Skip to content Skip to footer

CONFERINȚĂ ONLINE

Eliberarea copiilor avortați din linia de familie

Durată

5:30 ore

Teorie și practică

sesiuni de teorie și practică

Preț

500 RON

 

Eliberarea copiilor avortați este una din cheile de eliberare personală, este un pas extrem de important în eliberarea durerii și suferinței din câmpul de familie.

 

Când vorbim despre vindecarea programelor din câmpul de familie sau despre echilibrarea energetică la nivel de câmp de familie, la nivelul câmpului transgenerațional, avem în vedere unul dintre cele mai importante subiecte: Eliberarea copiilor avortați și vindecarea traumelor înscrise în momentul în care sunt înregistrate avorturile.

 

Pe fiecare linie genealogică există reprezentanți care înscriu traume profunde în momentul în care înregistrează avorturi.

 • Fie că vorbim de avorturi ca soluții pentru a ieși din anumite situații grele din punct de vedere emoțional;
 • Fie că vorbim de avorturi spontane, prin pierderea unei sarcini;
 • Fie că vorbim de nașterea unor corpuri care nu pot fi ocupate de către sufletele coborâte la întrupare, în fiecare caz sunt înregistrate dureri și suferințe emoționale.

Motivul pentru care se alege avortul se bazează pe cauze multiple, pe suferințe diverse, pe modele și tipare de manifestare emoțională ce se formează la nivel de suflet ca model transgenerațional.

Este nevoie să înțelegem că avortul reprezintă acea soluție de ieșire din impasul care se crează la nivel emoțional, acea soluție care rezolvă o situație conflictuală de natură mentală, de natură emoțională, de natură spirituală.

Indiferent de situația conflictuală, avortul este soluția de iesire. Este soluția prin care se împiedică un viitor să se desfășoare, se împiedică dezvoltarea unui conflict care se manifestă deja la nivel de suflet.

Atunci când avortul este soluția, în spatele acestei decizii găsim dinamici emoționale extrem de profunde, găsim suferințe și frici care se bazează pe realități perceptuale înscrise de cei doi reprezentanți.

Suferința familiei biologice este extrem de importantă la nivel de perpetuare a traumei. În multe situații, decizia avortului este soluția de ieșire dintr-un impas de familie transgenerațională. Este ca și cum familia alege soarta existenței corpului viitorului urmaș. Familia alege pentru mama și pentru tatăl biologic.

Și când familia alege, în măsura în care există un conflict între ceea ce părinții biologici – la nivel de suflet – doresc și alegerea familiei transgeneraționale, realizăm înscrierea de conflicte majore între membrii aceleiași familii transgeneraționale, cu urmări extrem de profunde datorită sentimentelor de respingere dintre reprezentanți, sentimente de autoanulare sau lipsă de valoare de sine, lipsă de putere de decizie care se înscriu în câmp prin aplicarea acestei decizii de familie.

Conflictul părinților poate fi major în momentul în care prin decizia avortului se încalcă valori profunde la nivel de cultură de familie, la nivel de cultură socială, la nivel de credințe, la nivel de aspirații sufletești.

Este nevoie să înțelegem că respingerea prezenței în viața lor a corpului copilului, a sufletului prezenței care a coborât la întrupare, pregătit să preia viitorul corp, prin actul de separare se creează un câmp de forță negativă care înconjoară sufletul coborât. Este ca și cum sufletul copilului este înconjurat de un câmp de forță, de respingere, de durere, de suferință, o cameră perceptuală întunecată, ca o temniță, în care rămâne blocat.

Și sufletul coborât la întrupare rămâne captiv în câmpul de familie, atașat în câmpul mamei, până când mama este pregatită să depășească acest conflict puternic pe care îl trăiește, motivul alegerii de a parcurge procesul avortului.

În cele mai multe cazuri, copiii se mută prin câmp pe urmași, pe viitorii copii din câmpul de familie. Astfel, băieți sau fete, urmași ai liniei transgeneraționale, ajung să găzduiască în câmp unul sau mai mulți copii avortați, surse de continuă durere și suferință emanată prin trăirea acestor suflete captive în spații perceptuale de durere care emit continuu realitatea spațiului emoțional în care au rămas blocați.

Suferința sufletului, venită din singurătatea în care trăiește, respins fiind de cei care l-au chemat, înconjurat de durerea și suferința mamei, încojurat fiind de durerea și suferința tatălui, este emanată continuu în câmpul comun.

Este ca și cum sufletul este legat la câmpul mamei și la câmpul tatălui, trăind continuu starea energetică, starea emoțională a câmpului cu care sunt înconjurați, a spațiului în care sunt magnetizați.

Aceste temnițe energetice rămân în interiorul câmpului mamei sau urmașilor care îi poartă în câmp, precum niște găuri negre care absorb continuu energie cu care să susțină câmpul întunecat de suferință pe care îl creează continuu.

Realizăm astfel că mama sau urmașii purtători ai copilului sau copiilor avortați consumă continuu energia vitală pentru a susține realitatea spațiului de creație în care sunt copiii blocați.

Toată această energie consumată doar pentru a menține acea suferință în câmp generează o lipsă de energie, o devitalizare tot mai mare în zonele de câmp unde sunt localizați copiii.

În multe din cazuri, în zonele de devitalizare se înregistrează sensibilități energetice majore care generează manifestarea unor boli grave la nivel celular.

În  multe cazuri, persoanele purtătoare pot manifesta în zonele de localizare a copiilor avortați cancere sau alte forme de boli autoimune.

 

Starea generală a celui care poartă în câmp copii avortați este o imagine a tuturor suferințelor în care trăiesc perceptual aceste suflete blocate.

Se înregistrează astfel suferințe profunde precum:

 • tristețe;
 • sentiment de singurătate;
 • teamă;
 • lipsa de dorință de a mai trăi;
 • teama de viitor;
 • sentimente de respingere și de abandon;
 • sentimente de lipsă de valoare;
 • sentiment că nu sunt văzuți sau că nu merită să fie văzuți;
 • furie, etc.;
 • emoții care sunt generatoare de stări de depresie sau anxietate.
 
Prin eliberarea copiilor avortați, toate acele emoții de durere, de suferință, toate acele variații emoționale negative sunt înlăturate, ca și cum nu au existat niciodată
 

În cele mai multe din cazuri, prin eliberarea copiilor avortați din câmpul de familie se înregistrează o creștere rapidă a vitalității, o stabilizare a sistemului imunitar, o regenerare celulară rapidă care face ca multe boli precum cancerul sau boli autoimune să dispară, ca și cum nu au fost niciodată.

Astfel, apare o stare de ușurare, de eliberare, o liniște interioară care nu exista înainte, un sentiment de pace și iubire care crește ca intensitate pe măsură ce câmpurile se eliberează de ultimele influențe emoționale, energetice a prezenței anterioare din câmp a sufletului eliberat.

Eliberarea copiilor avortați din câmpul transgenerațional permite urmașilor noștri să preia un câmp liber de generatoare continue de suferință, de găuri negre care absorb continuu energia de viață pentru a putea susține trăirea conflictuală care a fost cauza alegerii avortului.

Eliberarea copiilor avortați este responsabilitatea noastră față de noi și de copiii noștri, pentru a ne oferi șansa să putem trăi starea de iubire. Este cadoul nostru pentru noi și pentru toți cei care fac parte din linia transgenerațională.

Este nevoie să înțelegem că în fiecare minut, milioane de copii sunt avortați la nivelul planetar.
 

Eliberarea copiilor avortați reprezintă responsabilitatea noastră față de câmpul planetar, față de sufletele care au fost chemate la întrupare și apoi li s-a respins dreptul de manifestare în corpul fizic.

Este responsabilitatea noastră față de aceste suflete pline de iubire care au coborât de Acasă pentru a se uni în lucrarea de suflet alături de noi și care prin alegerile noastre sau ale familiei transgeneraționale au rămas blocați în câmpul de suferință, fără posibilitatea de a se putea întoarce, condamnați să rămână izolați într-un spatiu în care nu sunt văzuți. nu sunt simțiți, în care nu sunt auziți, nu sunt doriți, în care trăiesc continuu starea de respingere și de singurătate.

 

Este responsabilitatea noastră de a-i elibera pentru ca să se întoarcă din nou Acasă!

Este responsabilitatea noastră față de Iubire!

Mai multe detalii

După achiziționarea conferinței, ai acces imediat și nelimitat la ea în contul tău din site și o poți viziona pe orice device (laptop, tableta, telefon). Conferința durează 5:30 ore.

Alexandru Antonie

Trainer și Facilitator de proces

Terapeut și Coach

Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți

Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.

Fiecare client pe care l-am asistat în procesul de vindecare și care a dorit să se elibereze de limitări, condiționări și traume ce-l împiedicau să se iubească și să iubească, a început să-și manifeste propria esență, Iubirea.

Alexandru Antonie

Go to Top