Skip to content Skip to footer

Cine esti tu in povestea ta!

Povestea noastra este povestea unei seminte care s-a trezit la viata pe un sol, sau pe o apa, intr-o zona a Pamantului, in sanul unei familii, in pantecul unei mame (la nivel fizic, vital, emotional si mental) si in pantecul unui tata (la nivel vital, emotional si mental). Milioane de seminte plutesc pe deasupra Pamantului, asteptand linistite un pantec care sa le primeasca, sa le aduca la viata, sa le iubeasca, sa le ghideze pasii, sa devina la randul lor gazde pentru seminte mai tinere care se vor manifesta prin corpuri generate din fluidele de viata a semintelor inaintase.

Si vedem un camp imens de seminte, care traiesc unele impreunele cu altele, sau unele mai izolate fata de altele, de straluciri diferite, cu valori diferite, cu aspiratii diferite. Valuri de seminte coboara pe Pamant in fiecare zi a acestui spatiu de fiintare. Seminte noi vin, se fixeaza intr-o structura energo-informationala, genereaza un corp identic cu corpul semintei mama si samanta tata, si ies in lume.

Un Pamant acoperit cu seminte de toate marimile, de multe culori si care impartasesc trairea lor in multe limbi, diferite, exprimand aceeasi realitate fintiala, insasi existenta lor pe Pamant.

Si pe masura ce petrec mai mult timp pe Pamant, inconjurate de structurile energo-informationale ale campurilor fluidice din care si-au format corpurile, semintele uita de unde au venit si unde vor pleca dupa aceasta scurta sedere in corpuri specifice vietuirii pe Pamant.

Si stralucesc tot mai slab in mijlocul acestor panze energetice care ii impresoara, care le definesc forma. Si forma lor isi pierde din stralucire, se inchide la culoare. Si samanta invata ca este un om, ca trebuie sa manance, sa lucreze, sa viseze, sa-si infaptuiasca visele, sa doarma, sa munceasca, si multe alte actiuni si activitati care o tin ocupata cu aceasta realitate pe care o dezvolta pe suprafata Pamantului.

Si in fiecare zi face o noua calatorie in acest spatiu de creatie.

In fiecare zi manifesta actiuni, deprinde capabilitati, aptitudini, dupa modelul social al familiei de seminte care au devenit familii umane.

Si samanta priveste prin ochiul omului, acest vehicul energo-informational cu care se plimba, cu care experimenteaza, cu care vietuieste in cadrul spatiului de viata in care s-a intrupat.

Si samanta a uitat ca este o samanta, acum este un om.

Si omul are un nume. Un nume pe care altii l-au ales pentru ea, parintii ei, si traieste numindu-se dupa cum a fost numita, uitand numele ei de samanta, uitand de spatiul din care a venit, uitand de spatiul in care va pleca dupa ce perioada de experienta planetara se termina.

Si oamenii se privesc unii pe altii, se compara unii pe altii, se analizeaza unii pe altii, se imbratiseaza sau se atrag unii pe altii, se razboiesc sau se resping unii pe altii, dupa cum le este obiceiul pe care l-au invatat prin prisma familiei in care s-au nascut, prin prisma corpurilor energo-informationale, transgenerationale pe care le-au primit ca si vehicol.

Si oamenii sunt diferiti unii de altii, asa cum semintele sunt diferite unele de altele.

Acelasi potential de manifestare si totusi au o linie de viata diferita, au experiente de viata diferite, au posibilitati de accedere catre resurse interne al campului lor si resurse externe campului lor, diferite.

Si oamenii se dezvolta impreuna si separat si formeaza unitati umane, familii sociale prin care isi manifesta identitatea de grup, porniri ale identitatii lor interioare.

Si realizeaza, pe masura ce traiesc, ca nu samanta traieste, nu samanta alege drumul, ca omul traieste prin prisma unitatii de grup transgenerationale pe care o formeaza. Realizeaza ca samanta este precum un reactor atomo-nuclear, o baterie, care alimenteaza un vehicul energo-informational, de carne, programat cu mii de programe pe care le-a preluat de la familia lor genealogica, care la randul lor le-au luat de la familia lor genealogica, care mai departe le-au luat…pas cu pas….de la primii oameni care au vietuit si care au format primul raspuns logic, rational sau irational in raport cu spatiul de creatie.

Si un om se trezeste, si realizam ca nu omul se trezeste ci omul devine constient de unitatea atomo-nucleara din interiorul lui, de samanta care este adevarata sa identitate. Si omul se studiaza pe sine si se intreaba: de unde vine toata aceasta energie care curge prin el, de unde vine toata inspiratia, de unde vin toate formele de vointa cu care este inzestrat corpul sau uman?

Si zi de zi, an de an, omul repeta cuvinte, transmite energie, ca sa inteleaga cum functioneaza el, cum functioneaza ceilalti, ce forme de energie ne leaga, ne aduna, ne formeaza, ce forme de energie creaza spatiul de creatie in care isi petrece viata.

Si omul intelege ca fiecare om, fiecare fiinta vie, contine in interior seminte mai mari sau mai mici, mai intens radiante sau mai putin radiante, in functie de numarul de unitati atomo-nucleare care le formeaza miezul semintei care le lumineaza corpul.

Si omul intelege ca interactiunea intre oameni are loc la nivel fizic, la nivelul vital, la nivelul emotional, la nivelul mental si la un nivel atomo-nuclear, la acel nivel de unde curge energia realitatii, pentru formarea corpurilor transgenerationale.

Si omul se intreaba: daca samanta am fost inainte de a fi om, si samanta voi fi dupa ce pierd invelisul uman, inseamna ca sunt o samanta imbracata cu haine fluidice care imi formeaza corpul de materie?

Si omul se intreaba: este oare posibil sa ma pot conecta la acel nivel al fiintei mele, la nivelul meu de samanta? Este oare posibil sa pot sa interactionez cu acea parte din mine, si cu acel plan fiintial, care ma contine la nivel de samanta?

Si omul sta si cugeta si pe masura ce cugeta asupra naturii formei umane, intalneste un alt om care cu mult timp in urma si-a adresat aceleasi intrebari si, care, prin prisma vietii pe care a avut-o, si-a raspuns la intrebari.

Si omul care stia raspunsul i-a spus omului cautator: om care cauti sa te apropii de tine, samanta pe care o cauti este cu tine, este in tine. Din ea pleaca toate si ea le aduna pe toate. Ea este cea care gandeste si pregateste fiecare pas pe care tu ca om il traiesti. Ea, samanta, iti da energia de care ai nevoie sa creezi sau sa decreezi, iti da energia sa faci fapte si actiuni sau te indruma sa alegi sa nu ai energie pentru fapte si actiuni. Tu omule care cauti esti doar cel care poate sa observe, cel care invata sa observe cum samanta lucreaza. Si odata ce intelegi ca samanta este forta ta, puterea ta, intelegi ca energia pe care o ai, energia vietii tale vine de la samanta din tine.

Si tot ce ai de facut este sa utilizezi aceasta energie pentru a spori nivelul ei de manifestare in lume.

Si omul care cauta il intreba pe omul care stia deja raspunsul: si cum sa fac sa pot spori puterea de manifestare a energiei atomo-nucleare in lume? Cum sa o cresc si sa o utilizez pentru mine?

Si cel ce stia raspunse: este nevoie sa intelegi ca energia curge prin fiecare samanta, pentru fiecare samanta, dupa cat o cere pentru manifestare. Si este nevoie sa intelegi ca, desi samanta iti da energie, gandurile tale, emotiile tale o consuma in tot felul de procese vitalo-emotionalo-mentale.

Si ii mai spuse: tot ce ai de facut este sa te opresti din tot ce faci, din actiuni de natura vitala, de natura emotionala si din actiuni de natura mentala. Opreste-te si stai! Observa-ti campul si energia, observa-ti gandurile si emotiile, doar observa-le. Si lasa-le sa curga, sa se manifeste.

Si pe masura ce stai in aceasta stare, lasa realitatea exterioara sa se intample fara tine. Ca si cum tu nu existi in ea. Ca si cum liniile tale de camp sunt in afara acestei realitati.

Si in acest spatiu de observare, din care privesti realitatea care se intampla in jurul tau, realizeaza ca nu mai ai nici o emotie, ca orice gand s-a oprit si ca functiile vitale s-au redus doar la a sustine fiintarea corpului tau fizic. Si stai!

Si pe masura ce stai, alege in mod constient sa eliberezi raze de Iubire catre aceasta realitate care se departeaza tot mai tare de tine. Observa cum in jurul tau s-a format o sfera de manifestare, o sfera plina doar cu ceea ce tu ai emanat in ultima ta perioada de fiintare. Si emite iubire continuu, in sus, in jos, in stanga, in dreapta, in fata, in spate, in interior si in exterior si doar observa cum liniile energetice care te inconjoara se amesteca cu forma energetica a Campului de Iubire care te inconjoara.

Si luminezi si luminezi, pana cand Sfera de Iubire cuprinde in interiorul ei toate momentele vietii tale, din prezentul continuu in care te afli si pana in prezentul continuu al momentului in care samanta ta, care genereaza Iubirea, a coborat la intrupare.

Si luminezi si luminezi pana ce Sfera de Iubire cuprinde in interiorul ei toate momentele vietii tale, din prezentul continuu in care te afli si pana in prezentul continuu al momentului in care samanta ta, care genereaza Iubire, se inalta de la intrupare.

Si observa cum imaginile celor trei seminte se intalnesc in trei momente ale prezentului continuu, trei imagini din trei momente diferite care se reunesc si formeaza o singura imagine, o singura samanta, mai accelerata la nivelul amplificarii ei. O samanta care vibreaza mai tare decat fiecare din cele trei imagini ale prezentului continuu din care s-a format.

Si in acel moment simti o mare caldura care te cuprinde, o caldura cum stiai ca exista, o caldura despre care iti readuci aminte, identitatea ta!

Si lasa aceasta caldura a Iubirii sa te cuprinda si lasa ca ea sa spele orice forma de identitate pe care samanta a hranit-o in calatoria sa prin lume!

SI lasa samanta sa hraneasca fiecare nivel al realitatii tale!

Si vei stii ca tu nu mai esti om, ca ai redevenit samanta care formeaza omul!

Vei stii, ca desi esti aici, invesmantat de straturi energo-informationale care te formeaza ca om, tu esti de fapt samanta care sponsorizeaza aceasta realitate, care conduce aceasta realitate spre intalnirea creatorului cu el insusi, intr-un spatiu de crestere continua in Frecventa Iubirii!

Si omul care stia, s-a aprins in iubire si, samanta de Iubire din el a devenit precum un far in timpul unei zi cu Soare!

Si cel care cauta raspunsul, primi Iubirea calda, care il incalzi pana la nivelul semintei sale atomo-nucleare, si samanta sa s-a aprins si stralucea si ea, invatandu-si gazda sa mentina stralucirea.

Si cel care stia raspunsul ii spuse: aceasta este o Viata Vie! O viata in care Iubirea ta naste Iubire!

Si cel care cauta raspunsuri spuse: aceasta este Viata Vie! O viata in care Iubirea mea naste Iubire!

Leave a comment

0.0/5

Go to Top