Despre Viată Vie

Conceptul „Viață Vie” reprezintă o poartă către o altă lume – o lume în care sănătatea fizică, mentală, emoțională și mai ales spirituală reprezintă baza unei vieți trăite în adevăratul sens al cuvântului, o viață vie, radiantă.

Intenția este aceea de a introduce pe piața românească servicii si produse care să confere cu adevărat sănătate omului la prețurile cele mai bune cu putință. Scopul este creșterea spirituală a omului pe toate căile (prin purificare fizică, mentală, emoțională și spirituală).

Prin armonizarea diferitelor forme de terapie corporală, tehnici de echilibare la nivel de conștiință, tehnici de echilibrare emoțională și mentală se obține o aliniere și echilibrare a structurilor sufletești. Prin această armonizare și echilibrare ați obținut deja vindecarea.

Alexandru Antonie este inițiatorul conceptului „Viață Vie”.

Alătură-te comunitătii Viată Vie!

Dacă doresti să afli noutăti despre produsele oferite de brandul Viată Vie (suplimente alimentare, uleiuri esentiale terapeutice, produse bio de îngrijire si igiena corporală si casnică), te rugăm să ne lasi datele tale mai jos!

Go to Top