Skip to content Skip to footer

Conectarea la mintea extinsa

Orice ieșire din zona ta de percepție asupra celorlalți și asupra lumii este conectarea la mintea extinsă. Cu fiecare extindere a câmpului de conștiință te conectezi la o minte mai extinsă sau la o conștiență mai largă. De fiecare dată când devii mai conștient alegi să te conectezi mai larg. Cu cât alegi să te conectezi la un spațiu mai larg, devii conștient de mai multe posibilități, de mai multe elemente cu care să interacționezi. Spațiul tău de conștiență crește. Fiecare pas te duce mai departe.

În momentul în care alegi să intri pe calea de extindere a conștiinței, nu faci altceva decât să alegi să te conectezi mai mult la tine și la ceilalți. Devii tot mai conștient de ceea ce simți în raport cu ceilalți și de ceea ce ceilalți devin conștienți în raport cu tine că îi percepi. Te conectezi la o conștiență mult mai largă care îți aduce foarte multă informație și înțelegere. Expresia cea mai înaltă de conștiență și de conștiință este să te conectezi cu Dumnezeu.

De fiecare dată când spui că lucrurile trebuie să fie într-un anume fel, tu setezi un paravan între tine și o posibilitate de extindere ulterioară. Este posibil să ai resurse să te duci până în cel mai îndeprătat punct din cosmos dar pentru că tu validezi ceea ce ai spus mai devreme, pentru că ții la ceea ce ai spus mai devreme – acea parte de Ego de care te atașezi – te ține într-o realitate redusă în raport cu capacitatea pe care o ai de a te extinde.

Scopul este să integrezi tot mai multă înțelegere și conștientizare. Problema măiestriei, a celor care se numesc maeștrii, profesori, este că ei se poziționează în raport cu o limită și își impun o limită. În momentul în care ești maestru nu poți să mai crești pentru că nu există o limită superioră. Din perspectiva mea, există doar doi maeștri, care sunt Unul într-Unul: este Dumnezeu care este maestrul suprem și Iisus care a venit să ne arate măiestria de a ajunge la Dumnezeu. De ce? – pentru că viața înseeamnă creștere în conștiință. Iar o creștere nu înseamnă numai să te duci în sus, ci să integrezi în interiorul tău întreaga creație.

Conectarea la mintea extinsă înseamnă conectarea la Dumnezeu, înseamnă conectarea la mintea care a creat totul, la Sursa primară care alimentează totul cu energie, care organizează, gestionează și structurează totul după principii și legi imuabile pe care cu toții avem datoria să le cunoaștem, să le respectăm și să le urmăm pentru a menține echilibrul și frumusețea creației. În mod intuitiv știm să ne conectăm la această minte care ne alimentează cu energie necesară vieții și o facem în fiecare noapte însă multiple forme de poluare (poluarea aerului, poluarea hranei, poluarea gandurilor, poluarea emoțiilor…) ne deconectează și ne deformează capacitatea naturală de a ne conecta pentru a ne încărca cu energie vitală. Acestea ne distrug receptorii cu care am fost înzestrați și ne transformă în roboți printr-o uniformizare a modului de a gândi și de a reacționa. Lupta cu gândurile și emoțiile negative, stimulii negativi la care suntem supuși zilnic și stresul indus ne afectează capacitatea de a ne conecta la mintea extinsă și ne consumă aportul de energie creatoare care ar trebui investit în direcția creșterii și dezvoltării noastre interioare. Acesta este și motivul pentru care ne simțim tot mai obosiți, tot mai stresați, tot mai irascibili și ușor, ușor incapabili de a ne mai gestiona resursele – fie că este vorba de energie, de timp, de emoții sau de bani. Consecințele acestei incapabilități de gestionare se reflectă în sănătatea și vitalitatea noastră și se concretizează prin boli sau chiar moarte, se reflectă în incapcitatea de a menține armonia în relațiile cu cei dragi și nu numai, se reflectă în incapacitatea de a menține un flux financiar sau uneori chiar standard minim de viață.

Ce înseamnă câmpuri extinse de conștiință

Conectarea la câmpuri extinse de conștiință se poate face prin extinderea câmpului de atentie de la nivelul existent pâna la nivelurile generative ale câmpurilor de conștiință colective si dincolo de ele. Prin mutarea atentiei, susținerea intenției de conectare cu câmpul extins generativ, prin armonizarea cu câmpul generativ are loc o adevarata creștere prin identificare cu totatiltatea expresiei de manifestare la care ne-am contectat. In cadrul celor 2 zile si jumatate vei învăța practici de conectare la câmpul de energie care te înconjoară, vom explora împreuna cum sa mentinem conectarea la câmpurile extinse, vom conștientiza împreuna modul în care câmpul perceptual se modifica imediat ce am ieșit din asa numita cușca perceptuală emotională care ne dictează modul în care traducem realitatea interioara si exterioara.

In cele 2 zile si jumatate explorăm propriile limitări perceptuale și, prin extindere si identificare, ajungem să întelegem că suntem si varianta noastră extinsă. Cu fiecare repetare a acestor procese de exprimare devenim mai profund și mai extins conectați la câmpurile generative de conștiință si conștiență. Aceste procese te vor conecta cu locul plin de resurse si inspirație care sa aduca vietii tale suflul de schimbare de care ai nevoie. Vei învăța să gândești dincolo de granițele gândirii liniare, vei găsi soluții și raspunsuri la problemele cu care te confrunți și vei identifica cauzalitatea tuturor experiențelor pe care le trăiești. Vei invăța să anticipezi și să-ți schimbi viitorul înțelegând Legile care stau la baza vieții si vei învăța să mergi împreună cu fluxul vieții si nu împotriva lui. Vei înțelege rolul destinului si contribuția ta la formarea lui iar conectarea la mintea extinsa îți va lărgi atât de mult perspectiva încât mintea ta va fi resetată conform cu dimensiunea de înțelegere pe care tocmai ai căpătat-o.

Leave a comment

0.0/5

Go to Top