Skip to content Skip to footer

Pachet Conferinte Vindecare Somato-Emoțională

Procese de vindecare și echilibrare la nivel de organe

Vindecare Somato-Emotională

Pachet de conferințe înregistrate

500.00 lei

Durată

5 ore

Teorie

Preț Pachet

500 RON
Informația oferită în cele 4 sesiuni este distinctă, acoperind mai multe paliere de înțelegere și de lucru cu sine. Este prezentată relația dintre modul în care ne înscriem realitatea, clipă de clipă, modul cum creăm programările și mecanismele prin care aceste programări influențează funcționarea corpului fizic, la nivel celular, de țesut, de organ, de sistem.

Acest pachet include 4 sesiuni prezentate in cadrul a 2 conferințe, susținute în Iasi și Bucuresti, în total 5 ore.

Orice act de creație pe care îl fac, 24 de ore din 24 de ore, mă face să înregistrez în timp real o realitate internă.

Acea realitate internă devine realitate de câmp, acea realitate de câmp devine mediu de programare, iar acel mediu de programare devine o cauzalitate care crează un efect în viitor.

Majoritatea programelor, conflictelor, durerilor și suferințelor pe care noi le trăim sunt datorate modului în care noi ne poziționăm în raport cu noi, cu ceilalți, cu planul de creație și cu Dumnezeul Adevărat.

Cea mai strânsă relație pe care o avem este cea dintre noi și noi. 24 de ore din 24 de ore le petreci cu tine și modul în care stai cu tine este modul în care culegi rezultatele mâine. Modul în care tu te calibrezi în interior este modul în care tu ești în exterior.

Dacă noi avem o relație noi cu noi bună, în momentul acela totul în jurul nostru se petrece optim. Când setarea dintre noi și noi nu este una bună, ai tot felul de modele prin care te anulezi, te critici, te judeci, nici nu apuci să te întâlnești cu ceilalți că tu știi deja că ei te critică. Nici nu apucă să îți spună ceilalți ceva că tu deja te-ai anulat și în felul ăsta ne tăiem singuri legăturile cu realitatea și cu ce am putea să trăim.

Așa cum în relația dintre mine și mine am relații de interacțiune, așa și în relația cu ceilalți, pot să mă duc să interacționez cu ceilalți în afara mea sau pot să mă duc să interacționez cu ceilalți cu imaginea lor din interiorul meu. Este vreo diferență pentru subconștientul meu? Nu. El înscrie imaginea realității mele.

Imaginea realității mele este modelul pe care eu îl înscriu în interior. Tot ceea ce eu înscriu în interiorul meu ca dialog reprezintă fundament de programare care mă va face să mă comport într-un anumit fel. Dacă eu îmi zic continuu: nu mă iubește, nu mă iubește, nu mă iubește, în momentul în care mă întâlnesc pentru prima dată cu el îi spun: Tu nu mă iubești. De ce? Pentru că m-am autohipnotizat. Te hipnotizezi singur ca o realitate este adevărată și când te duci în raport cu un mediu, deja știi că acel mediu este exact cum l-ai programat să fie.

Toate programările înscrise și menținute de-a lungul timpului au efecte asupra funcționării corpului fizic, ajungând în timp la somatizări și probleme de sănătate.

Scopul Conferinței este de a înțelege:

  • cum ne înscriem realitatea clipă de clipă și cum ne creăm programările,
  • care este impactul și influența acestor programări asupra modului de funcționare la nivel fizic, vital, emoțional, mental,
  • care sunt pașii prin care putem să intrăm în contact cu realitatea fiecărui organ, a fiecărei părți a corpului pentru a realiza procese de vindecare și echilibrare.
Înregistrăm un salt calitativ imens din punct de vedere al stării interioare la nivel emoțional, mental, vital și fizic.

Eliberăm cantități enorme de suferințe și dureri pe care le-am purtat în interiorul nostru pe parcursul vieții, pe care le-am înscris în viața aceasta, în alte vieți și preluate din câmpul transgenerațional.

Detalii organizatorice

După efectuarea plății, vei găsi înregistrările imediat în contul tău de pe site. Accesul la ele este nelimitat.

”Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început, dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.

Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni, însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.”

Andrada

„Mulțumesc din suflet pentru tot ce am creat și tot ce am primit, în acest spatiu minunat în care am simțit pe deplin sentimentul de Acasă și Împreună, sub îndrumarea înțeleaptă a lui Alexandru.

Experiența a fost magică, sufletul meu de abia așteaptă următoarea întâlnire.”

Mariana

alexandru-antonie-produse-online
Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Te invităm să ne conectăm într-un spațiu de iubire!

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

Alexandru Antonie

Go to Top