Skip to content Skip to footer

Despre Alexandru Antonie – interviu acordat Revistei OK

Ce cursuri ai urmat și care au fost experiențele care te-au făcut ceea ce ești astăzi?

„Am studiat și am participat la cursuri și Tehnici Avansate în Conștiință Umană, cursuri de formare în Coaching, cursuri de Reconectare și Conectare la Vieți Anterioare (Deep Memory Process), Tehnici de Regresie, Tehnici de Decorporalizare, Tehnici de Vindecare pe linie genetică (Ancestral Healing), Theta Healing DNA, Munay Ky, Spiritual Management for Self Realisation, Multidimensional Transformation, Sacred Sekhem, Tehnici Tibetane de Armonizare , Șamanism etc. Am urmat cursuri de Reflexoterapie, Terapie Bowen și Osteopatie prin Călcătură Monahală. Am practicat ani de zile Ho’oponopono.

Aceste cursuri doar m-au ajutat să-mi completez înțelegerile la care ajunsesem prin practică personală. Dintre toate cele amintite mai sus am ajuns la cea mai avansată tehnică de vindecare existentă – Tehnica Terapiei prin Rugăciune. Această „tehnică” este parte din viața mea, este o trăire pe care o respir clipă de clipă.

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească a început să-și manifeste propria esență, iubirea. Dorința oamenilor de a ajunge în punctul de Unitate de Sine și alinierea la un nivel mai înalt de conștiință mi-a permis apropierea și facilitarea, preponderent prin tehnica rugăciunii, de a reface legăturile prin corpul suflet cu corpul duh.

Știu că ai schimbat multe vieți și ai ajutat foarte mulți oameni. Cum reușești să ajungi la sufletul lor și să îi vindeci?

Terapeut fiind la bază, am realizat că este nevoie de mai mult timp pe care să-l petrec cu clienții mei pentru a putea să explic concepte complexe, să explic și să transmit modalități de lucru la nivel personal, la nivel individual sau de grup.

Înzestrat fiind cu tehnici de lucru la toate nivelurile ființei, tehnici lucrate ani de zile cu clienții mei și care au căpătat un sens profund transformațional imediat ce am înțeles cum lucrează entitățile neîntrupate care caută gazde și supuși, am considerat că este timpul să transmit toată informația și înțelegerea la care am ajuns în urma experienței personale.

Tehnicile, explicațiile, procesele, meditațile și cunoașterea mea sunt livrate într-un mod în care fiecare să recunoască puterea ce se află în interior. Îi asist pe cei cu care lucrez să recunoască în ei propriul terapeut, să își dea seama că prin practicarea recomandărilor pe care le fac vor realiza că nu au nevoie de Maeștri sau alte forme postulate care să-i conducă sau să-i guverneze.

Toți cei care vin la workshop-urile pe care le facilitez, realizează că drumul către Casă/drumul către Sine, este prin Iubirea manifestată în toate spectrele de creație.

De unde a plecat ideea înființării Centrului de terapii „Viață Vie” și ce descoperă cei care îi calcă pragul?

Manifestarea ființei umane se face pe mai multe corpuri și planuri. Fiecare dintre acestea participă și influențează funcționarea noastră ca individ la nivel personal, în raportul cu celelalte persoane întrupate, în raportul cu cei destrupați și în raportul pe care il avem cu Dumnezeu.

Prin deschiderea Centrului „Viață Vie” din București am pus temelia pentru realizarea de centre similare în fiecare oraș unde există persoane interesate și dornice să-și manifeste potențialul de creație și vindecare, facilitare și învățare pentru a asista fiecare client să trăiască o Viață Vie, plină de vitalitate și sănătate pe toate planurile (fizic, emoțional, mental și spiritual).

Conceptul „Viață Vie” are în spate o gândire care s-a concretizat după 16 ani de experiențe și testări personale a diverselor produse și servicii pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Centrul „Viață Vie” din București precum și cele din țară, sunt centre unde toți cei care caută sănătate la orice nivel al ființei lor, vor găsi răspuns.

Aparatele, produsele din gama „Viață Vie” împreună cu toate serviciile de facilitare prin diferite tehnici de terapie realizează trasformarea și echilibrarea tuturor celor care doresc și sunt pregătiți să se vindece.

Cum te încarci energetic pentru a putea oferi vindecare și altora?

Fiecare persoană poate să genereze câmp de vindecare în măsura în care se identifică cu potențialul din el și în măsura în care atenția lui interioară și exterioară este îndreptată către corpul duh. Încărcarea sau descărcarea de energie sunt procese care apar atunci când două câmpuri potențiale, de potențialitate diferită se întâlnesc. În acel moment, câmpul de potențial mai mare cedează energie câmpului de potențial mai mic.

Cea mai simplă metodă pe care fiecare dintre noi o poate practica pentru a rămâne într-un optim vibrațional, un optim energetic și informațional este practica rugăciunii îndreptată nu către diverse duhuri postulate cu rol de divinitate ci rugăciunea către Dumnezeul Adevărat (Iisus Hristos sau Duhul Sfânt) și mă refer aici la creatorul întregii creații și al tuturor ființelor, inclusiv a celor care se postulează ca divinitate (zei sau maeștrii).

Prin rugăciunea către Dumnezeul Adevărat (așa cum spune și Crezul pentru a înlătura orice confuzie – „… Dumnezeu Adevărat din Dumnezeu Adevărat…”), atenția noastră se îndreaptă către Sursă, către Adevărata Sursă de Lumină și Iubire, către Abundență și Vindecare. Prin rugăciune, potențialul infinit al Dumnezeului Adevărat descarcă prin canalul de conectare către potentialul nostru mai mic în vibrație, Lumina Informată pentru Echilibrarea Întru Ființare.

Din acest motiv, recomand rugăciunea, care este forma cea mai simplă și mai profundă ce duce la vindecare prin fiecare act de direcționare a atenției către Potențialul Infinit de Iubire a lui Dumnezeu.

Cum am putea încetini procesul îmbătrânirii și al îmbolnăvirii?

Îmbolnăvirea și îmbătrânirea apar și se manifestă doar în structurile ființei în care iubirea nu se manifestă, în care iubirea nu este împărtășită. Procesul omului prin viață ar trebui să fie unul de evoluție, de creștere spirituală. Îmbătrânirea și boala apar și se accelerează atunci când evoluția omului încetează. Atunci începe să-și piardă vitalitatea și capitalul de energie creatoare.

Cum putem să ne întoarcem la sănătate și tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte? Prin manifestarea prin gând, vorbă și faptă a Legității lui Dumnezeu, Legea Iubirii. (a se vedea și cele 10 Porunci care redau esența Legității).

Unde există Iubire, există și sănătate și fericire!”

1 Comment

  • Avatar utilizator
    [email protected]
    Posted 16 martie 2022 at 10:05

    Dupa un moment marcant din viata mea si dupa multe cautari in Reiki, masaj terapeutic,preventie si vindecare naturopatie ,terapia cu geneza de cristal ,terapia cu culori etc unde cautam explicatii la 360 de grade am gasit practica si modul de lucru a echipei Viata Vie condusa de Omul Alexandru Antonie care te duce spre o intelegere simpla,practica sa te cunosti pe tine insati si pe altii dincolo de masti si limite create de a lungul timpului ,unde nimeni nu te judeca doar te ajuta sa intelegi dinamica vietii tale si a evolutiei umane. Recomand cu toata inima!!!!

Leave a comment

0.0/5

Go to Top