Skip to content Skip to footer

Pace și Iubire!

Te  invit să te alături programului nostru de afiliere pentru produsele online realizate de Alexandru Antonie, disponibile pe site-ul www.alexandruantonie.ro/

Produsele online sunt reprezentate de conferințe cu durata de 5 ore și meditații cu durata de 2 ore, poți vedea toate produsele la linkul acesta: www.alexandruantonie.ro/produse-online/.

Câștigi comision de 20% pentru fiecare vânzare reușită pe care cumpărătorul o face și apare ca plata finalizată în conturile noastre.

Înregistrarea este foarte simplă, completezi căsuțele de mai jos și după ce apeși butonul Înscriere, se crează contul tău de afiliat în care poți vedea toate operațiunile la zi, inclusiv situația comisionului aferent vânzărilor tale și transferul lui către tine.

În cont vei găsi linkul tău de afiliat pe care îl poți trimite bazei tale de date, îl poți afișa în propriul site, îl poți posta în Social Media sau transmite în orice alt mediu, în orice altă modalitate.

Orice vânzare realizată din pagina aferentă linkului tău va conduce automat la actualizarea contului tău cu procentajul aferent vânzării.

Aplică astăzi și începe să câștigi, împreună cu noi!

Înregistrare afiliat

[uap-register]
Go to Top