționarea meditației, ai acces imediat și nelimitat la ea în contul tău din site și o poți viziona pe orice device (laptop, tableta, telefon). Meditația durează 2 ore.

Tatăl meu suferă de psoriazis de vreo 7 – 8 ani. Astăzi, in drum spre el, m-a sunat sora mea sa îmi spună cat de fericit este tata, ca i-a dispărut psoriazisul! Acum sunt la el și, intr-adevăr, este minunat ce văd! El zice ca este de la crema pe care i-a dat-o farmacista acum câteva zile, deși nu înțelege cum de a încercat zeci de creme pana acum și doar asta a funcționat!

Eu simt ca lucrarea in Lumina și Iubire a ajuns la el. Mulțumesc din suflet!

Mihaela Giurgea

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Go to Top