Skip to content Skip to footer

Calatoria mea de vindecare

Daca citesti acest mesaj, cel mai probabil esti pe drumul personal de descoperire de sine, poate ca inca cauti sa intelegi care este motivul pentru care se intampla anumite evenimente in viata ta, inca cauti sa gasesti metode de rezolvare a conflictelor interne sau externe pe care le intalnesti in experienta vietii de zi cu zi sau poate ca de mult timp esti in relatie cu multe raspunsuri din interiorul tau si poate ai nevoie sa iti validezi propriile intelegeri asupra a tot ce ai experimentat.

Indiferent care este motivul pentru care ne-am intalnit, doresc sa spun ca ai chemat aceasta experienta catre tine asa cum eu am chemat aceasta experienta catre mine.

Am realizat pe parcursul timpului ca fiecare persoana cu care am intrat in contact, fiecare experienta care s-a dezvoltat pe drumul meu, in care m-am implicat mai mult sau mai putin, are o cauzalitate si are o motivatie.

Intalnirea noastra in acest moment al vietii isi are propria motivatie. Ambele suflete, sufletul tau si sufletul meu, au chemat-o pentru a aduce in echilibru ceea ce are nevoie sa fie echilibrat din experienta noastra comuna la nivel de suflet, in baza intalnirilor si experientelor comune dezvoltate in aceasta viata sau intr-o viata anterioara. O istorie se cere modificata si motivul care ne aduce impreuna este fie sa inchidem o istorie veche, nefinalizata intre noi, ca suflete, fie pentru a primi suportul si ghidarea necesara pentru a depasi anumite obstacole emotionale pe care le traiesti in viata ta, la nivel interior sau exterior.

Motivul pentru care te invit in aceasta calatorie cu mine, in cadrul formarii in coaching, este pentru ca stiu ca experientele de constientizare, experientele de transformare creaza o adevarata modificare de perceptie asupra realitatii personale.

In calitate de practician, am testat pe parcursul anilor fel de fel de tehnici si metode care mi-au oferit, fiecare dintre ele, perspective de vindecare, armonizare si intelegere asupra dinamicilor emotionalo-mentalo-energetice din campul meu si din campul de familie. An de an, luna de luna, saptamana de saptamana si zi de zi am stat si am practicat metode, din dorinta unica de a ajunge la o stare de Liniste, Pace si Iubire interioara, pe care sa le pot manifesta si in relatie cu exteriorul.

Cu fiecare pas pe care l-am facut am realizat ca anumiti pasi ma duceau mai mult in relatie cu zona traumatica, anumiti pasi / metode ma ajutau sa echilibrez campul, anumiti pasi si metode ma ajutau sa ies din relatia cu trauma, durerea si suferinta si imi ofereau o perspectiva de eliberare, de pace si asezare interioara.

Am intrat in relatie cu experiente traumatice pe care le-am inregistrat pe parcursul vietii, in perioada intrauterina, in vieti anterioare, fapt ce m-a facut sa constientizez ca, cu fiecare echilibrare pe care am adus-o la nivelul campului personal, am atins un nivel de liniste interioara tot mai profund. Este ca si cum, cu fiecare echilibrare a unei traume din camp, am atins un nivel de asezare si de pace tot mai mare.

In Februarie 2020 am atins varful experiential de eliberare traumatica, momentul cand am adus pe constient mai multe traume din vieti anterioare, mai multe in acelasi timp, in acelasi spatiu de constienta.

Este ca si cum mai multe identitati distincte s-au intalnit in acelasi spatiu. Experienta a fost una foarte complexa datorita multitudinii de informatii care m-au tranzitat, fiecare emotie tragandu-ma catre zona ei experientiala, facandu-ma sa-mi doresc sa actionez prin prisma adevarului pe care il transmitea. Este ca si cum in acelasi timp traiam, raportat la un eveniment, atat dorinta de a fugi, cat si de a sta, de a ma revolta, de a ma deschide, de a lovi, de a ma retrage, de a ma deschide …., o multitudine de trairi emotionale complexe care curgeau ca raurile prin interiorul meu.

Eram precum un inotator pe un rau involburat.

A durat un an si trei luni de trairi complexe, de eliberari, de suprapuneri identitare, de sentiment ca este atat de mult de procesat.

Am realizat cu aceasta ocazie ca exista multe evenimente in noi, inscrise in perioade diferite din viata noastra, evenimente care la un moment dat isi vor gasi loc sa iasa din subconstientul din care stateau blocate de mine, active in emisiile energetice ale adevarului perceptual pe care au fost inscrise.

Abia in momentul in care m-am desprins de atasamentul emotional al tuturor starilor care ma tranzitau, am realizat ca de fapt acestea nu ma reprezinta. Anii de practica personala mi-au permis sa ma detasez de aceste valuri de emotii conflictuale si m-au ajutat pas cu pas sa construiesc in aceasta furtuna un punct de liniste si pace.

Punctul acesta de liniste si pace l-am dezvoltat pana cand am acumulat in acest spatiu mai multa energie. Odata acumulata mai multa energie de pace si liniste interioara am putut sa ma ridic in picioare, in interiorul meu si sa stau in mijocul furtunii emotionale interioare si sa emit starea pe care imi doream sa o traiesc.

Era ca si cum stateam in picioare in mijlocul valurilor emotionale, fiecare val incercand sa ma duca in starea lui emotionala, sa ma faca sa fac parte din experienta sa.

Si am invatat sa stau in picioare, si cu fiecare zi care trecea picioarele se intareau, increderea crestea si forta de emisie a starii de pace si iubire se extindea tot mai mult in jurul meu. Am stat asa de mult in emisie de pace si iubire incat acele energii care formau furtuni interioare au inceput sa se linisteasca, sa-si schimbe energia si sa manifeste noul potential de manifestare spre care erau indreptate de catre vointa mea.

Si am voit continuu liniste, pace si iubire pana in punctul in care s-a facut liniste, pace si iubire in interiorul meu. Si cu fiecare zi care trece, nivelul de asezare interior creste tot mai mult, potentialul de iubire se extinde si odata cu aceasta extindere se extinde distanta pana la care campul meu incepe sa influenteze informatia din camp.

In acest moment inteleg ca este nevoie sa duc aceasta asezare si liniste interioara pana la nivelurile cele mai profunde ale fintei mele, pana la cele mai adanci experiente care sunt inscrise in campul meu.

Motivul pentru care te invit la evenimentele de lucru cu sine sustinute de mine este pentru a putea sa intelegi complexitatea dinamicilor de camp care fac parte din experienta ta de viata; sa intelegi ca indiferent daca alegi sa faci schimbarea si vindecarea in viata ta, acum sau mai tarziu, aceasta schimbare, aceasta vindecare – o vei face; sa intelegi ca punctul vietii in care te gasesti este un punct existential in care ai la dispozitie toata puterea sufleteasca pe care ai manifestat-o, pe care o ai la dispozitie si pe care o vei investi in actiuni si manifestari. Este un moment in care poti sa iti aduni resursele de suflet, sa le dai o directie prin care sa aduca Liniste, Pace si Iubire la nivelul vietii tale interioare sau exterioare.

Doresc sa iti spun in acest moment ca este alegerea ta daca incepi sa directionezi viata ta catre ceea ce doresti sa traiesti sau alegi sa iti petreci viata sub influenta tuturor programelor din camp care fiecare te trimite catre un port existential.

Lucrul cu sine nu este simplu, din perspectiva mea este cea mai complexa actiune pe care o puteti manifesta. Procesul de identificare a realitatii in care stai poate sa te zdruncine, sa te trezeasca, uneori poate sa te sperie. Dimensiunea sentimentelor si a emotiilor pe care le porti in tine poate sa te trimita in experiente de confruntare a unor zone atat de dureroase incat sa simti sa plangi zile in sir. Zile in sir de eliberare, de descarcare, de alchimizare a energiilor din interiorul tau.

Si te intrebi poate daca merita!

Si raspunsul este simplu, merita 100%.

Acum, dupa 1 an si 4 luni de cand sunt in procesul de echilibrare prin care am trecut, acum, pot spune ca as face aceasta calatorie din nou, si din nou. Starea pe care o am la nivel interior, sentimentul de Liniste, de Pace de Iubire prin care trec, pe care le adancesc zi de zi sunt asa de placute incat orice experienta de echilibrare prin care am trecut, prin care am crescut, prin care m-am dezvoltat la nivel de vointa si la la nivelul de acceptare, le vad ca fiind minunate.

Multe carti, filme si tot felul de cursuri vorbesc de starea de bine pe care o traiesti imediat, si continuu. Experienta de lucru cu sine ne arata ca este nevoie, in drumul catre starea de bine, sa stai fata in fata cu tot ce ai inscris in camp si care te facea sa te simti altfel decat bine.

Motivul pentru care te invit in aceasta calatorie de lucru cu sine este pentru ca stiu ca experientele de constientizare, experientele de transformare creaza o adevarata modificare de perceptie asupra realitatii personale. Este o experienta de trezire si de intelegere ca poti, tu insuti/insati, parcurgand anumiti pasi, sa generezi schimbari, vindecari, alinieri cu Linistea, Pacea si Iubirea in interiorul tau.

Iti doresc sa intelegi ca aceasta viata, pentru sirul de vieti prin care ai trecut si vei trece, este precum o zi din sirul de zile ale vietii tale actuale, prin care ai trecut si vei trece. Iti doresc sa folosesti fiecare zi a acestei vieti pentru a schimba si a alinia informatia din sufletul tau, pentru ca in celelalte zile ale vietii actuale si in toate vietile viitoare sa traiesti mai mult si mai mult starea de Liniste, Pace si Iubire!

Imbratisari cu multa Iubire!

 

Leave a comment

0.0/5

Go to Top