Skip to content Skip to footer

SEMINAR ONLINE

Vindecarea programelor transgeneraționale

Durată

5 ore

Teorie și practică

sesiuni de teorie și practică

Preț

500 RON

UN PROCES DE ECHILIBRARE A PROGRAMELOR PE CARE LE-AM ÎNSCRIS ÎN CÂMPUL ENERGETIC

Vindecarea programelor transgeneraționale

Reprezintă conectarea la momentele cu mare încărcătură energetică, transformarea acelei energii prin repoziționare perceptuală. Călătoria prin viață poate să fie Conștientă sau în afara spațiului de Conștiență. Indiferent de natura ei, călătoria care ne-a adus în punctul în care ne aflăm în acest moment poate fi reprezentată printr-o multitudine de trăiri care se află stocate în câmpul nostru informațional.

O conferință intensivă de 5 ore care se bazează pe metoda Timeline Healing Processes, în care veți conștientiza care sunt programele pe care subconștientul le depozitează și care vă creează destinul.

În măsura în care simțiți că sunteți pregătiți să conștientizați care sunt programele pe care subconștientul le depozitează și care vă creează destinul, vă aștept cu drag să vă alăturați.

Aceste exerciții le puteți aplica ulterior în lucrul cu sine sau în lucrul cu clienții dumneavoastră, în măsura în care facilitați procese de vindecare. Este o conferință de practică de curățare la nivel de câmpuri în care vom face procese de curățare și armonizare de câmpuri.

Prin exercițiile făcute, realizați care sunt programele pe care subconștientul le rulează în raport cu femininul și masculinul, trecutul și viitorul, sus (rai) și jos (iad).

Identificarea programelor

Identificarea programelor care se găsesc în corpul suflet și armonizarea aspectelor care sunt în afara Legității Iubirii. În momentul în care conștientizați poziția în care stați, programele care rulează și care vă mențin în poziția realității perceptuale pe care o ocupați, conștientizați care este motivul pentru care faceți sau nu faceți anumite lucruri în viața voastră. Realizați care sunt ancorele voastre negative și pozitive.

Pe măsură ce realizați care este poziția voastră în raport cu voi, cu ceilalți (întrupați și destrupați), planul de creație și Dumnezeul Adevărat (Divinul), realizați ce vă ține în locul unde stați și care este motivul pentru care, deși doriți să atingeți anumite obiective în viața voastră de cuplu, de familie, socială, financiară etc, acele obiective nu se întâmplă și mai mult, se întâmplă exact opusul sau ceva ce nu vă doriți.

Este ca și cum facem o poză a realității în care ne găsim, identificăm programele și învățăm câteva tehnici prin care putem depăși obstacolele interne și externe, la nivel perceptual. Realizăm că prin gând, vorbă, faptă și radianță din inimă suntem cei care cocrează cu Dumnezeu Adevărat în sensul Legității sau în sens opus Legității Iubirii.

Prin procesele de lucru vom aborda programele care sunt active la nivel inter și transgenerațional, programe care se regăsesc și în corpul nostru suflet. Vom invita străbunii și urmașii noștri pe ambele linii pentru a aduce echilibru în liniile lor de familie și între liniile mamei și tatălui care lucrează în noi.

Alinierea în iubire cu câmpurile de familie ne permite să avem acces la toate programele din cele două linii. În calitate de reprezentanți ai celor două linii, prin procesări sistemice, veți armoniza aspectele care sunt în afara Legității Iubirii.

Vom ințelege spațiul în care ființăm, programele care sunt active și inactive în câmpurile noastre și cum ne putem elibera de viitorul predestinat de suma programelor active din câmp.

Pe măsură ce explorăm programele din câmp, aducem la suprafață istorii translife, istorii din prezentul sau viitorul acestei vieți în care ne aflăm acum. Pe măsură ce ne echilibrăm cu evenimentele pe care le-am înscris perceptual până în 2023 și din 2023 și până la finalul acestei întrupări, ne dăm voie să aducem la suprafață istorii translife asociate vieților anterioare sau viitoare acestei vieți.

Vom înțelege cele două căi, Calea Creștină care vorbește despre o singură întrupare, o singură viață în care înveți să aplici Legea Iubirii, exemplul pe care l-a lăsat Iisus prin prezența și lucrarea Sa pe Pământ și alte căi care vorbesc despre mai multe vieți, mai multe întrupări, adică mai multe șanse care ți se acordă continuu pe măsură ce în aceste vieți nu ai reușit să te aliniezi cu Legea Iubirii, astfel încât este nevoie să mai încerci.

Realizăm ca avem o întrupare sau mai multe, în funcție de noi și doar de noi.

Vom lucra asupra programărilor de câmp de tipul: blesteme, farmece, vrăji, magie, vrăjitorie, legăminte, jurăminte, promisiuni făcute în raport cu noi sau în raport cu ceilalți sau cum sunt numite în tradiția populară sau în tradițiile spirituale. 

Vom face procese de eliberare a străbunilor care au rămas blocați în câmp.

Vom face procese de eliberare a copiilor avortați din această viață, de pe liniile transgeneraționale și din viețile anterioare.

Pe măsură ce avansăm în înțelegerea spațiului în care ființăm, a programelor care sunt active și inactive, înțelegem că noi suntem cei care putem să ne schimbăm destinul.

Învățăm câteva procese care, odată aplicate, ne permit să ne eliberăm din viitorul implacabil predestinat de suma programelor active în câmp și de trecutul în care părți din sufletul nostru din această viață sau vieți anterioare sau viitoare acestei vieți au rămas blocate, înghețate etc. Prin procesul de lucru cu Abundența ne oferim un nou început în relația cu tot ce înseamnă pentru noi Abundența.

CEA MAI PUTERNICĂ METODĂ DE TRANSFORMARE PERSONALĂ

Vindecarea Programelor din Câmp

Programul include:

  • Sesiune de teorie
  • Sesiune de meditație ghidată

Programul se adresează:

 
  • celor care doresc să lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința.

Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început, dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.
Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.

Elena Onu, Anglia

Mai multe detalii

După achiziționarea conferinței, ai acces imediat și nelimitat la ea în contul tău din site și o poți viziona pe orice device (laptop, tableta, telefon). Conferința durează 5:30 ore.

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare Somato-Emoțională prin Regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Te invităm să ne conectăm într-un spațiu de iubire!

„Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.”

Alexandru Antonie

Go to Top