Skip to content Skip to footer

CONFERINȚĂ ONLINE

Vindecare transgenerațională

Durată

5:30 ore

Teorie și practică

sesiuni de teorie și practică

Preț

500 RON

Obiectivul conferinței

 

Vindecarea transgenerațională este o metodă foarte profundă prin care călătorim în trecut și în viitor, în viața noastră și a străbunilor noștri din trecut și a urmașilor noștri din viitor, pentru a armoniza dinamici de câmp care stau la baza realității noastre de ființare.

Vindecarea intergenerațională este vindecarea generațiilor care se cunosc, iar vindecarea transgenerațională este vindecarea generațiilor îndepărtate, a celor care nu mai sunt în viață.

Moștenirea intergenerațională se face în mod direct, conștient, și reprezintă partea văzută a icebergului, iar moștenirea transgenerațională se referă la tot ceea ce este păstrat secret, ascuns, nespus, neștiut, neformulat și care, cu cât este mai ascuns, cu atât este mai activ în subconștientul familiei.

Toate aceste suferințe ascunse, neformulate, rămân active în câmpul nostru de familie și sunt resimțite în mod confuz, fiind exprimate de-a lungul vieții prin suferințe pe care nu ni le putem explica: tristeți, stări de anxietate, fobii, frici, regrete, vinovății…

Ceea ce traversează generațiile fără să fi fost rezolvat, integrat, asumat, iertat, vindecat sau echilibrat rămâne activ în câmpurile noastre subtile.

Traumele trăite de strămoșii noștri, cărora nu li s-a dat un sens sau un sfârșit prin închiderea lor, chiar și simbolic, reapar pe durata mai multor generații sub diverse forme, de la cele mai simple până la cele mai tragice, afectând viața și destinul nostru în mod repetat.

Prin procesele de lucru, vom aborda programele care sunt active la nivel transgenerațional, programe care se regăsesc și în corpul nostru suflet.

Vom face curățenie în câmpurile noastre, ale părinților și copiilor noștri, în câmpurile liniilor noastre genealogice, pentru a obține o armonie în iubire la nivelul vieții personale.

Suntem cu toții prezențe de lumină și iubire care, în momentul întrupării, luăm haina transgenerațională ca un costum de scafandru, intrăm în costum, tragem fermoarul și trăim în interiorul acestui costum.

De aici, atragem realități conforme cu amprentele și înscrierile care există la nivelul câmpului transgenerațional. Ai în interior linia mamei și linia tatălui. Mama și tata sunt doar doi reprezentanți care și ei sunt prezențe de lumină și iubire care se află în puncte nodale, ca și tine.

Tu ai acces la liniile lor care sunt o descărcare de informație din generație în generație. Ei sunt doar reprezentanți de câmp, sunt doar persoane care și ele duc în spate bagajele pe care le-au moștenit. Cele două identități care reflectă liniile mamei și tatălui sunt ca două avataruri pe care tu le-ai îmbrăcat.

Până când nu te desprinzi de ele și nu ieși din poziția de a fi copilul mamei și al tatălui, nu poți să devii copilul iubirii care ești cu adevărat.

 

Ca să poți să schimbi destinul, ai nevoie să iubești programele care îți formează structura.

Dacă nu, într-un mod similar, manifești la nivel de destin identitatea mamei sau a tatălui sau a vreunui bunic sau bunică, depinde cu cine creezi oglindirea cea mai puternică.

Sunt multe situații în care îi respingi pe mama și pe tata mai mult decât pe ceilalți oameni.

Îi accepți pe ceilalți și îi lași să vină mai aproape decât îi lași pe cei din familia ta, pentru că în prezența familiei trăiești cele mai adânci agonii, cele mai profunde tristeți, pentru că ei oglindesc în mod fidel imaginea costumului.

Ai nevoie să te desprinzi din identitatea asta, de costumul de scafandru, ca să poți să te descoperi pe tine.

Ca să ajungi în relație cu tine, ai nevoie să te iubești, adică să iubești toate părțile din tine care sunt reprezentate de tot ceea ce până acum ai considerat că ești tu, adică identitățile construite pe linia mamei și a tatălui.

Această conferință este pentru tine dacă:

Ceva ne împinge să ’’apărăm’’ familia și modelul ei de viață și de gândire, chiar dacă este greșit sau neconform cu propriile noastre repere.

Uneori, în semn de revoltă, vom face contrariul a ceea ce ar fi făcut cei din familia noastră, însă asta nu înseamnă că ieșim din bucla trecutului.

A te elibera de influența de familie nu înseamnă a te separa de ea, ci a schimba programările de la nivelul câmpurilor subtile.

Prin procese specifice, poți suprascrie toată informația de la nivelul subconștientului de familie, poți elibera, vindeca și echilibra orice dinamici dureroase și îi poți ’’dezlega’’ pe străbuni din legăturile invizibile create de acele traume nevindecate.

Programul include:

  • Sesiune de prezentare teoretică 1
  • Sesiune de prezentare teoretică 2
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri
  • Sesiune de meditație ghidată

Programul se adresează:

  • celor care doresc sa lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința.

Detalii organizatorice

 

După achiziționarea conferinței, ai acces imediat și nelimitat la ea în contul tău din site și o poți viziona pe orice device (laptop, tableta, telefon). Conferința durează 5:30 ore.

 

”Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început, dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.

Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni, însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.”

Andrada

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Go to Top