Skip to content Skip to footer

CONFERINȚĂ ONLINE

Vindecarea programelor din câmp

Durată

5:30 ore

Teorie și practică

sesiuni de teorie și practică

Preț

500 RON

UN PROCES DE ECHILIBRARE A PROGRAMELOR PE CARE LE-AM ÎNSCRIS ÎN CÂMPUL ENERGETIC

Vindecarea Programelor din Câmp

Reprezintă conectarea la momentele cu mare încărcătură energetică, transformarea acelei energii prin repoziționare perceptuală. Călătoria prin viață poate să fie Conștientă sau în afara spațiului de Conștiență. Indiferent de natura ei, călătoria care ne-a adus în punctul în care ne aflăm în acest moment poate fi reprezentată printr-o multitudine de trăiri care se află stocate în câmpul nostru informațional.

Conferința “Vindecarea Programelor din Câmp” ne oferă o imagine de ansamblu despre modalitățile prin care putem face curățenie în câmpurile noastre, câmpurile părinților noștri, ale copiilor noștri, în câmpurile liniilor noastre genealogice, pentru a obține armonie în iubire la nivelul vieții personale.

Omul este format din mai multe structuri energetice, specializate, care au roluri și funcții distincte, numite corpuri.  Fiecare corp energetic funcționează pe o anumita bandă vibrațională.  În acea bandă vibrațională, specifică fiecărui corp energetic, au loc interacțiuni între structurile de câmp ale unei ființe cu ale unei alte ființe. Aceste interacțiuni creează o serie de legături între acele ființe, pe nivelul vibrațional al corpului analizat.

Programările de câmpuri reprezintă suma tuturor programelor, interacțiunilor care se creează între o ființă și ea însăși, între o ființă și altă ființă, între o ființă și aspectele materiale care țin de spațiu. Interacțiunea are loc pe banda specifică a corpurilor la nivelul cărora interacționează.

Vindecarea Programelor din Câmp

“Vindecarea Programelor din Câmp” înseamnă să identificăm care sunt tipurile de interacțiuni care au loc pe o banda energetică pe care ființăm printr-un corp specific, să le aducem la nivel conștient și, indiferent de natura dinamicilor, indiferent ce creează în raport cu mine însumi, ceilalți – întrupați sau destrupați, planul de creație și Dumnezeu – să aducem, pas cu pas, totul în Iubire și Pace!

Pe măsură ce avansăm în înțelegerea spațiului în care ființăm, a programelor care sunt active și inactive, înțelegem că noi suntem cei care putem să ne schimbăm destinul. Aflăm despre acele procese care, odată aplicate, ne permit să ne eliberăm din viitorul implacabil predestinat de suma programelor active în câmp și de trecutul în care părți din sufletul nostru din această viață au rămas blocate.

Diferența dintre un om care are totul și unul care nu are nimic constă în programele care sunt înscrise în câmpul de conștiință și care nu pot fi șterse decât în momentul în care omul ajunge la un nivel mai înalt decât cel la care a fost înscris programul, în așa fel încât noua energie să suprascrie vechiul program. Atunci când ștergi programele, totul în viața ta se echilibrează și se așează conform cu noua ta înțelegere.

În momentul în care ai o energie nouă cu o anumită valoare numerică – vei atrage din mediul exterior aspectele materiale corespunzătoare cu holograma exactă a noii structuri energetice din tine. Dacă ai 300 sau 3000 sau milioane de programe care au fost sădite în câmpul tău de conștiință prin prisma experienței de viață a familiei, prin viziunea lor de a vedea lumea, prin convingerile și credințele lor, acele programe conlucrează și atrag experiențe cu valori numerice similare. Aceste pre-programări ajung să îți controleze viața în așa măsură încât niciodată nu vei ajunge să faci lucrurile pe care ți le dorești pentru că tot timpul trebuie să închizi bucle energetice din spate.

CEA MAI PUTERNICĂ METODĂ DE TRANSFORMARE PERSONALĂ

Vindecarea Programelor din Câmp

Programul include:

  • Sesiune de teorie
  • Sesiune de meditație ghidată

Programul se adresează:

 
  • celor care doresc sa lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam si la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința.

Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.
Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.

Elena Onu, Anglia

Mai multe detalii

După achiziționarea conferinței, ai acces imediat și nelimitat la ea în contul tău din site și o poți viziona pe orice device (laptop, tableta, telefon). Conferința durează 5:30 ore.

Alexandru Antonie

Trainer si Facilitator de proces

Terapeut si Coach

Fondatorul Programului de formare in coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emotionala prin regresii in vieti anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personala, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferinte si seminarii in sala si online, mii de participanti

Sedinte unu-la-unu cu mii de oameni din tara si din strainatate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferinte, tabere si emisiuni TV.

„Fiecare client pe care l-am asistat in procesul de vindecare si care a dorit sa se elibereze de limitari, conditionari si traume ce-l impiedicau sa se iubeasca si sa iubeasca, a inceput sa-si manifeste propria esenta, Iubirea.”

Alexandru Antonie

Go to Top