Skip to content Skip to footer

CONFERINȚĂ ONLINE

Creșterea Stimei de Sine și Atingerea Obiectivelor prin Tehnica Pozițiilor Perceptuale

Durată

5 ore

Teorie și practică

sesiuni de teorie și practică

Preț

500 RON

CONFERINȚA ONLINE

Creșterea Stimei de Sine și Atingerea Obiectivelor prin Tehnica Pozițiilor Perceptuale

Conștiința integrată a unui om este sinteza a 4600 de calități, care au fost identificate ca și componente existențiale ale psihicului uman. Noi în general folosim doar jumătate din acestea, cealaltă jumătate le-am uitat voit sau programat, pentru a permite menținerea viziunii noastre asupra realității.

 

Stima de sine reprezintă modul în care te percepi, modul în care te poziționezi în raport cu tine, la nivel interior și la nivel exterior. Prin natura noastră umană căutăm continuu să atingem obiective prin care să acoperim acele nevoi din interiorul nostru sau din afara noastră. Între stima de sine și atingerea obiectivelor, indiferent de natura lor, există o legătură profundă, o legatură care este condiționată de natura programării noastre.

Filtrele de programare, filtre care izolează conștiența noastră de spațiul extern, ne permit să nuanțăm realitatea internă și externă. Este ca și cum privim realitatea din jurul nostru cu ochii programelor care rulează în câmpul nostru. Și modul în care noi privim realitatea este unic, pentru fiecare dintre noi.

Obiectivul conferinței

Modul în care filtrele “văd”, “simt”, “percep” realitatea este modul în care noi ne vom poziționa în raport cu ea. Diferența constă în tipul de filtre care rulează, pe care le menținem vii, motiv pentru care realitatea noastră perceptuală este continuu aceeași sau are mici variații de stare.

În călătoria noastră prin viață atingem obiective mai mari sau mai mici, înaintând pe structura nevoilor din realitatea noastră. Cu cât urc pe scara nevoilor, cu atât satisfac expresii mai fine ale identității mele personale. Cu cât satisfac mai multe nevoi, cu atât nivelul de împlinire este mai mare, nivelul stimei de sine este mai înalt. Cel puțin aceasta este logica noastră normală.

În realitate, lucrurile sunt diferite, structurile de câmp acționează diferit, motiv pentru care este nevoie să privim realitatea noastră perceptuală din altă poziție.

Conștiința integrată a unui om este sinteza a 4600 de calități, care au fost identificate ca și componente existențiale ale psihicului uman.

În mijlocul acestor aspecte existențiale noi ne dezvoltăm, satisfăcând curba nevoilor umane, de la relația cu mediul către zona noastră identitară cea mai înaltă, în care satisfacem ceea ce se numește misiunea noastră.

Pe măsură ce parcurgem călătoria satisfacerii nevoilor noastre prin intermediul obiectivelor noastre, ne definim pas cu pas, devenim mai mult, prin extindere sau restrângere perceptuală, dezvoltând astfel stima de sine.

Este foarte important să înțelegem că imaginea de sine reprezintă o componentă extrem de importantă în structura stimei de sine.

Noi satisfacem 7 aspecte de manifestare prin intermediul cărora ne desfășurăm viața de zi cu zi, astfel:

 • aspectul existențial spiritual;
 • aspectul existențial mental;
 • aspectul existențial social;
 • aspectul existențial vocațional;
 • aspectul existențial fizic;
 • aspectul existențial familiar;
 • aspectul existențial financiar.
 

Ce înseamnă Creșterea Stimei de Sine și Atingerea Obiectivelor prin Tehnica Pozițiilor Perceptuale

Este o conferință de tip seminar în care primiți o suită de pași logici, studiați științific, prin care:

 • să vă echilibrați aspecte emoționale;
 • să ștergeți filtre prin echilibrare;
 • să eliberați energie blocată la nivel de programe polare;
 • să înțelegeți ce aveți de lucrat și cum să lucrați cu orice aspect al vieții personale pentru a ajunge acolo unde vă doriți, pas cu pas.

Creșterea Stimei de Sine și Atingerea Obiectivelor prin Tehnică Pozițiilor Perceptuale

Din perspectiva mea, este cea mai importantă unealtă cu care să lucrăm cu noi pentru a zbura din locul în care stăm către cea mai înaltă expresie a identității noastre, acea identitate care ne permite să ne atingem misiunea noastră, motivul întrupării noastre.

 

Programul include:

 

 • Sesiune de teorie
 • Sesiune de meditație ghidată

Programul se adresează:

 
 • celor care doresc sa lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face aceasta minunata lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința.

 

Este cale lungă să îmi amintesc de unde am început dar sunt fericită unde am ajuns. Schimbările au venit pe toate palierele vieții mele.
Alexandru Antonie nu este doar formator, este magician, știe să facă minuni însoțindu-ne în cea mai importantă călătorie, spre noi înșine.

Elena Onu, Anglia

 

Mai multe detalii

După achiziționarea conferinței, ai acces imediat și nelimitat la ea în contul tău din site și o poți viziona pe orice device (laptop, tableta, telefon). Conferința durează 5 ore.

Alexandru Antonie

Trainer si Facilitator de proces

Terapeut si Coach

Fondatorul Programului de formare in coaching “Evolution Coaching System”

Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emotionala prin regresii in vieti anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”

Tabere de dezvoltare personala, program intens de lucru cu sine de 8 zile

Conferinte si seminarii in sala si online, mii de participanti

Sedinte unu-la-unu cu mii de oameni din tara si din strainatate

Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferinte, tabere si emisiuni TV.

Te invităm să ne conectăm într-un spațiu de iubire!

„Fiecare client pe care l-am asistat in procesul de vindecare si care a dorit sa se elibereze de limitari, conditionari si traume ce-l impiedicau sa se iubeasca si sa iubeasca, a inceput sa-si manifeste propria esenta, Iubirea.”

Alexandru Antonie

Go to Top