Skip to content Skip to footer

De ce ai nevoie ca sa ajungi la tine?

In calitate de insotitor imi adresez intrebarea: De ce ai nevoie ca sa ajungi la Tine?

Intrebarea este: ce parte din tine nu esti tu? Ce parte din tine nu te reprezinta? Ce parte din tine esti tu si te reprezinta?

Pe parcursul vietii trecem prin multe etape de constientizare, de definire a realitatii identitare – etape in raport cu care pastram amintiri placute si amintiri mai putin placute.

In raport cu perioadele in care pastram aminitiri placute, la nivel perceptual, pastram o legatura energetica deschisa, curata, incarcata cu pozitivism, incarcata cu stari emotionale de bine si de frumos. Aceasta perioada ramane o perioada de referinta in viata noastra, pe care dorim sa o pastram in constient ca si ancora a realitatii. Prin tot ce facem cautam sa mentinem vie aceasta realitate in viata noastra, dezvoltam atasamente si visam continuu.

In raport cu perioadele in care pastram amintiri mai putin placute, la nivel perceptual pastram legaturi mai tensionate. Sunt amintiri despre vremuri in care ne-am facut sa suferim sau in care am fost facuti sa suferim, cel putin la nivel perceptual. Pastram aceste amintiri despre suferinta in anumite spatii ale constiintei noastre. Pastram aceste amintiri de suferinta pentru a stii sa nu mai trecem prin acele zone existentiale, prin acele zone experientiale.

Ceea ce nu intelegem este ca orice experienta in care suntem sustinuti sau in care suntem redusi este o experienta de crestere, de definire la un nivel identitar mai amplu.

Ce ai nevoie?

Ai nevoie de Tine! Ai nevoie sa te iei in brate pe Tine cel care ai parcurs fiecare etapa de drum, tu cel cazut, tu cel ridicat, tu cel care ai ras, tu cel care ai plans.

Ai nevoie sa gasesti acea parte din tine, care te reprezinta pe care ai ingropat-o adanc in amintiri, amintiri despre tine, amintiri despre ceilalti, amintiri despre bucurie si despre tristete, despre ce a fost si despre ce nu a fost.

Ai nevoie sa intelegi ca viata a fost un val continuu care s-a ridicat si apoi s-a lasat, care s-a ridicat din nou si care s-a lasat din nou. Ai nevoie sa intelegi ca tu esti barca care pluteste pe val, indiferent daca cobori cu valul sau te ridici.

Ai nevoie sa realizezi ca inaltimea valului este data de cantitatea de energie pe care o investesti in fiecare experienta mai inalta sau mai joasa din punct de vedere perceptual.

Este nevoie sa intelegi ca suma energetica a valurilor este continuu o valoare emotionala constanta.

Este nevoie sa intelegi ca pentru a iesi din acest carusel al valurilor pe + sau -, pentru a fi in echilibru, tot ce ai de facut este sa te desprinzi emotional de orice forma de identificare cu identitatile care ai fost sau vei fi in perioadele cand erai pe val cu + sau cand erai pe val cu -.

Ai nevoie sa intelegi ca sunt doar etape din viata si ca fiecare etapa ne-a lasat o amintire.

Ai nevoie sa intelegi ca sunt doar amintiri care au nevoie sa fie depolarizate, ca sa nu mai atraga corespondentul opus, care sa le echilibreze.

Ai nevoie sa intelegi ca fiecare rol pe care l-ai jucat, l-ai chemat, a fost nevoia ta. Fiecare experienta, fiecare moment, fiecare actiune – sunt realitati pe care le-am chemat ca sa ne ajute sa devenim cine suntem acum, sunt experiente pe care le-am ales pe baza sistemului nostru de valori.

Ai nevoie sa intelegi ca traiesti intr-un corp transgenerational, intr-o lume transgenerationala, care curge ca un val, sus si jos, dupa cum se echilibreaza energetic.

Ai nevoie sa intelegi ca tu esti cel care se poate implica emotional sau tu esti cel care poate sa ramana in stare de acceptare in raport cu orice se intampla in viata ta!

Ai nevoie sa intelegi ca esti un calator pe val, ca o barca, alaturi de alte barci – ca toate urca si coboara pe pantele energetice ale realitatii si ca ceea ce face ca o barca sa fie diferita de alta barca nu este materialul din care este conceputa barca ci natura sufleteasca a celui care o conduce, starea lui in aceste perioade de suisuri si coborasuri, starea sufleteasca in orice moment al calatoriei.

Este nevoie sa intelegi ca orice respingi vei ajunge sa iubesti!

Vei ajunge sa intelegi ca singura realitate constanta si singurul drum pe care este nevoie sa-l practici, este iubirea de sine, iubirea de ceilalti, iubire de planul de creatie si fata de Dumnezeu!

Vei ajunge sa intelegi ca aceasta calatorie s-a incheiat in fiecare moment in care incepe, cand pastrezi iubirea!

Este nevoie sa intelegi ca amintirile pe care le porti cu tine sunt amintiri transgenerationale, sunt amintirile care formeaza acest univers din care ti-ai format un corp, pe care il predai tot lui.

Ai nevoie sa intelegi ca la finalul calatoriei prin aceasta experienta de viata vei masura doar cata iubire ai acumulat, cum ai investit talantul!

Leave a comment

0.0/5

Go to Top